Įkraunama...
Įkraunama...

Kraitelis

QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 10, 13:23)
na jei mamyte taupo, kaip suprantu is kincioskis pasisakymu, nes dabar ner lengvi laikai
tai gali apseiti ir su paprastu pleduku
ferreti yra pakankamai brangus
smile.gif
jos leliukas gims pavasari, kai jau silta, ir iki kito saltojo sezono, ka nors susigalvos ko reikes  bigsmile.gif  o ir patirtis atsiras, tai ir manau geras sprendimas nieko nepripirkalioti reikia nereikia  lotuliukas.gif

del vezimuko - kincioskis - atsalus orams nusipirksi silta kombinzona su kokiu avikailiu naturaliu - ir nesusals leliukas..gi nevesit vaiko i kiema prie - 20  biggrin.gif

na taip,gal nereikia skubeti visiems metams susipirkti daiktelius ax.gif
mamos nepabekit, dar turiu klausimuku blush2.gif biggrin.gif dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

o tiesa, kas del ferreti tai bent jau pataliukus nusprendziau pirkti ju firmos...kolkas graziausi mano matyti smile.gif
Atsakyti
aš iš kūd. kosmetikos pirkau bepanthen tepalo ir excipial kremo- jeigu odytė bus sausa. Pirmos dukrytės oda buvo sausa, nuolat su esex tepalu tepėm. Pradžiai žadu prasti tik su vandenuku virintu. Taip pat gerai į vonelę prausiant įpilti lakišiaus žolės arbatos- mums pirmagimei sutvarkė paraudusi užpakaliuko bėdas, tai dabar pasirūpinau iš anksto.
dar turim sebamed kremuko ir prausiklio, na čia vėlesniam laikui kaip ir nusipirkau. Iš anksto daug nereik, bus matyt eigoje. Va, pvz. ,pirmagimės plaukai labai ilgi ir garbanoti nuo gimimo buvo- tai pirkom šampūniuką. dabar kol kas nepirkau, bus matyt.
Atsakyti
mamos nepabekit, dar turiu klausimuku blush2.gif biggrin.gif dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

Saviski as maudziau Dohnsons&Dohnsons firmos prausikliais, tepiau aliejuku ar pieneliu po maudyniu (ta darau iki siol vaikui jau 4metai), o dabar drauge patare isbandyti Bubchen firmos prausikli bei pieneli. Tokius ir isigijau. Netiks, tai grysim prie jau pacios isbandytu priemoniu, o bepantenas tai thumbup.gif , bet juo patepdavau tik labiau issausejusias vietas ir uzpakaliuka, arba dar veliau turejau Kutibaza( nez. ar teisingai parasiau) kremuka irgi labiau issausejusioms vietoms - l. patiko.
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 12:56)
dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

pas mus pirmas 2 savaites rekomenduojama nenaudoti nieko, isskyrus vandeni.O apie mano taip megta Lietuvoje Johnson&Johnson ligoninej kabo skelbimai, jog nenaudoti sios produkcijos kudikiams, nes rasta kazkokiu negeru medziagu sudetyj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 20:31)
pas mus pirmas 2 savaites rekomenduojama nenaudoti nieko, isskyrus vandeni.O apie mano taip megta Lietuvoje Johnson&Johnson ligoninej kabo skelbimai, jog nenaudoti sios produkcijos kudikiams, nes rasta kazkokiu negeru medziagu sudetyj  doh.gif

drinks_cheers.gif tik mes pirmomis savaitėmis į vandenį baldamol ar pan. pavadinimu aliejuko įlašindavome, jis vaistinėse parduodamas.
o paskui to aliejuko įlašindavome, prausdavome lietuvišku tindi muilu kūdikiams, o tepdavau labai mažai tuo baldamol aliejuku, odelė nekėlė rūpesčių.
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 22:31)
pas mus pirmas 2 savaites rekomenduojama nenaudoti nieko, isskyrus vandeni.O apie mano taip megta Lietuvoje Johnson&Johnson ligoninej kabo skelbimai, jog nenaudoti sios produkcijos kudikiams, nes rasta kazkokiu negeru medziagu sudetyj  doh.gif

