Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

siaip tai viska naudojus, geriau pasakykit kas labaiu domina suzinot, ar apie seselius blizgesius ar kunui skietos priemones, nes labai jau daug reiketu rasyt..nes daug kas patiko ir iki sioliai esu patenkinta sios firmos produktais
Atsakyti
QUOTE(plunksnele1 @ 2010 02 28, 20:57)
siaip tai viska naudojus, geriau pasakykit kas labaiu domina suzinot, ar apie seselius blizgesius ar kunui skietos priemones, nes labai jau daug reiketu rasyt..nes daug kas patiko ir iki sioliai esu patenkinta sios firmos produktais

veidui jkosmetika,pudrytes, blizgesiukai, tusai..... 4u.gif
Atsakyti
Turiu bad gal lash blakstienu tusa, isbandziau jau, tai nieko ypatingo, sakyciau naturaliai padazo, o as tikejausi lelisku blakstienu verysad.gif
Atsakyti
O gal kas bandte That gal primer? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 kovo 2010 - 01:16
QUOTE(gatinha2 @ 2010 03 05, 13:59)
Turiu bad gal lash blakstienu tusa, isbandziau jau, tai nieko ypatingo, sakyciau naturaliai padazo, o as tikejausi lelisku blakstienu  verysad.gif

As turiu toki pat melyna tusa, tai nepasakyciau,kad visiskai naturaliai padazo, ypac uztepus kokius 2-3 sluoksnius. smile.gif Pliusas,kad labai lengvai nusiplauna net ir su vandeniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 05, 22:51)
O gal kas bandte That gal primer?  4u.gif

Bandziau, bet man nieko ispudingo nepasirode...
Atsakyti

i 
Komercija forume draudžiama. Pasiūlymai pirkti/parduodi/"suveikti" ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 05, 20:51)
O gal kas bandte That gal primer?  4u.gif

Pries kelias dienas pirkau vokams primer'i.Super dalykas,seseliai issilaiko visa karsta diena be jokiu subegimu.
Dabar jau neisivaizduoju kaip as be jo gyvenau bigsmile.gif

http://www.makeupand...-and-concealer/

Atsakyti
Turiu blizgį wub.gif labai maloniai tepasi, kvepia, turbūt geriausias arba vienas iš geriausių kuriuos turėjau wub.gif naudoju taip pat California kissin' mėlyną blizgį, labai maloniai tepasi, kvepia mėtomis, tik nelabai patinka, kad jaučiasi saldus skonis blush2.gif

naudoju shimmeri ir bronzantą iš dviejų dalių - 10. thumbup.gif veido modeliavimui idealus dalykiukas thumbup.gif , naudoju bonzantą Hoola, jis matinis, visiškai rudas be jokio rausvo ar gelsvo atspalvio, tačiau tepasi ne itin lygiai rolleyes.gif

šepetėliai, kurie yra rinkinukuose nelabai tinkami naudoti, o gal nesu įpratusi tokiais biggrin.gif

šešėliai labai gerai išsilaiko, minkšti wub.gif tik gal per daug perlamutro, bet konsistensija super maloni mirksiukas.gif

turiu abu skystus shimmerius skruostams, bet retai naudoju blush2.gif nes gal nemoku tinkamai skysto shimmerio padengti, kažkaip man jie "neguli" gražiai biggrin.gif žymiai gražiau su shimmeriu iš 10.

dabar laukiu You rebel lite kremo su spalvyte ax.gif
Atsakyti
kaip jums user posted image

ar pieštukas minkštas ar į kietesnę pusę? Man kažko skaudu yra jį naudoti g.gif

Atsakyti
Sveikos ,isilieju i jusu gretas 4u.gif
Uzsisakiau user posted imagegausiu po kokios savaites,gal turite kas geru atsiliepimu biggrin.gif ?Kaip sepetukas ,ar patogu,koki efekta suteikia?Siaip tik pagyras esu girdejus.. blush2.gif
user posted image ir syta maskuokliu rinkiny uzsisakiau,be boingo gal kas turi atsiliepimu? g.gif

P.S butinai pakomentuosiu kai gausiu wub.gif
Papildyta:
user posted image
Gal kas bandete ,kokia spalvyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 06 24, 00:03)
Sveikos ,isilieju i jusu gretas 4u.gif
Uzsisakiau ....gausiu po kokios savaites,gal turite kas geru atsiliepimu  biggrin.gif ?Kaip sepetukas ,ar patogu,koki efekta suteikia?Siaip tik pagyras esu girdejus.. blush2.gif

ir syta maskuokliu rinkiny uzsisakiau,be boingo gal kas turi atsiliepimu? g.gif

Gal kas bandete ,kokia spalvyte? 4u.gif

Tusa bandziau, bet man ispudzio nepaliko - jis leliskas blakstienas padaryt turi, o man jos tokios nebudavo. Per daug naturaliai padazydavo.

Del rinkinuko, tai nezinau kokie kiti ideta, bet 'erase' esu bandzius tik parduotuveje: pasirode indelis nepatogus, pirstu nelabai butu kabint, tik sepeteliu. Be to pats maskuoklis skystokas. Del konsistencijos ir pasirinkau 'boi-ing'.

O apie highlighter'i, tai bandziau abi spalvytes, abejos patiko, tik vel man asmeniskai nepatinka skystumas, nes ju itin minimaliai reikia efektui isgaut, o kiekis didelis ir vistiek neissinaudos iki galiojimo galo.
Atsakyti