Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

Mamulytes, parasiau jum ir po to islekiau su reikaliukais. Ir ka jus manot? O gi as labai issiblaskius pasidariau! topsecret.gif Nematau kitu auto, o dar sninga- lija- sakes! Nusprendziau, kad laikas sustot su vairavimu. Bent jau iki geresniu vairavimo salygu.
O su tuo nestukes lipduku- gera mintis! thumbup.gif
Atsakyti
As tai vairavau iki patr pabaigos o poto jau i masina isirioglint sunku budavo.
o si niestuma manau vairuosiu irri lig pabaigos nes visur su masia man zymiai patogiau
Atsakyti
Kol dar nieko nejaučiu, vairuoju laisvai, ir manau vairuosiu dar ilgai smile.gif O paskui jau paskutines savaites vyras pavežios 4u.gif
Atsakyti
Maniau kas cia tokio tas vairavimas, juk nestumas ne liga, o dabar pastebejau, kad suletejo reakcija ir kazkokia nesava kelyje jauciuosi verysad.gif
Atsakyti
Man irgi reakcija kiek sulėtėjo. Stengiuosi kaip galima rečiau važinėtis.
Dar pastebėjau, kad kartais kai tenka važiuot įtemptomis sąlygomis (per piką), įsitempia ne tik kojų raumenys, bet ir gimda sukietėja, mausti pilvą pradeda. Nemalonus jausmas...
Atsakyti
Labai saunu kad tokiu drasiu nestuke.gif pas mus yra thumbup.gif . As belaikydama teises pastojau tai mano mazius jau du vairavimo egzaminus turejo. Netgi pirmus judesius pajutau per vairavimo egzamina. Kadangi gyvenu Londone tai be masinos nei kaip neissiversciau. O ir mazyliui patinka kai mama uz vairo. Tik va sakau jau i gala paziuresiu kaip kitos nestuke.gif ar vairuoja. Visiem sakau jei ir prasidetu saremei tai tikrai pakaktu laiko gryzti namo ir gal net i ligonine nuvaziuoti lotuliukas.gif , juk ne taip jau tie mazyliai skuba wub.gif
Atsakyti
as ir vairuoju, tik atidesne bunu uz vairo, nes pilve veziojuos zirniuka nestuke.gif biggrin.gif , nemoku apseit be masinos, ypac kai blogas oras buna, o beto greiciau pasiekiu man reikiama vieta, kaip veliau bus nznau, su pirma maze ir vairavau iki 7men, paskui vasara buvo, tai mieliau rinkdavausi eit pescia jei netoli kur reikadavo, o taip perleisdavau vyrui vaira, ir seip manau, daug saugiau jauciuso kai pati vairuoju, o ne viesojo transporto vairuotojai, pvz mikriuku vairuotojai tai isvis vairuoja belekaip, laksto ir panas, visada isedus i mikriuka galvoju ar islipsiu gyva g.gif ...pasirenku kas mum saugiau, ir po kolkas patogu prie vairo sedet, kaip bus veliau nznau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kinyte @ 2008 01 29, 13:23)
as ir vairuoju, tik atidesne bunu uz vairo, nes pilve veziojuos zirniuka nestuke.gif  biggrin.gif , nemoku apseit be masinos, ypac kai blogas oras buna, o beto greiciau pasiekiu man reikiama vieta, kaip veliau bus nznau, su pirma maze ir vairavau iki 7men, paskui vasara buvo, tai mieliau rinkdavausi eit pescia jei netoli kur reikadavo, o taip perleisdavau vyrui vaira, ir seip manau, daug saugiau jauciuso kai pati vairuoju, o ne viesojo transporto vairuotojai, pvz mikriuku vairuotojai tai isvis vairuoja belekaip, laksto ir panas, visada isedus i mikriuka galvoju ar islipsiu gyva g.gif ...pasirenku kas mum saugiau, ir po kolkas patogu prie vairo sedet, kaip bus veliau nznau smile.gif

Pritariu, mikriukų vairuotojai aplamai nesaugiai važinėja, jiems kad tik greičiau unsure.gif
Atsakyti
O man tai porą kartų stresinės situacijos pasitaikė, nuo tada stengiuosi vairuoti tik tada, kai yra reikalas. Vyras vežioja, apsipirkt važiuojam kartu, į darbą ir po darbo kartu, dirbu pačiam Klaipėdos miesto centre, į jogą pėstute nueinu, jei kur šiaip prireikia - irgi pėstute. blush2.gif Beje, pastebėjau, kad vairuojant kietėja pilvukas. Jums taip nebūna?
Atsakyti
Nors man jau 34 savaitė, aš irgi vis dar vairuoju. Žinoma, nėra taip patogu kaip anksčiau, bet vyras dažnai išvykęs, tad nėra kas pavežioja.
Dėl diržo diskomforto nejaučiu, bet sėdint už vairo mažylis ima atakuoti mano pilvelį lotuliukas.gif . Ir nesuprantu - patinka jam, ar ne g.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
As vairavau iki nestumo pabaigos. Net nedidele avarija turejau schmoll.gif Sugedus stabdziams i medi ipuoliau. Nieko neatsitiko, nes greitis buvo nedidelis, nes ruosiausi sustoti, bet finale stabdziai nesuveike, o reakcija nesuveike rankini stabdi panaudoti blush2.gif
Atsakyti
Per pirma nestuma vairavau iki pat nestumo pabaigos smile.gif Tikiuos, kad ir dabar galesiu vairuot iki kol gims lialius, nes man masina kaip seimos narys rolleyes.gif
Atsakyti