Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

Visa nestuma pati uz vairo, tik, zinoma, atsargiau vazineju smile.gif . Dabar tik, kai iki finiso beliko 3 savaites, jau sunkoka darosi, bet jei reikia, tai ir vaziuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy2007 @ 2007 10 15, 11:48)
As irgi vairuoju ir manau vairuosiu iki gimdymo dienos. tongue.gif  Neisivaizduoju kaip galeciau kitaip. Tiesa, anksciau kartais nesegdavau saugos dirzo, bet dabar tai visada prisisegu. mirksiukas.gif

o kodėl ne???? jei viskas gerai??? manau mikriukais tikrai pavojingiau važinėt nei pačiai vairuot... ax.gif aš pati vairuoju, ir neketinu to atsisakyt schmoll.gif nors MB ir nelabai tuo patenkintas... blush2.gif aišku važiuoju atsargiau, saugos diržą prisisegu mirksiukas.gif šiaip ilgesnei kelių valandų kelionei dabar gal ir nesiryžčiau, bet jei kažkur vietoje reikia, tai kodėl ne??? g.gif taip ir greičiau ir patogiau thumbup.gif
nežinau ar teises laikyčiau būdama nestuke.gif , bet kadangi vairuoju jau beveik 10 metų, tai... streso matyt daugiau patirčiau šaligatviu eidama ax.gif o kadangi vairuoju džipuką, tai jaučiuosi tikrai saugiai thumbup.gif
Atsakyti
Vairavau automobilį iki kol išėjau į dekretą
Atsakyti
As vairuoju ir kogero vairuosiu iki pat galo, jei kaip kazkas jau rase i masina tilpsiu. Be masinos turbut nieko nuveik nespeciau.. mirksiukas.gif

Atsakyti
oi as tai irgi vairuoju pati, vat buvo masinyte sustreikavus tai teko naudois viesuoju transportu... blink.gif ka as galiu pasakyti.. nera baisiau... doh.gif tik wat dabar kai mano pilvukas i mano maza masinyte nelabai telpa tai apsikeitem su wyru.. jo ir didesne ir komforto daugiau... thumbup.gif
Atsakyti
As tai pat vairuoju,juk saugiau nei su viesuoju transportu smile.gif
Atsakyti
As irgi vairuoju kaip pasiutusi blush2.gif Tik vat pastebejau , kad vairuodama nuolat itempiu pilvo presa paskutiniu metu...
Atsakyti
vairavau iki paskutines dienos, nors ir sunkei uz vairo tilpau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi vairavau iki paskutinės nėštumo dienos. Ir taip išėjo, kad iki gimdymo namų pati ir atvairavau ax.gif
Atsakyti
važiavau iki pat gimdymo, tik tą dieną į ligoninę vyras nuvežė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2007 11 19, 23:11)
As irgi vairuoju kaip pasiutusi  blush2.gif Tik vat pastebejau , kad vairuodama nuolat itempiu pilvo presa paskutiniu metu...

as ir pastebejau kad vairuodama itempiu presa g.gif
Atsakyti
Aš nevairavus pirmus trimestrus, nes buvau kažkokia jautri ir menkaisias susinervinimas atsiliepdavo pilvuke sad.gif , o kai viskas susitvarkė - tai paskutiniais mėnesiais dar kaip lakstydavau - jaučiausi užtikrintai, ir už vairo su mylimu pilvuziuku puikiai tilpau. Tik paskutinėm savaitėm nevairavau - nes nežinojau kaip tas gimdymas turės ateit ir bijojau, kad prie vairo neprasidėtų sąrėmiais, akd nesugebėsiu važiuot lotuliukas.gif - bet paaiškėjo kad tie stipriausi sąrėmiai taip iš karto neužeina smile.gif
Atsakyti