Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu pamiršti buvusio...

QUOTE(bonza @ 2006 10 26, 23:34)
Sory uz of topic noriu Abonentienes paklaust ar sunku buvo pritapti klaipedoj ? nes  tai vienas is mano ateities variantu.... nes klaipedoj yra tokis zmogutis... zodziu istorija ilga.  doh.gif as ir del vienos nakties vaziuoju o ryte jau vilniuj  bunu  lotuliukas.gif  doh.gif

Buvo šūdas šūdeliauskas, patikėk. Nors ir kaukt kartais norisi dėl Vilniaus, bet ten neradau savojo, o žinai, žmogaus niekas neatstos... O Klaipėdos nemyliu, nepriprantu, žmonės lievi, draugų (super duper) iki šiol neturiu. Bet jau žymiai geriau nei pirmus metus. Tada labai keikiaus ir išvis net dirbt nenorėjau (vis tikėjaus atgal sugrįžt) doh.gif

Bet kaip minėjau, su juo nors į pasaulio kraštą biggrin.gif Na, jei verta,- geriau būt kartu, nes meilė per atstumą laikinas dalykas, bet kuriuo atveju... 4u.gif
Atsakyti
kai perskaiciau temos pavadinima negalejau neparasyti doh.gif
as iki siol "buvusi" sapnuoju, nors atrodo aistros senai aprimo, turiu 2 mylimus vyriskius: vyra ir suneli bigsmile.gif Bet nieko isbraukti is savo gyvenimo neimanoma, o kartais labai norisi..
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2006 10 27, 21:52)
kai perskaiciau temos pavadinima negalejau neparasyti  doh.gif
as iki siol "buvusi" sapnuoju, nors atrodo aistros senai aprimo, turiu 2 mylimus vyriskius: vyra ir suneli  bigsmile.gif  Bet nieko isbraukti is savo gyvenimo neimanoma, o kartais labai norisi..

Aš tai vis dar tikiuosi, kad įmanoma išbraukti, nes praėjo du metai, o man vis tiek širdį skauda... O dar kai vienam darbe tenka dirbti, o darbo keisti nenoriu, per geras darbas...
Atsakyti
skaitau ir baisu darosi... nejau ir as apie buvusi uzmirsti negalesiu... pradraugavom 7 metus, po to as sutikau savo vyra, ir atrode kad nieko geresnio nere buve mano gyvenime.. praejo jau beveik 3 metai, o as vis sapnuoju savo buvusi, vis atsibundu su ilgesiu sirdi.. ir taip norisi verkt, kad budama jauna ir kvaila praradau ji... as myliu savo vyra, bet tai jau ne be tas, kas buvo su pirmaja meile... ech.. tas gyvenimas... protas ateina paveluotai..
Atsakyti
Stai kodel dauguma zmoniu nesukuria bendro gywenimo kartu su pirmaja meile - buna per jauni, per daug ambicingi, ar akli kad issaugotu ta trapu jausma, o po to ilgesys islieka wisa gywenima.. 4u.gif Bet nenusimink, juk turi salia mylima ir swarbiausia mylinty vyra, be to negali buti tikra, ar butu tau kas iseje su ta meile, nors ir tiek metu pradraugawot-kaip yra taip, wadinas taip ir turejo buti mirksiukas.gif
Atsakyti
atminkit viena - jis - tai ne jūsų pasaulis, jūsų pasaulis kur kas platesnis, įdomesnis, įvairesnis smile.gif jeigu norit - jo nebuvo, visa tai buvo vien tik gražus sapnas, visą laiką gyventi sapne neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Yra geras posakis: atgal į tą pačią upę neįbrisi...
Visi tikriausiai atsimename, kaip buvo gerai su tuo žmogumi, bet tarkim, jei vėl būtumėte kartu, gal taip gerai ir nebūtų, nes laikas eina, žmonės keičiasi ir jausmai taip pat....
Atsakyti
aš irgi negaliu užmiršt verysad.gif nors jau turiu kitą mylimą žmogų. bet vis akys užkliūva -- tai daiktas jo koks nors dovanotas, ar kai jis buvo, tas ir tas įvyko. ir taip po kelis kartus dienoj. anksčiau (iki susipažinau su naujuoju draugu) netgi pasižliumbdavau kartais viena pasilikus. o jis absoliučiai su manim visus ryšius nutraukė, netgi draugais likt atsisakė. gal ir gerai. bet ramybės kažkodėl nėra verysad.gif vis neapleidžia klausimas -- kodėl? ir dar baimė -- kad nepasikartotu tokia pati situacija su dabartiniu.
Atsakyti
QUOTE(dzindzilia @ 2007 01 03, 22:01)
Yra geras posakis: atgal į tą pačią upę neįbrisi...
Visi tikriausiai atsimename, kaip buvo gerai su tuo žmogumi, bet tarkim, jei vėl būtumėte kartu, gal taip gerai ir nebūtų, nes laikas eina, žmonės keičiasi ir jausmai taip pat....

o jei paandzius antra karta butu tik geriau? juk yra ir posakis is klaidu mokomasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2006 11 01, 22:22)
Stai kodel dauguma zmoniu nesukuria bendro gywenimo kartu su pirmaja meile - buna per jauni, per daug ambicingi, ar akli kad issaugotu ta trapu jausma, o po to ilgesys islieka wisa gywenima..  4u.gif  Bet nenusimink, juk turi salia mylima ir swarbiausia mylinty vyra, be to negali buti tikra, ar butu tau kas iseje su ta meile, nors ir tiek metu pradraugawot-kaip yra taip, wadinas taip ir turejo buti mirksiukas.gif

nejau pirmosios meilės ilgesys kankins visą gyvenimą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hex @ 2007 01 04, 01:46)
nejau pirmosios meilės ilgesys kankins visą gyvenimą?  unsure.gif

Taip, visą gyvenimą. Žinau iš savo patirties, jau 15 metų jis mane kankina. Žinau, kad nepamiršiu niekada.
Atsakyti
QUOTE(Gėlė @ 2007 01 05, 14:26)
Taip,  visą gyvenimą. Žinau iš savo patirties, jau 15 metų jis mane kankina. Žinau, kad nepamiršiu niekada.

manau kad ir as niekada nepamirsiu verysad.gif Nezmoniskas ilgesys kankina, ir issiskyrem ne kieno nors iniciatyva, o aplinkybiu deka verysad.gif Tai ir skaudziausia verysad.gif
Atsakyti