Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

tai gal iš naujo bandyk daryti tą patį, tik dabar saugok sraigtasparnį? smile.gif Aš tą geimą mačiau tik kaip žaidė pusbrolis, o pati beveik nežaidžiau, gal tik kokį pusvalandį. ir tai jaučiu, kad ten sena versija buvo biggrin.gif nes prieš kokius 3 metus ar daugiau biggrin.gif bet gal kada reiktų pažaist.. wink.gif
Atsakyti
sveikos,o as kad uzsikabliavau ant cradle rome,tai akis gadinu per dienu dienas doh.gif
ta escape from paradice konkreciai ismesiu,nes nesiruosiu kankintis del tu susiktu triju detaliu,visai upa numuse.O tas hospital tycoon man neveikia kazkodel.
Maciau cia is jusu kazkuri minejot apie Jane`s Hotel g.gif kaip ji is ten parsisiusti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 12:39)
O tas hospital tycoon man neveikia kazkodel.

Kodė neveikė? Ką rašė, kai paleidai geimą? Gal nenukrackinai jo, tad neleido įjungt? Aš iš Linkomanijos siųstą turėjau, tai man viskas gerai veikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 19, 11:40)
Kodė neveikė? Ką rašė, kai paleidai geimą? Gal nenukrackinai jo, tad neleido įjungt? Aš iš Linkomanijos siųstą turėjau, tai man viskas gerai veikė smile.gif

mano kompas matyt nepatraukia,nes pastoviai kai nepatraukia ismeta tiesiog lentele su error doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 12:48)
mano kompas matyt nepatraukia,nes pastoviai kai nepatraukia ismeta tiesiog lentele su error  doh.gif

tai jau čia reiktų žiūrėt kompiuterio galimybes ir žaidimo reikalavimus... gali būti, kad nepatraukia, nes būtent tas Hospital Tycoon (jei apie tą patį kalbam) nėra mažas žaidimas, kaip pvz. Escape from paradise.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 19, 11:51)
tai jau čia reiktų žiūrėt kompiuterio galimybes ir žaidimo reikalavimus... gali būti, kad nepatraukia, nes būtent tas Hospital Tycoon (jei apie tą patį kalbam) nėra mažas žaidimas, kaip pvz. Escape from paradise.

tai tikriausiai del to kad per didelis,o dar ir vaizdo grafika matyt pasenus g.gif daugeli zaidimu nepatraukia.O i laptopa savo persikelt ar eitu kaip nors i diskus perrasius,nes laptopas kazko nepasijungia su netu,o tai parsisiusciau.ten daug daug vietos ir upgraidintas gerai rolleyes.gif turbut ir patrauktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 12:56)
tai tikriausiai del to kad per didelis,o dar ir vaizdo grafika matyt pasenus g.gif daugeli zaidimu nepatraukia.O i laptopa savo persikelt ar eitu kaip nors i diskus perrasius,nes laptopas kazko nepasijungia su netu,o tai parsisiusciau.ten daug daug vietos ir upgraidintas gerai  rolleyes.gif turbut ir patrauktu  g.gif

aišku, kad įmanoma smile.gif įsirašyk į diską instaliaciją ir suinstaliuok laptope smile.gif Neatsimenu, kiek tas geimas užima... Jei gigo nesiekia, gali į CD-RW rašyt. O jei daugiau nei 800MB (jei neklystu, nes CD jau seniai nenaudoju), tai į DVD paprastą, nes DVD-RW nepigiai kainuoja... Arba į USB-Key dar galima smile.gif
Atsakyti
Perėjau, perėjau, perėjau tą misiją yahoo.gif clap.gif
assa.gif
Dabar kitos nepereinu doh.gif tik pajudu ir iškart nužudo mane mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 19, 12:21)
aišku, kad įmanoma smile.gif įsirašyk į diską instaliaciją ir suinstaliuok laptope smile.gif Neatsimenu, kiek tas geimas užima... Jei gigo nesiekia, gali į CD-RW rašyt. O jei daugiau nei 800MB (jei neklystu, nes CD jau seniai nenaudoju), tai į DVD paprastą, nes DVD-RW nepigiai kainuoja... Arba į USB-Key dar galima smile.gif

USB key tera tik 256 MB vietos,bent jau as toki turiu,jauciu teks visgi ta DVD diska perasoma nusipirkt g.gif
Papildyta:
Radau is kur ta Janes Hotel parsisiust,bet kai atidarau praso paswordo.Ar siuntetes kas nors,gal zinot kaip atsidaryt ta faila. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 19, 13:22)
Perėjau, perėjau, perėjau tą misiją yahoo.gif clap.gif
assa.gif
Dabar kitos nepereinu doh.gif tik pajudu ir iškart nužudo mane mad.gif

Gratz smile.gif

QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 13:42)
USB key tera tik 256 MB vietos,bent jau as toki turiu,jauciu teks visgi ta DVD diska perasoma nusipirkt  g.gif
Papildyta:
Radau is kur ta Janes Hotel parsisiust,bet kai atidarau praso paswordo.Ar siuntetes kas nors,gal zinot kaip atsidaryt ta faila. g.gif

Mjo, mažiukas USB key. Pas mane gigabaito, tai lengviau persikėlinėt didelius failus. Perrašomas DVD yra gerai, aš irgi tokio noriu biggrin.gif
Dėl to passwordo, tai žiūrėk toj temoj, iš kurios gavai nuorodą į failą. Paprastai būna nuoroda ir prie jos passwordas, jei archyvas užrakintas.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 12:39)
ta escape from paradice konkreciai ismesiu,nes nesiruosiu kankintis del tu susiktu triju detaliu,

As tai kadangi savim taip didziavausi, kad visas kitas uzduotis pati sugebejau suprast ir ivykdyt, tai leidau sau radijo detales susirast su cheatu pagalba hihihi.gif (man 4 truko).
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 19, 13:42)
USB key tera tik 256 MB vietos,bent jau as toki turiu,jauciu teks visgi ta DVD diska perasoma nusipirkt  g.gif
Papildyta:

O tu Janes Hotel iš čia siunteisi
http://www.2baksa.ne...ction/5/?page=4
Aš irgi parsisiunčiau, manęs tai pat prašo slaptažodžio (žaidimukas suarchyvuotas) visokius variantus bandžiaus, bet nieko. Tam puslapį prie atsiuntimo yra parašytas slaptažodis, bet jis visuose žaidimuose vienodas, jį irgi bandžiau, bet nieko, esu giliam liūdesį, kad nesigauna verysad.gif
Jeigu tau pavyks, tai parašyk.
Atsakyti