Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 21, 21:35)
Na jei 3 paskutiniai, tai 8 - ieskoti 4 "zonoj" tvenkinelyje, i pietus nuo vulkano, tarp uolu. 9 - tarp 3 ir 4 zonos stovi trys "tikiai", reikia prie ju privesti po viena vyra ir moteri, kurie turi maximumus atitinkamoj srity. 10 - 4 zonoj kur tas "krabas" ant zemes, velgi reikia privesti po viena vyra ir moteri, kurie turi maximumus visose srityse.

nu kas del tu triju tikiu,tai juos jau uzdegiau kiekvienam akis privedus,tai gal kur praleidau ka beieskodama. g.gif upej tarp vulkanu,nu reiks pamegint ieskot.O prie to krabo kazkodel nesidaro niekas. g.gif
Reikes tycia siandien isijungt ir ismegint 4u.gif

zinot prisiminaiu dar viena zaidima man labai patikusi,bet niekaip negaliu atkurt jo pavadinimo.Su Fideliu Castro,ten kur sala valdyti statyti g.gif gal kas prisimenat pavadinima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 22, 13:26)
Maniškiui baisiai patiko master of defence, ir praėjo antrą lygi kaip nieko, o aš pusę dienos vargau, ir trečią jau praėjo doh.gif

Pasirodo aš statydavau daugybę bokštų, o jis tik keturis, visur, ir pakelia jų levelius ir viskas kuo puikiausiai doh.gif

Nu antram lygy tai ir as staciau daug bokstu - kaip ten su keturiais issiverst, tai neisivaidzuoju doh.gif Bet matyt jis ten gudriai susistate juos kaip nors thumbup.gif
Papildyta:
Snaige, ten prie tikiu tai jiems turi uzsidegt po 2 akis. Nezinau, kaip ten gaunasi, bet man irgi ne is pirmo karto pavyko - su vienais gyventojais nepavyko, su kitais kazkaip pavyko... Kai viska teisingai sustatai, tai iskart atsiranda lentele, kad "radai radijo detale".
O prie krabo tai ten irgi man kazkas keistai buvo. Ten pamatysi, ant zemes matosi ispausti pedsakai, tai vat ant ju ir reikia uzvesti tuos gyventojus. Jei teisingai pastatysi, tos pedutes turi uzsidegt sviesiai ruda spalva. Bet man ten irgi kazkas keistai gavosi - 5 gyventojus nuvedziau, tai pedutes uzsidege, o prie sesto niekaip nedege, nors jie visi pas mane maximumus turejo g.gif Bandziau visaip juos perstatinet, vis tiek nesigavo - sestos pedutes neveike nors tu ka. Tai per ta laika atsirado dar 7 gyventojas, kuris turejo maximumus, pastaciau ji - viskas suveike smile.gif

O del Fidelio Castro tai neturiu supratimo - negirdejau tokio zaidimuko rolleyes.gif
Atsakyti
panarsiau gerokai google ir prisiminiau bigsmile.gif tropico vadinas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ot visai netycia uzsukau i sia temele, negerai unsure.gif Pries pora menesiu meciau zaisti Lineage II nes jau buvo tapes liga. zaidziau gal metus galiausiai pamaciau kad nieko nebeveikiu tik sedziu tam zaidime doh.gif Kas nepradejot jo zaist, nezaiskit ir kitiem neleiskit, nes visi, kas uzsikabliuoja, nebegali sustoti, losia istisas dienas ir naktis doh.gif
Isties zaidimas begalo idomus yra labai daug ka veikti jame, o galima ir tiesiog papliurpt su jame zaidzianciais kitais zmonemis, bet jame net nepastebi kaip eina valandos, dienos.. Labai tikiuosi stipriai laikytis ir vel nepradet jo losti, nes bijau vel gali buti blogai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 14, 19:43)
Jis toooooooooksss nerealus, kad aš apie jį galėčiau kalbėt ir kalbėt smile.gif Sakau, čia neišsenkantis žaidimas.

Teisybe cia prirasiau, labai gerai ta zaidima zinau, bet gadina gyvenima verysad.gif
Atsakyti
Parsisiunciau sita zaidima, bet nepasileidzia, gal galit padet? Dar zalia su situo reikalu blush2.gif

Atsakyti
Sakiau, kad priklausomybe issivysto doh.gif
Neee, as jau geriau parsisiusiu toki "naikink 3 vienodus", pazaisiu, pereisiu ir pajusiu kaifa, kad perejau, nei uzsikabint ant vieno vienintelio ir sedet paskui dienu dienom ten schmoll.gif Man daugiau malonumo kai pereinu daug zaidimu, o ne "gyvenu" viename cool.gif
Atsakyti
Cia turbut dar pasworda reik ivest, is kur ji gaut? g.gif
Atsakyti
Nu sory, niekuo negaliu padet unsure.gif Keistas puslapis labai jau kazkoks. Nu reikia is pradziu paprasciausiai apacioj per duota linka parsisiust ta 72,5MB faila, o jeigu jis po to nepasileidzia, kadangi passwordo praso, tai reiskia lievas puslapis schmoll.gif Nes jeigu jau archyvas buna su passwordu, tai geruose puslapiuose visada passwordas duodamas salia linko.
Mano patarimas - ieskok is kur kitur parsisiust 4u.gif
Atsakyti
Aciukas 4u.gif Gal gali parasyt kokiu puslapiuku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 22, 20:37)
Ot visai netycia uzsukau i sia temele, negerai  unsure.gif Pries pora menesiu meciau zaisti Lineage II nes jau buvo tapes liga. zaidziau gal metus galiausiai pamaciau kad nieko nebeveikiu tik sedziu tam zaidime  doh.gif Kas nepradejot jo zaist, nezaiskit ir kitiem neleiskit, nes visi, kas uzsikabliuoja, nebegali sustoti, losia istisas dienas ir naktis  doh.gif
Isties zaidimas begalo idomus yra labai daug ka veikti jame, o galima ir tiesiog papliurpt su jame zaidzianciais kitais zmonemis, bet jame net nepastebi kaip eina valandos, dienos.. Labai tikiuosi stipriai laikytis ir vel nepradet jo losti, nes bijau vel gali buti blogai  verysad.gif
Papildyta:
Teisybe cia prirasiau, labai gerai ta zaidima zinau, bet gadina gyvenima  verysad.gif

butent.. matau kaip mano draugas istisas dienas/naktis tupi tame zaidime, jam virtualus pasaulis pasidare idomesnis.. verysad.gif smagu..
Atsakyti
QUOTE(zebriuke @ 2007 08 22, 21:53)
butent.. matau kaip mano draugas istisas dienas/naktis tupi tame zaidime, jam virtualus pasaulis pasidare idomesnis.. verysad.gif smagu..

tai vat mano brangiausiasis ir parode sita zaidima! tada dar labiau pasinesiau ji zaist nei jis! Zinok pabandyk ji atpratint, aisq po biskiuka butu ne taip sunku, bet tas rezultatu neduos, as irgi sau sakydavau "per diena zaisiu valanda" bet nieko is to neiseidavo doh.gif padejo tik staiga toks emiau ir istryniau is kompo viska kas tik su juo nors vos vos susije, zinau, kad jei vel parsisiusiu, vel uzsikabinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2007 08 22, 21:50)
Aciukas 4u.gif Gal gali parasyt kokiu puslapiuku? ax.gif

google.com smile.gif
Atsakyti