Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Laba diena aciuks.gif
Norėjau paklaust, ar yra žaidusių GTA Vice City? ax.gif
Labai prireikė vieno dalykėlio biggrin.gif arba išvis kad kasnors atsilieptų žaidęs doh.gif
Atsakyti
Neleidzia per rapidshare atsisiusti. Raso, kad isnaudojau limita ir reikia arba pirkti Premium Accounta, arba laukti 274 minutes. doh.gif Gal zinot kita buda atsisiusti? unsure.gif

Makaliau, man atrodo, ne cia pataikei, mamos nelabai zaidzia tokius zaidimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 18, 20:35)
Laba diena aciuks.gif
Norėjau paklaust, ar yra žaidusių GTA Vice City? ax.gif
Labai prireikė vieno dalykėlio biggrin.gif arba išvis kad kasnors atsilieptų žaidęs doh.gif

Esu visus pražaidus, tai sakyk kuom pasitarnaut galėčiau. Jeigu dar prisiminsiu kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 18, 21:16)
Esu visus pražaidus, tai sakyk kuom pasitarnaut galėčiau. Jeigu dar prisiminsiu kaip doh.gif

Ar yra koksai nors kodas, kuriuo galima peršokt misiją? doh.gif Ant GTA Vice City? mastau.gif
Viena ten tokia durna misija yra su sraigtasparniu žaisliniu - reikia nuskraidint į pastatą bombas keturias....***** visą dieną kankinuos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 18, 20:59)
Neleidzia per rapidshare atsisiusti. Raso, kad isnaudojau limita ir reikia arba pirkti Premium Accounta, arba laukti 274 minutes. doh.gif Gal zinot kita buda

schmoll.gif verysad.gif
Nu nebent bandykit per googla ieskotis - irasai zaidimo pavadinima, download ir tada koki nors megaupload ar koki kita serveri, is kurio galetum parsisiust... g.gif
Tiesa, dar yra Emule biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 18, 21:28)
Ar yra koksai nors kodas, kuriuo galima peršokt misiją? doh.gif Ant GTA Vice City? mastau.gif
Viena ten tokia durna misija yra su sraigtasparniu žaisliniu - reikia nuskraidint į pastatą bombas keturias....***** visą dieną kankinuos blink.gif

Atsimenu šitą doh.gif Aš irgi pas visus klausinėjau ar įmanomą kaip nors padaryt kad misija būtų praeita, bet žinok neįmanomą. Bent jau prieš porą metų tikrai nebuvo įmanomą.
Žinok šitas dar nieko, va kaip GTA San Andreas reik su lėktuvais daugybę misijų padaryt, va ten tai tragedija doh.gif
Bet jau tą vietą Vice City praėjo mano vyras, pati aš irgi niekaip nepadariau blush2.gif
Atsakyti
O, Gyncė irgi pasikalus ant normalių žaidimų biggrin.gif Norėjau GTA pažaist, kai mb praeitą vasarą vis rašinėjo, jog žaidžia smile.gif Bet taip ir neįsirašiau jo...
O kodų pereit lygį ant normalių geimų nėra biggrin.gif
Nebent gali kokio walkthrough'o paieškot internete.
Pvz šitas arba čia smile.gif Antram linke yra daug walkthrough'ų tam geimui.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 19, 01:32)
O, Gyncė irgi pasikalus ant normalių žaidimų biggrin.gif Norėjau GTA pažaist, kai mb praeitą vasarą vis rašinėjo, jog žaidžia smile.gif Bet taip ir neįsirašiau jo...
O kodų pereit lygį ant normalių geimų nėra biggrin.gif
Nebent gali kokio walkthrough'o paieškot internete.
Pvz šitas arba čia smile.gif Antram linke yra daug walkthrough'ų tam geimui.

O ką reiškia tie walktrhroughai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 19, 09:54)
O ką reiškia tie walktrhroughai? g.gif

Na, ten misijos aprašytos, kaip reikia pereiti. Kaip pereiti visą žaidimą biggrin.gif Paskaityk, gal rasi savo misiją wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 19, 10:32)
Na, ten misijos aprašytos, kaip reikia pereiti. Kaip pereiti visą žaidimą biggrin.gif Paskaityk, gal rasi savo misiją wink.gif

O siaube, nieko aš ten nesuprantu wacko.gif
Net misijų pavadinimų nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 19, 11:29)
O siaube, nieko aš ten nesuprantu wacko.gif
Net misijų pavadinimų nežinau doh.gif

O tai nėra tame žaidime kokios funkcijos, kuri parodytų, kokią misiją dabar turi vykdyti? Ar kokia yra pradėtas? Ar panašiai...
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 19, 11:50)
O tai nėra tame žaidime kokios funkcijos, kuri parodytų, kokią misiją dabar turi vykdyti? Ar kokia yra pradėtas? Ar panašiai...

Nežinau, nieko aš ten nesusigaudau doh.gif
Jau beveik tą misiją buvau perėjęs, *****, kaip čia nesikeikus unsure.gif tik vienas policininkas bac bac ir mano žaisliniam sraigtasparniui džiag džiag padarė doh.gif
Atsakyti