Vakar ejau i Benefit 'brow bar' antakiu tvarkytis (nu neesme cia), tai aisku kaip visada pradzioj pasodina ir tipo 'get you started' (t.y. pradeda dazyt tave ir siulyt produktus) - as iskart pasakiau, kad nenoriu, nes niekas nedomina, bet turejau apie kelis produktus klausimu, tai vienu atsakymu ir su jumis pasidalinsiu.
Dr. Feelgood butu labai gera priemone riebesnems odos savininkems - jis kaip balzamas, sutraukia poras, nuima veiduko blizgejima. Sake tinka visiems odoms tipams, bet manau riebiaodems geriausias jis butu. Tai gal kazkuri SMiete isbandys ji....
QUOTE(Zvirblis @ 2010 01 11, 21:10)
Tuoj ir as prisidesiu prie benefit garbintoju
Kol kas parsisiunciau tik skaistalu rinkinuka: Dandellion, Hoola ir Dalas, bet noriu dar Coralistos, seseliu ir prasides.....

pasakok kaip tau sie skaistaliukai?

QUOTE(vilanguage @ 2010 01 20, 14:47)
Lietuvoje ner kur pirti benefit?tik is uzsienio uzsakyti galima?
Irgi domina? Jus tik iš užsienio užsakot?

Lietuvoj tikrai nera, o uzsienyje, tai manau ne tik JAV parduotuvese, bet ir kazkokiose europinese turetu but. Per google reiketu konkretaus dalyko ieskot, tai manau ismestu kazka ir arciau LT.

QUOTE(Maserati @ 2010 01 24, 16:43)
Ar verta pirkti boeing maskuokli ir naudoti kasdien,jei su paakiais nera jokiu ypatingu problemu,patamsejimu.Ar nebus per sunkus? 

As jau kazkur desciau savo nuomone, kad jei nera problemu su paakiais, tai sis maskuoklis kasdienai man rodos gal per sunkus - jis toks gan tirstas. Bet gal kas turi ir kitokia nuomone. Pas mane kadangi paakiai tiesiog prasosi maskavimo, tai jis tinka idealiai, bet nezinau kaip ilgam laikotarpy tai atsilieps paakiams, todel labai stengiuosi nepiktnaudziauti

Del to, is kur perkam Benefit, klausiusioms mergaitems, as atsakysiu, kad galima isigyti Benefit bent keliose internetinese UK parduotuvese (lookfantastic, hqhair, salonskincare, asos), bent ten kainos dazniausiai uzlenktos. Labai neblogom kainom bent jau lupdaziai ir blizgiai yra braskese. O siaip jau ebay yra labai daug Benefit kosmetikos pasiulymu

QUOTE(Maserati @ 2010 01 24, 16:43)
Ar verta pirkti boeing maskuokli ir naudoti kasdien,jei su paakiais nera jokiu ypatingu problemu,patamsejimu.Ar nebus per sunkus? 

O kam tada jo reikia? Tik siaip ar smulkiems trukumams pamaskuot? As ji naudoju beveik kasdien, nes pas mane daznai pajuode paakiai (jei kelias dienas normaliau pasiilsiu, tai praktiskai net nereikia maskuoklio, bet kartais tai buna baisiau nei baisu paakiuose), dar naudoju ji visam veidukui kur reikia raudoni pamaskuot - man jis puikiai maskuoja, nesausina odytes, lengvas ir visiskai nesijaucia ant veiduko. Tikrai rekomenduoju, jei ieskot maskuoklio, bet jei jis nereikalingas, tai turbut neverta pirkt....
QUOTE(Zvirblis @ 2010 01 11, 20:10)
Tuoj ir as prisidesiu prie benefit garbintoju
Kol kas parsisiunciau tik skaistalu rinkinuka: Dandellion, Hoola ir Dalas, bet noriu dar Coralistos, seseliu ir prasides.....

rinkinukas man labai patinka

Gal bandel seselius? Noreciau nusipirkti Big beautiful eyes rinkinuka ir Smokey eyes, bet ar geri?
Ui kaip jus cia smagiai diskutuojat
as noreciau laaabai balzamo lupu persikinio ir maskuoklio bo-ing
bet.. krize
o kalbant apie maskuoklius, kiek bandziau tai labai issausina toks vaizdas, paakiai kaip susirauksleja atrodo
fu

QUOTE(amber123 @ 2010 01 24, 17:47)
o kalbant apie maskuoklius, kiek bandziau tai labai issausina toks vaizdas, paakiai kaip susirauksleja atrodo
fu

Sitas bent man tokiu blogybiu nedaro - odyte paakiu lygi, svelni, neissausejus. O pvz Maybelline 'dream mousse' maskuokli bandziau, tai iskart paakiai rauksleti buvo, net nespejus pudros uztept

sakykite ar bandete kas nors siuos seselius BENEFIT SMOKIN' EYES KIT ?
http://www.lookfanta...n-eyes-kit.html
ar ten dar zandams ideta ar kas pries pinceta pavaizduota?

http://www.lookfanta...n-eyes-kit.html
ar ten dar zandams ideta ar kas pries pinceta pavaizduota?