Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

as tai vazinesiu iki galo jei viskas bus gerai thumbup.gif user posted image jei gydytoja user posted image ir MB nepasakys kitaipuser posted image verysad.gif biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 02 13, 13:25)
vairavau kazkur iki 30 sav. paksui labai jau trugde pilvukas ir siaip kiek girdejau nerekomenduojama su mechanine pavaru deze vairuoti paksutiniais men.

Idomu koks skirtumas, mechanine ar automatine?
Su pirmuoju nestumu vairavau su mechanine. Iki pat paskutines dienos. Dabar jau automatine ir 26 savaites. Vairuosiu irgi iki galo.
Atsakyti
Mums jau 7 mėnesiai, vairuoju iki šiol su mechanine. Šiaip nematau jokio skirtumo su kokia vairuot - mechanine ar automatine...
Tikiuosi, kad ir vairuosiu smile.gif
Atsakyti
Ir as vat vis vairuoju ir galvoju kaip kitos. Kol kas viskas OK. Vairuosiu kiek vairuosis, juk taip patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as pries koki menesiuka issilaikiau teises ir nusipirkau masiniuka 4u.gif tad esu labai patenkinta 4u.gif net neisivaizduoju kaip dabar vel reiktu vazineti viesuoju transportu schmoll.gif tikiuosi dar ilgai galesiu vaziuoti nes pilvukas dar nei kiek neapsunkino mano sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Vairavau automobili su mechanine deze iki paskutines nestumo dienos(gimdziau 40sav su uodegele thumbup.gif ).Ryte dar buvau tonusu uzrasyti, o vakare vyras jau pats nuveze gimdyti thumbup.gif .Kad saugotis reikia vairuojant tai butinai,bet patogumas negincitinas.Teko 5men pavaziuoti troleibusu tai kai reikejo islipti maniau kad liksiu be pilvelio blink.gif
Atsakyti
Sveikpos.
Na mano nuomone geriau nėščiai nevairuoti ir nevairuoju. O jei kokia avarija o juk tu su diržu būti tai negali kokios pasėkmės tada? Mano nuomonė tokia.
Atsakyti
QUOTE(undinele @ 2008 02 19, 12:27)
Sveikpos.
Na mano nuomone geriau nėščiai nevairuoti ir nevairuoju. O jei kokia avarija o juk tu su diržu būti tai negali kokios pasėkmės tada? Mano nuomonė tokia.

O kodėl negali būti su diržu?
Man jau 8-as mėnuo prasidėjo, o aš su diržu... Ir kiek matau nėščių moterų už vairo, prisisegusios važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(undinele @ 2008 02 19, 13:27)
Sveikpos.

o dar yra tokie dalykai kaip airbagai mirksiukas.gif
Atsakyti
as vairavau visa nestuke.gif laikotarpi.penktadieni ir tai buciau nuvairavusi pati i Gn smile.gif ketvirtadieni dar sumasciau,kad leliukui kazko truksta is pirkiniu,tai po miesta laksciau apsipirkti biggrin.gif
del saugumo vairuojant,tai as manau,kad tai lygiai taip pat,kaip ir tarkim vaziuojant mikriuku,autobusu,juk bet kada gali staigiai pastabdyti doh.gif vairuodama visada budavau prisisegusi dirza,kazkaip neisivaizduoju vaziavimo be jo-juk butu nesaugu.nei jis ten verzia,nei ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 02 20, 22:21)
as vairavau visa  nestuke.gif laikotarpi.penktadieni ir tai buciau nuvairavusi pati i Gn smile.gif ketvirtadieni dar sumasciau,kad leliukui kazko truksta is pirkiniu,tai po miesta laksciau apsipirkti  biggrin.gif
del saugumo vairuojant,tai as manau,kad tai lygiai taip pat,kaip ir tarkim vaziuojant mikriuku,autobusu,juk bet kada gali staigiai pastabdyti doh.gif vairuodama visada budavau prisisegusi dirza,kazkaip neisivaizduoju vaziavimo be jo-juk butu nesaugu.nei jis ten verzia,nei ka  ax.gif

Mano nuomonė tokia pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 20 vasario 2008 - 23:31
QUOTE(nėštukė @ 2008 02 19, 12:27)
Sveikpos.

Kodėl negalima su diržu??? blink.gif blink.gif blink.gif Aš manau, kad diržas BŪTINAS. Mano pilvukui jau 37 savaitėlės, tai vairavimą šiek tiek apribojau, bet kai reikia tai nuvairuoju be problemų thumbup.gif Tik kai reikia įlipti ar išlipti iš mašinos ,pirmiausia turiu atsitraukti sėdynę, nes su pilvūzu sunku įsibrauti lotuliukas.gif
Atsakyti