Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

merginos,tai kad visi zaidimai liga doh.gif doh.gif doh.gif atsipalaidavimui gerai,bet arciau neprisileist zaidimu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige: 22 rugpjūčio 2007 - 21:36
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 21, 18:44)

Rose Prick, gal tu netycia turi games2download vaistuku linka issisaugojus?  unsure.gif

linko neturiu bet jei kam reikia tai galiu įdėti kur nors mirksiukas.gif padariau klaidą,kad užsukau čia,mačiau įdėjai cezarį,neduok dieve susigundysiu atsisiųsti doh.gif vėl mano naktys bus palaidotos...
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 08 22, 22:36)
vėl mano naktys bus palaidotos...

Jo jo, uztai as stengiuosi tokiu ir nesisiuntinet - tik tokius "lengvo zanro", kur pazaidei ir isjungei. O jeigu toki Cezari ar Syberia ar Nancy Drew pradesiu, tai amen bus biggrin.gif
Atsakyti

Nu ką.....Šokolado fabrikas nuėjo užmarštin.....tas pats per tą patį, pradėjo nervint.. doh.gif
Užtat...padariau atradimą. Besibadziodama torrentuose aptikau tokį žaidimą - Still Life. Toks, sakyčiau, Siberios ir kokių gal CSI kriminalistų derinukas. Buvo keletas gan žiaurių vaizdelių - nužudytų moterų, bet žaidimo fabula gera. Galvosūkiai kartais sunkoki, kartais perkandami, vakar gan toli į priekį pasistūmėjau, walkthrough pagalbos prireikė 2 kartus. Jaučiu ir taip būčiau perkandus, bet reiktų ilgai sėdėt ir drožt. Šiaip, sakyčiau, užkabino. Tik tiek, kad grafika nors ir graži, tikroviška, bet patys vaizdai niūrūs, todėl ilgiau pažaidus prislegia. Bet vat ir dabar knieti, kas ten tas žudikas....
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 22, 22:35)
merginos,tai kad visi zaidimai liga  doh.gif  doh.gif  doh.gif atsipalaidavimui gerai,bet arciau neprisileist zaidimu schmoll.gif

tikrai kad jau liga lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kai užsižaidi , tai aplink nieko nebelieka , MB lieka be vakarienės, namai suversti ir laikas šuoliais prabėga lotuliukas.gif lotuliukas.gif , žiū, ogi jau kokia 1.50 val lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia kažkurią dieną parsisiunčiau CAPITALISM 2,vakar įsijungiau ir supratau...kad nieko nesuprantu lotuliukas.gif man patinka tokie žaidimai,bet niekaip neperkandu esmės to žaidimo doh.gif gal kuri žaidėt? paaiškintumėt man vėplai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 08 23, 08:58)
tikrai kad jau liga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , kai užsižaidi , tai aplink nieko nebelieka , MB lieka be vakarienės, namai suversti ir laikas šuoliais prabėga  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , žiū, ogi jau kokia 1.50 val  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kai vaiku turi tai is vis kosmaras,negali atsiplest,o vaikas irgi demesio reikalauja ir valgyt gi nori,tai vardan vaiko bent atsiplesiu nuo tos bjaurasties lotuliukas.gif Tiesiog sukaupus visa valia iseinu lauk su vaiku prasivedint schmoll.gif neimanoma kas per liga.

QUOTE(Rose Prick @ 2007 08 23, 09:46)
supratau...kad nieko nesuprantu  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif thumbup.gif geras sakinys...
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 08 23, 10:46)
čia kažkurią dieną parsisiunčiau CAPITALISM 2,vakar įsijungiau ir supratau...kad nieko nesuprantu  lotuliukas.gif  man patinka tokie žaidimai,bet niekaip neperkandu esmės to žaidimo  doh.gif  gal kuri žaidėt? paaiškintumėt man vėplai  rolleyes.gif

Esu žaidusi pirmą kapitalizmo dalį. Idėja tokia, kad turi arba pati išgauti žaliavas ir gaminti iš jų įvairius gaminius,arba pigiausiai pirkti ir iš pirktų žaliavų gaminti, arba jau pagamintus gaminius perparduoti. Ir aišku, reikia, kad pinigėlių vis daugėtų lotuliukas.gif Iš pradžių užknisa, nes nesupranti, kodėl vyksta tai, kas vyksta. Paskui paaiškėja. Kai žaisi, žiūrėk, kad viskas būtų išdėliota racionaliai - t.y. nuo kasyklos iki gamyklos ir pan. Turi būtų ryšiai teisingai išdėlioti, kainas reikia stebėt ir į jų pasikeitimą reaguot.
Atsakyti
Apie Capitalisma ir as galvojau, kada nors gal isbandyt... Bet cia tik kai jau laiko turesiu biggrin.gif
Atsakyti
waje blink.gif tai čia sudėtingai bus,bet tikiuosi,kad perprasiu kaip nors ax.gif ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Capitalism 2 buvau parsisiuntus, tai nieko nesupratau, o ir grafika nepatiko.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 23, 12:40)
Capitalism 2 buvau parsisiuntus, tai nieko nesupratau, o ir grafika nepatiko.. schmoll.gif

man irgi sunkiai sekasi lotuliukas.gif
Atsakyti