QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 04 14, 16:42)
Nors man jau nebe 16-ika, verkiu kiekviena nakti.. Praejo tik 2 savaites.. Atrodo taip mazai.. Bet man jos buvo visa amzinybe.. Musu santykiai patyre daug isbandymu - metus buvome atskirai, nes jis studijavo uzsienyje.. Paskui dirbo kitame mieste.. Ir viskas visada grizdavo i savas vezes. Buvo didele meile. Ir dabar yra. Tik atrodo, kad is vienos puses.
Nezinau kas ivyko. Viena diena jis pasake - nesauke, nebare, nevijo pro duris - o tik svelniai pasake: as nebejauciu aistros, ir viskas ka tu darai ar sakai, mane erzina.. paprasiau paaiskinti. Jis mane uztikrino kad kitos neturi, tiesiog taip yra ir viskas. As pravirkau ir isejau. Nenorejau jam trukdyti. Bet kas skaudziausia, mes lyg ir neissiskyrem, jis lyg ir suteike man vilties kad viskas bus gerai. Tik reikia pabuti atskirai.. Is draugiu patirties zinau, kad tokie pabuvimai atskirai nieko gero nezada. O as tikrai labai labai noriu kad viskas butu kaip anksciau.
Myliu ji visa sirdimi. Bandziau negalvoti apie tai, iseiti su draugem, sportuoti, mokytis, uzsiversti darbais, bet niekas man nepadeda. Sirdis plysta.

Nezinau ko griebtis. Viskas slysta is ranku. Padekit
na cia tiesiog tau reikia atgaivinti aistra, nora buti kartu, sumastyti ivairiu pramogu - visko ko nepatyret ir dar plius simta priezascius sugalvoti i ateiti...priplanuoti, nes jei sugrys o tu viska busi padarisui tik tam kartui nieko gero nebus
as sugebejau viska susigrazinti.Prabuvom dvi savaites atskirai..masciau sukau galva..pirma parasiau ilga laiska pradedama vardinti 100 priezasciu kodel as ji myliu, poto seke ilgas laiskas.

kita diena kai jis buvo darbe uz stiklo valytuvo uzkisau roze...ji susalo, bet sake kai baige darba atrode nuostabiai

poto dar keleta ideju, kol jis istirpo nuo demesio...

tiesiog zinau, kad tokiu mazu staigmeneliu musu gyvenime labai truko