Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

o as pirma karta vairavimo testa laikiaus nestumo pacioj pradzioj ir neislaikiau gun_rifle.gif bash.gif gun_bandana.gif taip nuliudau,nes tikrai labai ruosiausi ir pamoku n lankiau huh.gif blush-anim-cl.gif bet dabar nutariau dar karta pabandyti,nes po gimdymo tikrai nebus laiko.Taigi uzrase rugpucio 24-jai ,kai man bus beveik 8men. nes vietu anksciau nebuvo doh.gif ..... as perdaug nesijaudinu (tikiuosi tilpsiu uz vairo) bet jau dabar juokas ima kai isivaizduoju mane egzaminuosiancio instruktoriaus veida hah.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif 4u.gif
mes ir vairuojam blush2.gif egza issilaikem jau su leliuku pilvelyje nestuke.gif 1 men buvo thumbup.gif 4u.gif
tik kartais nervina mane su visokiais prietarais... ka jus pvz manot apie toki : vairuojant vaikeliui virkstele apsivynioja??? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2007 06 22, 19:19)
Sveikutes ax.gif  4u.gif 
mes ir vairuojam  blush2.gif  egza issilaikem jau su leliuku pilvelyje  nestuke.gif  1 men buvo  thumbup.gif  4u.gif 
tik kartais nervina mane su visokiais prietarais... ka jus pvz manot apie toki : vairuojant vaikeliui virkstele apsivynioja???  g.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif VIRKŠTELĖ VAIRUOJANT ATSIVYNIOJA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia kam taip...gal vairavimo mokytojui??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2007 06 18, 09:07)
Pabandyk karteli, gal baime praeis ir kaip tik- visai maloniu pojuciu bus. Man, kai laikiausi teises( o tai buvo vos pries metus), kursai daug dziaugsmo suteikdavo  smile.gif . o jei ne- mesi viska ir zinosi, kad bent pabandei... tik kad egzamina laikant su  nestuke.gif  sekme garantuota tai faktas  biggrin.gif

bigsmile.gif Manau,taip ir reiks padaryti, blush2.gif visoms aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
eisiu ir as jau liepos pradzioj uzsirasyti i vairavimo kursus, baisoka, bet manau pajegsiu ir noras yra vairuoti smile.gif be to , kad esu nestuke.gif gal atlaidziau per egzamina ziures blush2.gif
Atsakyti
Vairuoju ir aš mašinikę, ir nežinau, kodėl turėčiau nevairuot, nes susidaužt, išsigąst, bele kur galima.
Atsakyti
Aš irgi vairuoju ir net dažniausiai jei važiuojam kartu su vyru viena mašina, tai dažniausiai vairuoju aš, nes kitaip susipykstam - aš kažkodėl pati vairuodama jaučiuos saugesnė. Tai vyras net juokiasi - kad ir į gimdymą pati vairuosiu, o vyras sėdės šalia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2007 06 28, 21:03)
Aš irgi vairuoju ir net dažniausiai jei važiuojam kartu su vyru viena mašina, tai dažniausiai vairuoju aš, nes kitaip susipykstam - aš kažkodėl pati vairuodama jaučiuos saugesnė. Tai vyras net juokiasi - kad ir į gimdymą pati  vairuosiu, o vyras sėdės šalia  lotuliukas.gif

Tai man irgi tas pats, kai aš vairuoju irgi jaučiuosi saugesnė, nes vyras labai greitai važiuoja, o aš greitį mažesnį ir saugesnį pasirenku.
Atsakyti
as per pirma nestuma vaziavau, paskutiniais menesiais patarciau nesisesti uz vairo, nes savijauta kitokia, del smulkmenu gali susinervinti.
Atsakyti
na as irgi vairuoju, ir manau kad vairuosiu iki paskutiniu dienu. uz vairo gerai jauciuosi, nesinervinu, kodel gi tureciau nevairuot. beje, uzvakar policija pirma karta sustabde, stazo neturiu 2 metu, vairuoju siek tiek daugiau nei pusmeti, ax.gif zenklo 70 pas mane nera ax.gif virsyjau 40 km blush2.gif ir dar dirza atsisegiau pries pareigunui priejus blush2.gif . kiek zinau butu ateme teises iskart, nes stazo neturiu g.gif bet... paziurejo del vaizdo dokumentus, paklause kur skubu ir pasake kad kita karta buciau atsargesne doh.gif ir dar pasake: tokioj padeti patarciau lovoj gulet, o ne sumacheriuot lotuliukas.gif gerai kad geras dede pasitaike thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmes visom nestukem, bukit atsargios uz vairo ir zinokit, kad mus dedes policininkai drovisi baust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Severute @ 2007 07 07, 22:50)
as per pirma nestuma vaziavau, paskutiniais menesiais patarciau nesisesti uz vairo, nes savijauta kitokia, del smulkmenu gali susinervinti.

Cia kiekvienai individualiai 4u.gif Man iki gimdymo liko 2sav. o as pati vairuoju ir visur vaziuoju viena, turiu savo masiniuka. ax.gif Nervina mane viskas nei maziau nei daugiau negu anskciau arba is viso kai nenescia buvau. Na kai su vyru vaziuoju, vairuoja jis. Jis vairuoja saugiai, vazineja negreitai, saugo mane ir leliuka, tai man ramiau salia sedeti. Bet ir uz vairo nejauciu diskomforto, na gal todel kad jau vairuoju 8 metai, yra siek tiek igudziu, bet vairuoju visada atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2007 06 22, 18:19)
tik kartais nervina mane su visokiais prietarais... ka jus pvz manot apie toki : vairuojant vaikeliui virkstele apsivynioja???  g.gif  doh.gif

Geras, nebuvau girdėjusi tokio prietaro... blink.gif O tai gal čia tiesa, nes mano abiems vaikiukams virkštės buvo apsiviję- pirmagimiui net 2 kartus... g.gif
Aš vairuoju nuo 16 metų..(nelegaliai, be teisių). blush2.gif 18 jau turėjau pažymėjimą ir policijos nebebijojau... ax.gif Todėl tiesiog neįsivaizduoju gyvenimo be mašiniuko...Tiksliau niekada nebandžiau įsivaizduoti, kas būtų... ax.gif
Per abu nėštumus vairavau iki pat gimdymo. Su antru nėštumu pati i VGN nuvažiavau. Ne su sąrėmiais. Planiniam Cezariui. Važiavau nestuke.gif visur :kasryta į darželį, po to į darbą- vakare vėl toks pat maršrutas. Išėjus į dekretą kelionių nesumažėjo. schmoll.gif biggrin.gif Tik 8-9 mėn sunkiau parkuotis būdavo, atbulom važiuoti...Bet negi dėl to atsisakysi šio malonumo-vairavimo... mirksiukas.gif
Atsakyti