Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

jus nestuke.gif saunuole, kad sugebat iki pat gimdymo namu nuvaziuot drinks_cheers.gif kolkas as sekmingai vairuoju, bet neramu, kaip bus uzaugus pilveliui, ypac del to, kad 17 savaite turesiu vaziuot i komandiruote, o keione tai iki Talino schmoll.gif kazi ar logiska nestuke.gif tokia kelione tvert? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mortuxa @ 2007 11 24, 10:51)
aš, kai laukiausi, vairavau iki pat galo.paskutinę dieną tai nuvykau į konsultaciją pas gydytoją.ji paskui ir sako, kad jau galėčiau pakuotis ir į gimdymo namus lotuliukas.gif na ten jau draugė nuvežė.nebeleido niekas vairuot.nors dabar manau, kad ir iki ten būčiau sugebėjus nukakt g.gif  biggrin.gif o dėl diržo...man jis buvo klaikiai nepatogus,todėl nesisekdavau blush2.gif gerai,kad pasisekė ir niekada policija nepagavo ax.gif

tai gerai kad tau pasiseke, as tai irgi nelabai megeja dirzu buvau bet kai buvau treciam menesi papuoliau i avarija (man i masinos uzpakali ivaziavo ), tai labai persigandus buvau del lialiuko, verysad.gif bet viskas gerai baiges, tai daba visada uzsisegu kad ir labai netoli vazuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir vairavau iki paskutines dienos ir man islipt nebuvo sunku net nezinau nestumas puikus buvo neturejau bedu:) o vairuoti man patinka tad ir nescia vaziavau kur norejau smile.gif
Atsakyti
Niu, man jau 26-ta savaitele prasidejo nestuke.gif . Kol kas net nesusimasciau, kad butu negalima vairuoti blush2.gif . Na, jei pati nestuke jauciasi gerai ir nestresuoja vairuodama, tai nematau problemos 4u.gif .
Atsakyti
Vairavau visa nestuma. Gale nestumo, net idomiau gyventi budavo su automobiliu. Sedi, nuvaziuoji kur nors, pabuni ir atgal, nes vaiksciot labai sunku daresi. O i gimdymo namus tai pati nuvairavau.
Atsakyti
as laukiuosi jau 27 savaite ir siandien baigiau vairavimo kursus isilaikiau mokyklinius ir valstybini teorijos(100% thumbup.gif ) ir viskas gerai cool.gif ir va po 2 savaiciu eisiu valstybini praktikos egza laikyt tongue.gif
Atsakyti
as tik nesuprantu kokiu pagrindu amerikoj nesciom draudzia vairuot.. kad taip tai nestumas ne liga, o normali busena.. o cia kazkokie kvaili apribojimai... beje niekur nera nurodyta kad vairavimas nestumo metu yra pavojingas... pavojus kyla tik del galimos avarijos tikimybes, bet tas gali atsitikt bet kur.. ir peskom vaiksciojant gali partrenkti ir viesojo transporto vairuotojai avarijas daro... g.gif nerandu logikos

o man vairavimas nuo mazens buvo traukos objektas ir toliau liko malonumas... o dar kai pas mus klaipedoj buvo ledynmetis gatvese, visi ciuozinejo ir kritinejo, tai labai dziaugiausi kad turiu masina...
Atsakyti
as vairavau iki 38sav tongue.gif ,nes 39sav jau turejau leliuka,tik reikia islikti budriam ir atsargiam
Atsakyti
man tai patiko visa nestuke.gif vazinet, bet jau kakur antra savaite tai tapo kankyne doh.gif sunku vos beprisilenkiu prie vairo ir kol islipu... bet ka darysi peskom nebepaeinu toliau, o vairuotojo nuosavo neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man po miestą važinėtis tai smagu, bet va į tolimesnes keliones leistis tai jau sunkiau, na ta prasme darbo reikalais važiavau i iš Vilniaus į Kauną ir valandos bėgyje atgal, tai kažkaip pradėjo ir koją mėšlungis traukt ir nugarą skaudėt, bet šiaip be mašinos tai aš neįsivaizduoju gyvenimo ax.gif
Atsakyti
Na mums jau dvidesimta savaite eina. nestuke.gif Vis dar vairuoju, bet... pastebejau, kad suletejo reakcija ir... labai bambu ant visu "ne vietoje vairuojanciu" gun_smilie.gif tai kazkaip nezinau, kaip bus toliau. g.gif jei ir toliau taip- gal geriau nerizikuosim. mastau.gif
Atsakyti
As tai ant automobilio uzsiklijavau zenkla-lipduka-paveiksliuka nestuke.gif "nestuke"... smile.gif Tai jei kam ir uzkisu savo masiniuka, tai "pypsiu" nesulaukiu blush2.gif , o kaip tik dar uzleidzia smile.gif Super! Kaip sakant, naudojuos padetimi bigsmile.gif Mano masina tai tokia zemoka, mumis 23 sav., tai is jos jau vos issikrapstau, kaip kokia pensininke.. smile.gif Vairuoti masina ir buti savarankiskai- man didelis privalumas. Nereikia vyrui i ausi zyst- nuvezk ten ar ten. Pati i poliklinika nuvaziuoju, pati savo reikaliukus susitvarkau. Pati sau seimininke thumbup.gif
Atsakyti