Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(Amos @ 2008 05 09, 18:20)
tai ka- vezime butina pagalve? blink.gif

g.gif Na kai aš ėjau į kursus, ten taip patarė, kad vaikui nebūtų jausmo, kad važiuoja galva žemyn. Šiaip gal ir nebūtina
Atsakyti
Na as kiek domejausi tai vaukui pirmais menesiais jokiu pagalviu nereikia del stuburiuko kuris dar neturi naturaliu islinkimu, o va kaip su vezimeliu tai nezinau g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Amos @ 2008 05 09, 18:20)
tai ka- vezime butina pagalve? blink.gif

nedėjau jokios pagalvės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 09, 19:42)
g.gif Na kai aš ėjau į kursus, ten taip patarė, kad vaikui nebūtų jausmo, kad važiuoja galva žemyn. Šiaip gal ir nebūtina

O per kokius cia kursus sake ax.gif As tai nupirkai Riki2 kokosini ciuzinuka i vezimeli. Tikrai nemanau dar pagalves det. Is viso nezinau ar verta leliuka prie jos pratint. g.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu - kam tie čiužinukai į vežimėlį? Aš dekiuką plaklodavau ir palą - viskas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2008 05 09, 12:20)
okur buna pirk kailiniu vokeliu ir kokia ju kaina?  4u.gif

as maciau Flokati parduotuveje kailini vokeli (www.flokati.lt) ir kiek maciau tai kaina 149lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2008 05 15, 08:57)
as maciau Flokati parduotuveje kailini vokeli (www.flokati.lt) ir kiek maciau tai kaina 149lt blush2.gif

aciu 4u.gif reiks pasiziuret 4u.gif

pasiziurejau,o ju puslapyje nera tu vokeliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 16 gegužės 2008 - 07:50
QUOTE(Julijasha @ 2008 05 14, 23:03)
O per kokius cia kursus sake  ax.gif  As tai nupirkai Riki2 kokosini ciuzinuka i vezimeli. Tikrai nemanau dar pagalves det.  Is viso nezinau ar verta leliuka prie jos pratint.  g.gif

0 kur pirkai čiužinuką į vežimėlį?
Atsakyti
Pirmais menesiai nedesiu pagalveles i vezimeli, o veliau tai turiu 40x40, nediduke tokia.
Mes vakar jau lovyte su ciuzinuku nupirkome wub.gif Dar anksti, bet man jau taip norisi ja surinkti, pataliukus pakloti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 16 gegužės 2008 - 15:45
Sveikos,pagalveles negalim ir nepatariama iki metu laiko,kai pirkau lovyte ir pataline tai paklausiau apie pagalvele tai taip grieztai atreze kad negalima iki metu tai net susigedau blush2.gif ,ir poto ligonineje sake irgi per tas pamokeles.
Atsakyti
QUOTE(Inesa84 @ 2008 05 16, 15:59)
Sveikos,pagalveles negalim ir nepatariama iki metu laiko,kai pirkau lovyte ir pataline tai paklausiau apie pagalvele tai taip grieztai atreze kad negalima iki metu tai net susigedau blush2.gif ,ir poto ligonineje sake irgi per tas pamokeles.

drinks_cheers.gif Tai taip pirma laika tikrai negalima, nes stuburas nesusiformaves.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 16, 17:01)
drinks_cheers.gif  Tai taip pirma laika tikrai negalima, nes stuburas nesusiformaves.

Kažkurioje gudrioje knygoje apie vaikų auginimą perskaičiau, kad pagalvė nerekomenduojama net iki 2 metų amžiaus. Keistai skambėjo. Gal jūs kuri tiksliau žinote? Kartais teorija skiriasi nuo praktikos g.gif
Atsakyti