Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

QUOTE(toxkristux @ 2007 03 18, 20:29)
sumasciau savo buvusia meile sumedzioti, bet medziokles plotai neaiskus blush2.gif

ir kas is to? paskui dar blogiau bus
Atsakyti
tikejausi per Velykas pamatyt, nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 04 09, 20:03)
Kadais ir aš išgyvenau, ką išgyvena daugelis šio skyrelio lankytojų. Buvau be proto įsimylėjus. Dieną - naktį galvodavau apie jį. Draugės negirdėdavi nieko kito, tik jo vardą. Tačiau mylėjau tik aš, o jis naudojosi mano naivumu. Iš tos meilės atsidaviau jam. Maniau tai mus sujungs. Deje, buvau jauna ir naivi. Jis tiesiog pasakė- mes dar per jauni rimtiems santykiams. Kokie jauni, mums jau buvo 19.
Po išsiskyrimo sekė bemiegės naktys, kupinos ašarų. Galiausiai paguodą rasti padėjo jo draugas. Iš pradžių buvau su juo, kad pamirščiau savo  meilę. Apgaudinėjau ir jį, ir save. Bčiuodavau jį, o galvodavau apie kitą. Praėjo ne vieneri metai, kol pamilau šalia esantį žmogų. Ir nors kartu mes jau 5 metai, tačiau kaskart išgirdus apie buvusią meilę, ar jį pamačius, širdelė ima stipriau plakti. kartais pagalvoju, kad vis dar giliai širdyje jį myliu ir turbūt visada mylėsiu. Kaip sakoma "Sena meilė nerūdija, o su laiku atgyja".

kaip baisu verysad.gif ar gi tokia meile turi buti? kas isvis ja sugalvojo? doh.gif
Atsakyti
Žiauriausia yra, kad visi bando įkalt į galvą tai, jog JIS nevertas ašarų, prisiminimų, sapnų. Na bet jeigu žinai, kad jis v e r t a s...
Mano vyras sutrūktų iš pykčio tai perskaitęs...
Atsakyti
O kodel visos norite pamirsti? Dziaukites, kad galejote patirti sita jausma. mirksiukas.gif
As noreciau kitokio atsakymo g.gif
kas lengviau?
ar bendrauti su buvusiuoju
ar visiskai ignoruoti bet kokius susitikimus ir pokalbius? ax.gif
Atsakyti
Nors man jau nebe 16-ika, verkiu kiekviena nakti.. Praejo tik 2 savaites.. Atrodo taip mazai.. Bet man jos buvo visa amzinybe.. Musu santykiai patyre daug isbandymu - metus buvome atskirai, nes jis studijavo uzsienyje.. Paskui dirbo kitame mieste.. Ir viskas visada grizdavo i savas vezes. Buvo didele meile. Ir dabar yra. Tik atrodo, kad is vienos puses.
Nezinau kas ivyko. Viena diena jis pasake - nesauke, nebare, nevijo pro duris - o tik svelniai pasake: as nebejauciu aistros, ir viskas ka tu darai ar sakai, mane erzina.. paprasiau paaiskinti. Jis mane uztikrino kad kitos neturi, tiesiog taip yra ir viskas. As pravirkau ir isejau. Nenorejau jam trukdyti. Bet kas skaudziausia, mes lyg ir neissiskyrem, jis lyg ir suteike man vilties kad viskas bus gerai. Tik reikia pabuti atskirai.. Is draugiu patirties zinau, kad tokie pabuvimai atskirai nieko gero nezada. O as tikrai labai labai noriu kad viskas butu kaip anksciau.
Myliu ji visa sirdimi. Bandziau negalvoti apie tai, iseiti su draugem, sportuoti, mokytis, uzsiversti darbais, bet niekas man nepadeda. Sirdis plysta. verysad.gif
Nezinau ko griebtis. Viskas slysta is ranku. Padekit cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmukas77 @ 2007 04 14, 13:33)
O kodel visos norite pamirsti? Dziaukites, kad galejote patirti sita jausma. mirksiukas.gif
As noreciau kitokio atsakymo g.gif
kas lengviau?
ar bendrauti su buvusiuoju
ar visiskai ignoruoti bet kokius susitikimus ir pokalbius? ax.gif

