gal kas zinot kaip buna su nuolaidom apsiperkant pirma karta???
tarkim ar as galiu vienus daiktus prikti vienoje parduotuveje ir man taikys 15 proc nuoliada,
bei paksui likusius pirkti kitoje, nes ten tarkim kazkas man labiau patinka ir vel pritaikys toje parduotuveje taikoma 15 proc nuolaida.o gal tos parduotuves naudojasi kokia duomenu baze, kur karta apsipirkai ir uzfiksavo.
QUOTE(adiavvv @ 2008 04 29, 09:17)
gal kas zinot kaip buna su nuolaidom apsiperkant pirma karta???
tarkim ar as galiu vienus daiktus prikti vienoje parduotuveje ir man taikys 15 proc nuoliada,
bei paksui likusius pirkti kitoje, nes ten tarkim kazkas man labiau patinka ir vel pritaikys toje parduotuveje taikoma 15 proc nuolaida.o gal tos parduotuves naudojasi kokia duomenu baze, kur karta apsipirkai ir uzfiksavo.
tikrai ne

QUOTE(Isila @ 2008 04 29, 11:16)
tikrai ne
ta prasme, jei pirksi Kotrynoj, tai pasinaudosi 15proc, ebt nei Vaikų mieste, nei Čipoline jau 15proc engausi, nes čia to pačio tinklo parduotuvės. Bet gali pritaikyti gal kokiam Riki2 ar Mada vaikams.

Sveikutės. Turiu 7% nuolaidą O lia lia mama ir 5% nuolaidą Mama lux. Jei kam nors reikia - galiu porai dienų paskolinti

dekui uz info 
as kaip tik nuziurejus sita esu vaiku mieste, ir riki2, vadinas jokiu problemu neturetu iskilti, galvojau kad tik neapsigauciau taip lakstydama is vienos parduotuves i kita

as kaip tik nuziurejus sita esu vaiku mieste, ir riki2, vadinas jokiu problemu neturetu iskilti, galvojau kad tik neapsigauciau taip lakstydama is vienos parduotuves i kita

QUOTE(Isila @ 2008 04 29, 11:16)
tikrai ne
ta prasme, jei pirksi Kotrynoj, tai pasinaudosi 15proc, ebt nei Vaikų mieste, nei Čipoline jau 15proc engausi, nes čia to pačio tinklo parduotuvės. Bet gali pritaikyti gal kokiam Riki2 ar Mada vaikams.

Sveikos, mamytės
Man kylo toks klausimas: kiek viso reikia pledukų? Ar užteks vieno? Ar į lovytę ir į vežimėlį reikia atskirų?

Man kylo toks klausimas: kiek viso reikia pledukų? Ar užteks vieno? Ar į lovytę ir į vežimėlį reikia atskirų?

aš turėjau 2 - man patogiau buvo. Vienas namie kitas į lauką, bet galima ir su vienu išsiversti. Tik turbūt reikės labiau pasaugot - nesutepti ir pan.
O kur pirkote pledukus, koks geriausias, kokiu ismatavimu?
Mes busime vasarinukai, gal nelabai ir prireiks vasarai silto pleduko, na ziurink kokie orai bus, ziemai tai jau labai silto i vezimeli reikes. O vasara ir su graziu didesniu ranksluostuku gal galima issiversti
Mes busime vasarinukai, gal nelabai ir prireiks vasarai silto pleduko, na ziurink kokie orai bus, ziemai tai jau labai silto i vezimeli reikes. O vasara ir su graziu didesniu ranksluostuku gal galima issiversti

QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 02, 11:26)
O kur pirkote pledukus, koks geriausias, kokiu ismatavimu?

Man pleduką pasiūs mama

QUOTE(dontstop @ 2008 05 02, 11:32)
Man pleduką pasiūs mama
O šiltą vilnonę antklodę pirkom. Su rankšluosčiu vežimėlyje nelabai įsivaizduoju savo mažiuko 

Na zinau, kad anksciau specialiai graziausius ranksluostukus naudodavo vasara i vezimelius

O kur pirkote antklode, kiek mokejote?

Sveikos,busimos mamytes..Del kraitelio kudikiui noriu patarti: nepirkit 56 cm dydzio rubeliu daug-buvau pripirkus ir nieko nepanaudojau,nes naujagimei dukrytei sitie rubeliai buvo per mazi..Geriau apsidraudziant pasiimti ir 62 cm drabuzeliu(ypac jei vaikutis ne pirmas). Del pleduko-100 proc vilnos man nupirko lietuviska Loritos firmos.Patalyne irgi,nes reik ziuret i ismatavimus - skirtingu firmu jie skirtingi.
Pledukus pirkau 2. nesigailiu, abu naudojom ir tebenaudojam. Pirkom Kaune, Draugystės g. Ten netoli bangos. Nebeprisimenu tos parduotuvės pavadinimo. Firminė lietuviška kažkokia

pritariu, kad reikia 2 pleduku. vienas i lauka, o kito namie prisireiks. vistiek lauke dulkes, tuo labiau, jei kur i miesta eisit, tai po to su tuo paciu pleduku lovytej - nieko gero.. galu gale, jei ir nenaudosit lauke, jei vienas susiteps, kitas bus iskart po ranka
mes jau nusipirkom du, bet abu neutraliu spalvu, nes nezinom ka turesim, tai vis dar neatmetu galimybes, kad pirksiu dar viena, kai jau gims brangenybe 
Papildyta:
Ot kad tavo zodziai butu mano brangiajam i ausi
jam kaip anksti taip anksti
kiek nervu kainuoja, kol ji issitempiu.. o kad viena viska rinkciau nesutinka, irgi nori dalyvut, nes zino, kad pas mane stabdziu ner

Papildyta:
QUOTE(Treciadiene @ 2008 04 28, 11:54)
Nepasilikit kraitelio pirkimo paskutinėm savaitėm, nes bus sunku. Kuo toliau tuo vaikščioti darosi sunkiau. Jau geriau nupirkti viską iš anksto ir ramiai laukti vaikučio, nei lakstyti paskutinėmis savaitėmis.
Ot kad tavo zodziai butu mano brangiajam i ausi