as va esu 32 nescia ir vairuoju nuo pat nestumo pradzios ir manau kad vairuosiu iki pat nestumo galo
nu as tikiuosi vairuoti iki pat galo
as taip pat maniau vairuosiu iki pat galo, o jei reiks tai ir i GN pati nuvaziuosiu
taciau jau 36savaite nestumo ir jau dvi savaites kaip man nebeleidzia MB vairuoti, nes vaikstau su gresianciu...
bet labai noreciau pati sesti ir lekti kur man reikia, o nesitaikyti prie MB...
man iki darbo buvo 100km tai vazinedavau kas ryta iki dekretiniu, o paskui kur man reikejo ten vaziavau. kazkaip buvo labai karsta tai buvo geriau vaziuot nei eit.
manau jei gerai jauties tai nieko blogo vairavimas nepadarys
o as irgi pati sedu ir vaziuoju kur man reikia ir vyras sako geriau vaziuok su savo masina nei su tais mikrikais trankytis nes tie laksto kaip isproteja tai da uzgaus nespejus atsisest
na as kolkas joki problemu neturiu su vairavimu
Vairavau iki galo,(net ta diena kai isvaziavau gimdyt),tik gale jau be dirzo,spausdavo jis nemaloniai pilvuko apacia
QUOTE(kareivike @ 2008 07 28, 20:02)
Aš taip pat, vairuosiu iki pat galo!
nu teko vaziuoti 250km ir gryzti atgal tai jau vis darydavau pertrauka, nebenusededavau
sveikos gal galite parasyti i mano asmenini,kur galima nusipirkti ta laikikli automobilio dirzui kad nespaustu pilvo.
aciui
aciui
Su pirmu iki pat galo vazinejau, dabar vazineju ir planuoju toliau vazinet
Tik gale jau dirzo nebesisekdavau
Vairavau iki nestumo, vairuoju ir jo metu. Ka dabar vazinet troleibusu? nu jau ne.
Ir taip pirmaisiais menesiais bloga buvo, o jei dar teke butu vaziuot viesuoju transportu, tai visiskai nekas. Aisku, gal truputeli atsargiau vairuoju