Manau,atsakymas priklausytų nuo to,ko tikiesi iš bendravimo:jei nori būti tik draugais,tada galima ir susitikti,ir pasikalbėti,bet jeigu manai,kad dar sugrįš jausmai,tada geriau visiškai nutraukti bendravimą...Deja,tai mano patirtis...
Atsakyti
Jei myli - kaskart, kai susitiksite tau pliš širdis, pagalvok ar verta taip kankintis... unsure.gif
Atsakyti
As tikrai nenoreciau daugiau niekada sutikti savo buvusiojo,nors issiskyrem pries pora menesiu,prabuve 5 metus, isskisyre pries vestuves,del jo kaltes-susirado kita ir t.t labai ilga istorija..as ji be galo, be krasto mylejau, bet tai kaip mane iskaudino-niekada nedovanosiu...tegul gyvena sau,bet..koks buvo man artimas ir branugs, db ne uz ka nenoreciau sutikti net gatveje, net nepasisveikinciau..nebent turi praeiti labai daug laiko..kuo toliau,tuo labiau veju be tkokius prisiminiimus susijusius su juo..buvo prazuvo-pats kaltas,kad nenorejo ir i viska numojo.as isgyvensiu, ir busiu dar laimingesne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 04 14, 16:42)
Nors man jau nebe 16-ika, verkiu kiekviena nakti.. Praejo tik 2 savaites.. Atrodo taip mazai.. Bet man jos buvo visa amzinybe.. Musu santykiai patyre daug isbandymu - metus buvome atskirai, nes jis studijavo uzsienyje.. Paskui dirbo kitame mieste.. Ir viskas visada grizdavo i savas vezes. Buvo didele meile. Ir dabar yra. Tik atrodo, kad is vienos puses.
Nezinau kas ivyko. Viena diena jis pasake - nesauke, nebare, nevijo pro duris - o tik svelniai pasake: as nebejauciu aistros, ir viskas ka tu darai ar sakai, mane erzina.. paprasiau paaiskinti. Jis mane uztikrino kad kitos neturi, tiesiog taip yra ir viskas. As pravirkau ir isejau. Nenorejau jam trukdyti. Bet kas skaudziausia, mes lyg ir neissiskyrem, jis lyg ir suteike man vilties kad viskas bus gerai. Tik reikia pabuti atskirai.. Is draugiu patirties zinau, kad tokie pabuvimai atskirai nieko gero nezada. O as tikrai labai labai noriu kad viskas butu kaip anksciau.
Myliu ji visa sirdimi. Bandziau negalvoti apie tai, iseiti su draugem, sportuoti, mokytis, uzsiversti darbais, bet niekas man nepadeda. Sirdis plysta. verysad.gif
Nezinau ko griebtis. Viskas slysta is ranku. Padekit  cry.gif

na cia tiesiog tau reikia atgaivinti aistra, nora buti kartu, sumastyti ivairiu pramogu - visko ko nepatyret ir dar plius simta priezascius sugalvoti i ateiti...priplanuoti, nes jei sugrys o tu viska busi padarisui tik tam kartui nieko gero nebus schmoll.gif
as sugebejau viska susigrazinti.Prabuvom dvi savaites atskirai..masciau sukau galva..pirma parasiau ilga laiska pradedama vardinti 100 priezasciu kodel as ji myliu, poto seke ilgas laiskas. rolleyes.gif kita diena kai jis buvo darbe uz stiklo valytuvo uzkisau roze...ji susalo, bet sake kai baige darba atrode nuostabiai wub.gif poto dar keleta ideju, kol jis istirpo nuo demesio... rolleyes.gif tiesiog zinau, kad tokiu mazu staigmeneliu musu gyvenime labai truko rolleyes.gif
Atsakyti
cool.gif geraiusia butu visus savo -ex..pashalinti..ish atminties...td ir gyvent ramaiu..ir kanchiu maziau cool.gif
Atsakyti
ech, nezinau ar kas iseis.. jis nenori bendrauti, o as nenoriu jam ikyreti, nes efektas gausis priesingas. nezinau kaip priversti ji mane vel pamilti, kaip iziebti aistra, jeigu jos jau nebera unsure.gif
Atsakyti