Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(VikteIrl @ 2008 05 06, 11:03)
mes jau nusipirkom du, bet abu neutraliu spalvu, nes nezinom ka turesim, tai vis dar neatmetu galimybes, kad pirksiu dar viena, kai jau gims brangenybe smile.gif
Papildyta:

Kur pirkote pleduka, kokia kaina, kokiu matmenu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 06, 20:06)
Kur pirkote pleduka, kokia kaina, kokiu matmenu?  bigsmile.gif

Sveiki,
vietoj pleduko i vezimeli noreciau patart toki vokeli su pagalvele, ji galima naudoti ir kaip apkloteli, puikiai telpa i vezimeli, labai patogus ir spalvingas. Pirkau babyland.lt parduotuveje. Likau labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2008 05 06, 08:12)
Sveikos,busimos mamytes..Del kraitelio kudikiui noriu patarti: nepirkit 56 cm dydzio rubeliu daug-buvau pripirkus ir  nieko nepanaudojau,nes naujagimei dukrytei sitie rubeliai buvo per mazi..Geriau apsidraudziant pasiimti ir 62 cm drabuzeliu(ypac jei vaikutis ne pirmas). Del pleduko-100 proc vilnos man nupirko lietuviska Loritos firmos.Patalyne irgi,nes reik ziuret i ismatavimus - skirtingu firmu jie skirtingi.

su 100proc.vilna neskubėkit - neaiškus dar kūdikio alergiškumas vilnos apdirbimui. Neutraliausias - sintetiniu užpildu - šildo tp puikiai, kaip ir vilnonis patalas. Vasarai - medvilnė.
Turim a la super kokybiškos vilnos patalus, bet panaudoti negalim doh.gif

Atsakyti
Sveikutės

Gal kiek ne į temą, bet noriu perspėti. Šiandien Akropolio Eurovaistinėje pirkau visus reikalingus įklotus, kremus ir kt. Tik grįžusi namo, pastebėjau, kad nuskaičiuoti 11 Lt, o prekės nėra. Linkiu kitoms būti ne tokioms išsiblaškiusioms ir patiklioms, kokia esu aš. Įklotus už 11 Lt į maišelį dėjo kasininkas. Tikriausiai nuskaičiavo, o neįdėjo.

Geros dienos visoms.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 06, 19:06)

Jei į vežimėlį, tai ir aš labai džiaugiausi vokeliu - kaldryte, turėjom Feretti. O žiemai labai geras dalykėlis - kailinis vokas
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 06, 17:06)

laba! pledukus Airijoj pirkom. vienas mazesnis (nepasakysiu dabar matmenu) - tinka tiek vezimely, tiek lovelej naudoti - kainavo 10 e. Nors ir is pigesniu, bet labai mielas, minkstutis wub.gif pastebejau, kad labai daug Dublino mamyciu juos turi isigije smile.gif o kitas buvo kartu su pataliukais komplekte, tai kainos atskirai nera. bet sitas jau tooooks didooookas blink.gif
sakykit, merginos, ar pirkote kuri nors miegmaisiukus? na, tokie virsus kaip sliauztuku, o kojos - maisas. sako, vietoj kaldrytes gerai, nei nusispardo, nei ant veiduko uzsitempia.. gal vasara ir gerai g.gif idomu, gal kuri esate isbandziusi?
Atsakyti
QUOTE(Emie @ 2008 05 07, 13:09)
Sveiki,
vietoj pleduko i vezimeli noreciau patart toki vokeli su pagalvele, ji galima naudoti ir kaip apkloteli, puikiai telpa i vezimeli, labai patogus ir spalvingas. Pirkau babyland.lt parduotuveje. Likau labai patenkinta.  thumbup.gif

gal galit g.gif patarti,ar naujagimiui geriau su pagalvėle,ar be pirkti
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 05 07, 15:30)
Jei į vežimėlį, tai ir aš labai džiaugiausi vokeliu - kaldryte, turėjom Feretti. O žiemai labai geras dalykėlis  - kailinis vokas

okur buna pirk kailiniu vokeliu ir kokia ju kaina? 4u.gif
Atsakyti
naujagimiui juk niex nededa pagalwes
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2008 05 08, 20:50)
gal galit g.gif  patarti,ar naujagimiui geriau su pagalvėle,ar be pirkti

Jei naudosit tik vežime - su pagalvėle
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 09, 17:20)
Jei naudosit tik vežime - su pagalvėle

ačiū 4u.gif už atsakymą,turbūt pirksiu du-vieną su pagalvėle,kitą be.
Atsakyti
tai ka- vezime butina pagalve? blink.gif
Atsakyti