Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo

aš irgi vairuoju, kai pagalvoju, kad reiktų troleibusu ar autobusu važiuoti net nupūrto , brrrrrrrrr aplinkui kosti, stūmdosi ir pan.
Atsakyti
Dar permečiau kai kuriuos postus. Žodžiu, kiek žmonių, tiek nuomonių, manau... Na, aš pati vairuoju - jau tuoj į pabaigą aštuntas mėnuo... Prisisegu ir visa kita... Ir taip esu atsargi vairuotoja, o plius dar dabar tai iš viso... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 03 kovo 2008 - 19:49
As vairavau iki paskutines dienos ir manau, kad vaziuojant trolebusu (kur pilna serganciu zmoniu) yra daugiau pavojaus.
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 03 03, 09:47)
O man mane prižiūrintis gydytojas griežtai uždraudė vairuoti. Bet aš ir pati nesiveržiau. Man juokingai skamba man nieko nenutiko, vairuoju atsargiai ar neprisisegiau, kad leliaus neprispausčiau schmoll.gif . Gal tu ir atsargiai vairuoji, bet niekada nežinai koks girtas ar šiaip durnelis į tave rėšis ir tada vietoj nieko neatsitiko, nereikia prisisegt  schmoll.gif galima bus rautis plaukus arba užsakinėti vainikus.

QUOTE(Fox_lady @ 2008 03 03, 12:25)
"Girtas ar šiaip durnelis" gali rėžtis ir į mikriuką ar kokį kitą viešąjį transportą, su kuriuo važiuosi. Lygiai kaip ir į moters, kuri vežasi autokėdutėj savo mažą vaiką, mašiną. Tai jei šitaip saugotis ir visko bijoti, tai belieka išvis niekur nevažiuoti.
Man gydytoja nedraudžia vairuoti, o darbas yra kitam mieste, tai nori nenori tenka vairuoti. Dvigubai daugiau ir laiko sugaiščiau, ir sušalčiau, ir pavargčiau belaukdama kol atvažiuos pradžioj mikras prie namų, tada autobusas stotyje.

Galiu tiktai nukopijuoti tavo zodzius, nes mano nuomone tokia pati. gal uzsidarykim i kiausini ir visa gyvenima niekur neikim-juk atsiras koks durnelis ir siaip gatvej-is pagalio duos i galva ir baigta. Neprisisaugosi, jei nelemta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingule20: 04 kovo 2008 - 14:03
O pas mane tokia situacija: padaviau pareiskima mokytis vairuoti dar nezinodama, kad esu jau nestuke.gif Pinigelius jau sumokejau doh.gif Na manau, kad kazkaip gal pavyks g.gif Aisku streso nemazai. Balandzio 12 baigiasi teorija, balandzio 14 turiu pirma vairavimo pamoka ax.gif Gal kam teko esant nestuke.gif mokytis ir laikyti teises, kaip reaguoja instuktorius ir Regitroje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sesuo mano vairavo iki pat devinto mėn pradžios.. aš irgi vairuoju.. jei lemta tai ir nuo plytos užkritusios nuo stogo pamirosi.. aišku reik atsargiau , bet.. tongue.gif tik kartais neišvengsi kokių nesveikų vairuotojų kurie išgasdina.. tada pagalvoji.. velnias... tongue.gif
Atsakyti
As ir vairavau su abiem beveik iki pat nestumo galo thumbup.gif
Atsakyti
as tai irgi vairuoju ir nesuku sau galvos. aisku visada su dirzu prisisegu ir stengiuosi buti atsargi. zadu vazinet iki galo, nebent pilvas toks didelis pasidarys, kad remsis i vaira (as nedidelio ugio, tai sedyne labai arti vairo prisitraukiu, nes pedalu nepasiekiu) smile.gif
Atsakyti
Pritariu - vairavau ir vairuosiu! mirksiukas.gif Skaiciau, kad nesciu reakcija letesne, bet iki siol per 5 ar daugiau metu vairavau be avariju, tai tikiuosi, ir nestuke.gif ziopla netapsiu smile.gif Mano drauge iki pat gimdymo vairavo ir nieko, tiesa, viena smulkia avarija patyre...
Atsakyti
As taip pat iki dabar vairuoju, o esu beveik 39 savaitej smile.gif . O ir policininkai nebaudzia uz jokius prasizengimus bigsmile.gif
Atsakyti
Vairuoju ir tikiuosi vairuoti iki pat leliuko atejimo. Dirzas visiskai netrukdo ir nespaudzia. O ir siaip man patogiau paciai vairuoti, nei salia sedeti. Kai sedziu salia vairuojancio vyro, leliukui nepatinka ir spardosi, o kai pati vairuoju, tai nieko.
Reakcija nesuletejusi, nesinervinu, uzsileidziu muzikyte ir riedame sau abu thumbup.gif
Sekmes ir budrumo visoms kelyje.
Atsakyti
ax.gif vairavau iki 35 sav,po to sedejau namie kelias dienas ir 36-ta sav pagimdziau......labai megau muzika garsiai klausyt vaziuodama ir pati dainuodavau ( hihihi.gif matyt, mazoji del to labai muzikali)
Atsakyti