Teks tada jo atsisakyti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 21:31)

as irgi skaiciau, ten del sls atrodo, kurio yra visuose beveik produktuose, bet toje firmoje ypac daug
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2009 03 12, 20:31)

va cia tai jau joa...aciu kad pasakete,nes as jau muiliuka ir talka sios firmos nusipirkau g.gif
o kokias kempinytes maudojat? kaip tos flanelines? g.gif

siaubeli kaip greitai laikas bega wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 13, 16:17)
o kokias kempinytes maudojat? kaip tos flanelines? g.gif

marles ar flaneles skiautele -ir nereik jokiu kempiniu-bakteriju veisyklu . (mano subjektyvi nuomone)
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 13, 07:50)
drinks_cheers.gif tik mes pirmomis savaitėmis į vandenį baldamol ar pan. pavadinimu aliejuko įlašindavome, jis vaistinėse parduodamas.
o paskui to aliejuko įlašindavome, prausdavome lietuvišku tindi muilu kūdikiams, o tepdavau labai mažai tuo baldamol aliejuku, odelė nekėlė rūpesčių.

drinks_cheers.gif baldamol aliejukas tikrai labai super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 13 kovo 2009 - 23:53
QUOTE(špokulia @ 2009 03 13, 23:56)
marles ar flaneles  skiautele -ir nereik jokiu kempiniu-bakteriju veisyklu . (mano subjektyvi nuomone)

drinks_cheers.gif ar net ir tiesiog savo pačios ranka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2009 03 06, 16:14)
tai kaip suprantu max 2 vnt reik ju, o i jas dedasi  iprasti iklotai?

dedasi kokie tik nori biggrin.gif bet as turejau ir tu paciu didziausiu smile.gif bet tik vieno prireike, neypatinga tas kraujavimas mano buvo, bet cia kaip kuriai g.gif
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 07, 18:02)
o ju reikia kokiu tikslu-kad tarkim medvilnines paprastos tiesiog netinka ar nerekomenduojamos, ar kad tiesiog del kraujavimo jos sugadinamos nepataisomai? g.gif

tos tinklines tiesiog apspaudzia geriau, tai neprateka niekas pro sonus smile.gif
QUOTE(Rita003 @ 2009 03 09, 18:08)
Sveikos mamytes, as jau taip pat apie kraiteli imu galvoti, labai padeda jusu issamus sarasiukai, bet va noreciau kad padetumete man apsispresti kas geriau  vokelis ar kombinezonas  blush2.gif  ? Musu data balandzio 25, nelabai jau aisku kas per oras bus, bet noreciau jau isigyti virsutini rubeli parsivezimui is ligonines. O gal paprasciausiai suvynioti kudikeli i kaldryte?

tavo vietoje nepirkciau jokio vokelio ar kombinzono... Na nebent vokeli koki ne ziemini, tiktu tuo paciu ir migdymams lauke pirmus kelis menesius...
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 12:05)

dar tada klausimukas del sportines vezimuko dalies (kai leliukas jau sedi)-as ja gausiu is sesers, bet jos mazasis ja naudojosi vasara, o mums ispuola saltesni orai. Jos vezimelis neturi to pasiltinimo, kokonelio (spec vezimelio dalis)-gal galite patarti ar ji butina? g.gif

dabar jau kai jis didelis ir sedi pats, mum nebereik, nors turim tai dedam, o siaip tai as bet kokiu atveju pleduka veziojuos, ir kloju kojytes su juo...

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 10, 14:56)
na taip,gal nereikia skubeti visiems metams susipirkti daiktelius ax.gif
mamos nepabekit, dar turiu klausimuku blush2.gif  biggrin.gif  dabar maudyniu kraitelis..kuo geriausia prausti katik gimusi kudiki? Pasidalinkit patirtimi... smile.gif

vandeniu wink.gif
QUOTE(Anema @ 2009 03 13, 15:12)
as irgi skaiciau, ten del sls atrodo, kurio yra visuose beveik produktuose, bet toje firmoje ypac daug

Mum irgi sake poliklinikoj, tik nepirkit su dzonsonu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2009 03 15, 14:33)
Mum irgi sake poliklinikoj, tik nepirkit su dzonsonu doh.gif

sh... doh.gif as jau turiu talka ir muiliuka...nu ka,muiliuka patys sunaudosim, o talku gal vyrui sikniuka papudruoti lotuliukas.gif
Atsakyti