Čia žaidimas iš tų didelių
Prisiminiau vieną žaidimą Worms 3D [2003 metų]. Vienintelis su ginklais, kuris man patinka
Ten kirmėliukai stengiasi išnaikinti priešininkų komandą, reikia pagalvoti, kuris ginklas tinkamiausias kokia situacijai, linksmas, daug lygių, bet aš dar niekad viso neperėjau
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 22, 21:37)
Ot visai netycia uzsukau i sia temele, negerai
Pries pora menesiu meciau zaisti Lineage II nes jau buvo tapes liga. zaidziau gal metus galiausiai pamaciau kad nieko nebeveikiu tik sedziu tam zaidime
Kas nepradejot jo zaist, nezaiskit ir kitiem neleiskit, nes visi, kas uzsikabliuoja, nebegali sustoti, losia istisas dienas ir naktis
Isties zaidimas begalo idomus yra labai daug ka veikti jame, o galima ir tiesiog papliurpt su jame zaidzianciais kitais zmonemis, bet jame net nepastebi kaip eina valandos, dienos.. Labai tikiuosi stipriai laikytis ir vel nepradet jo losti, nes bijau vel gali buti blogai
Papildyta:
Teisybe cia prirasiau, labai gerai ta zaidima zinau, bet gadina gyvenima
Isties zaidimas begalo idomus yra labai daug ka veikti jame, o galima ir tiesiog papliurpt su jame zaidzianciais kitais zmonemis, bet jame net nepastebi kaip eina valandos, dienos.. Labai tikiuosi stipriai laikytis ir vel nepradet jo losti, nes bijau vel gali buti blogai
Papildyta:
Teisybe cia prirasiau, labai gerai ta zaidima zinau, bet gadina gyvenima
Che che... viskas prasidejo nuo mano kolegos,su kuriuo vienam kabinete sedejom.Vis apie L2 snekedavo,filmukus rodydavo... tada atejo pas mumi dirbti dar vienas vaikinas, uzsikrete l2 ir daba jau abudu pliurpdavo
Na o siaip dar kazkada Carmagedona2 aidziau...ten su masina reik vaziuot ir misijas vykdyt Ziaurokas toks zaidimukas
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 08 23, 19:37)
Prisiminiau vieną žaidimą Worms 3D [2003 metų]. Vienintelis su ginklais, kuris man patinka
Ten kirmėliukai stengiasi išnaikinti priešininkų komandą, reikia pagalvoti, kuris ginklas tinkamiausias kokia situacijai, linksmas, daug lygių, bet aš dar niekad viso neperėjau
Na, palyginus su L2, tai nera jau toks ir didelis
QUOTE(Lane @ 2007 08 23, 18:37)
Man tai sitas zaidimas toks ant smagumo, na juokingas
Na bet dideliu zaidimu tikrai nepavadinciau
QUOTE(Lane @ 2007 08 23, 17:37)
man jis visai nepatiko
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 23, 19:11)
Che che... viskas prasidejo nuo mano kolegos,su kuriuo vienam kabinete sedejom.Vis apie L2 snekedavo,filmukus rodydavo... tada atejo pas mumi dirbti dar vienas vaikinas, uzsikrete l2 ir daba jau abudu pliurpdavo
O as ka,tipo, prastesne? Parsisiunciau ir...poshlo poexalo.Pliurpdavom jau trise...darbo metu
MB ziurejo ziurejo...ir susigunde
Pliekdavom abudu pasikeisdami. Tada atejo eile MB pusbroliui
,tada- jo zmonai... paskui- MB broliui
Daba pas MB visi darbe zaidzia l2
Ko kas vienintelis kuris atsilaike- jauniausias MB brolis,ir tik todel turbut,kad zaidzia saudykle HalfLife 
Va va L 2 uzkreciamas dalykas, bet vaistu nuo jo nera
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 24, 11:28)
Man tai sitas zaidimas toks ant smagumo, na juokingas
Belekaip ten saudaisi su tais ginklais, puse pasaulio isgriauni bet uztat labai juokinga
Tie kirmeliukai tokie smagus
aha, man irgi labai smagus, bet kai instaliuoju jis virš 1 GB būna, tai sakyčiau didelis
QUOTE(snaige @ 2007 08 24, 11:29)
Na o man visai smagus, bet i ji rimtai ziureti nereikia
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 24, 12:30)
Yra- mazas kleckas
QUOTE(snaige @ 2007 08 22, 20:17)
o gal žinai iš kur būtų galima atsisiųsti Tropico 2 pilną versiją? Nes aš tik demo randu
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 08 24, 12:27)
o gal žinai iš kur būtų galima atsisiųsti Tropico 2 pilną versiją? Nes aš tik demo randu 
dar neieskojau,nes nebuvo kada,bet kai surasiu butinai imesiu
QUOTE(snaige @ 2007 08 24, 16:02)
oi labai lauksiu
QUOTE(Lane @ 2007 08 23, 18:37)
Prisiminiau vieną žaidimą Worms 3D [2003 metų].
Oj, Wormsu tai kiek maciau ten mase rusiu yra
Papildyta:
QUOTE(witchcraft @ 2007 08 24, 11:28)
QUOTE(Lane @ 2007 08 24, 11:32)
aha, man irgi labai smagus, bet kai instaliuoju jis virš 1 GB būna, tai sakyčiau didelis 
Aisku, kad didelis
Jus pagalvokit, kad kai kuriu zaidimu installai po 4-5 MB (!!!) uzima, tai jeigu jau 1 GB dydzio zaidimas jums nedidelis, tai siulau akinius uzsidet
Papildyta:
QUOTE(Nereikalinga @ 2007 08 24, 13:27)
Installas: http://d.trymedia.co...opico2Setup.exe
Crackas: http://rapidshare.co...2.-.Maciozo.rar
Uz kokybe neatsakau, nesisiunciau ir netikrinau