Įkraunama...
Įkraunama...

Benefit kosmetika

QUOTE(Milmar @ 2010 01 24, 17:04)
Del to, is kur perkam Benefit, klausiusioms mergaitems, as atsakysiu, kad galima isigyti Benefit bent keliose internetinese UK parduotuvese (lookfantastic, hqhair, salonskincare, asos), bent ten kainos dazniausiai uzlenktos. Labai neblogom kainom bent jau lupdaziai ir blizgiai yra braskese. O siaip jau ebay yra labai daug Benefit kosmetikos pasiulymu cool.gif

Bet ebay galima greiciau ir klastote gauti, tai nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2010 01 29, 18:29)

Paskutini karta Benefit pirkau Braskese - na tikiuosi, kad ten ne klastote, bet labai skurdus pasirinkimas.

Ebay pirkau Boi-inga - tai pagal kokybe galeciau pasakyti, kad ne klastote. Ipakavimas, dezute ir pats produktas viskas idealiai, bet visko gali pasitaikyti. As pati labai retai perku ebay ir labai ilgai svarstau pries pirkdama 4u.gif

Atsakyti

Nenoreciau tiket, kad tokia kosmetika padirbinetu.... Nors is kitos puses beveik viska ebay jie (t.y. benefit pardavejai) siuncia is Kinijos ir siuntimas daznai nemokamas.... Tai uz kokius $7 nusipirkt pudra/skaistalus/bronzata dezuteje (pvz 'Hoola', 'Dandellion', 'Georgia' ir pan) net nezinau ar realiai imanoma.... g.gif

Nors teko matyt is ten gauta 'Hoola' ir 'Coralista', tai kaip ir nieko blogo pasakyt negaliu, spalvytes tikrai tokios pat. Tik 'Coralista' pats uzrasas uzklijuotas ant dezutes ir sonas pasilupes buvo, o 'Hoola' sepetelis kiek per ilgais sereliais, dezute kreivoka..... Nu bet gal del to ir pardavineja pigiai, kad brokuotos prekes.... g.gif
Atsakyti

Radau per ebay tusa benefit uz 11 eur. Pristatymas – 10 eur. g.gif Kaip suzinoti klastuote ar ne? Benefit puslapyje tusas trigubai brangesnis.
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 02 03, 01:52)
Radau per ebay tusa benefit uz 11 eur. Pristatymas – 10 eur. g.gif  Kaip suzinoti klastuote ar ne? Benefit puslapyje tusas trigubai brangesnis.

Kaip sakiau, nemanau, kad tokias firmas padirbineja... Bent kolkas ne...

Koks tusas? 'Badgal'? Nes jie apie $20 tik berods....
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 02 03, 01:52)
Radau per ebay tusa benefit uz 11 eur. Pristatymas – 10 eur. g.gif  Kaip suzinoti klastuote ar ne? Benefit puslapyje tusas trigubai brangesnis.

10 Eur pristatymas - nerealiai brangus doh.gif . Dar pasieiškokit rolleyes.gif Labai daug įvairiausių pasiūlymų ebay.co.uk
Va čia pažiūrėkit:
Be dezutes

Be dėžutės ten, gal testeris, bet kaina gera, dar aišku reikia atsiliepimus paskaityti, o ir be šito pilna variantų cool.gif
Atsakyti
Na va nuosirdziausiai atsiprasau savo Benefit 10 blush2.gif

user posted image

Lyg ismokau juo naudotis, abi spalvas sumakaluoju ir itrinu i skruostikaulius su kietesniu BE sepeteliu. Efektas wub.gif Bet manau, kad cia ne bronzanto, o shimmerio nuopelnas... Toks svytejimas gaunasi thumbup.gif Tik svarbu nepadauginti, ypac dienos metu...

Gal shopingas patikslins, nes as neturiu naujuju meteoritu, bet is mergaiciu nuotrauku man atrodo, kad Benefit suteikiamas svytejimo efektas labai artimas tiems LE meteoritams, na gal pas pastaruosius jis subtilesnis ir Benefito nerizikuociau deti ant viso veido.

Turiu dar dvi naujas Benefit priemones:

Benefit Creaseless Cream Eyeshadow/Liner, spalva Tale
user posted image

Nors atsiliepimai internete puikus, is pirmo bandymo kreminiai seseliai man nelabai tiko. Suteikia toki svelnu blizgesi, bet man pripratusiai prie normaliu seseliu ir ne vienos spalvos, kazkaip ju efekto nepakanka. Jie labiau tiktu naturalesniu makiazu gerbejoms.
Cia va mergaite nete pasidazius butent ta spalvyte, kuria as turiu:
user posted image

Benefit Silky Finish lipstick
user posted image

Lpdaziukas Silky Finish visai nieko - su smulkiais auksiniais blizguciais, labai riebus, kas tinka ziema, rudeni, na aisku del laikymosi, tai nera cempionas,

bet spalvos nelabai pataikiau verysad.gif , kazkaip nelabai ji man prie veido.
Mano antra spalvyte is kaires - sugar rush, kad atrodytu taip, tai dar gal ir nieko, bet man ant lupu atrodo ryskiau rolleyes.gif

user posted image

Tai tiek cia tu Benefit naujienu is manes biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 02 08, 14:36)
Gal shopingas patikslins, nes as neturiu naujuju meteoritu, bet is mergaiciu nuotrauku man atrodo, kad Benefit suteikiamas svytejimo efektas labai artimas tiems LE meteoritams, na gal pas pastaruosius jis subtilesnis ir Benefito nerizikuociau deti ant viso veido.

Nors atsiliepimai internete puikus, is pirmo bandymo kreminiai seseliai man nelabai tiko.

Net nezinau ka atrasyt, nes jau ir primirsau tu meteoritu efekta, bet bent man nepanasu i '10' (bent jau tada kai maisyta abi spalvytes). Benefit jau vien nuo bronzato duoda spalva, o naujausi limituoti meteoritai, tai praktiskai tik svytejima (vientisa svytejima+pavienius blizgucius) duoda. As visam veidukui nei tu, nei tu nenaudociau....

O seselius teko man tik ant rankos bandyt, bet nesuzavejo, nors irgi buvau prisiklausius pagyru, tai tikejausi kazko tokio ax.gif
Atsakyti
Esu dar viena, kuri deda dideli pliusa Benefit Bo-ing maskuokliui thumbup.gif . Turiu 01 spalvyte-gerai pataikiau ir su spalva, ir nenubega, nenusausina. Naudoju tik spuogeliu ir kokiu demeliu maskavimui. Tikrai, tai vienas is geriausiu wub.gif ka esu naudojusi.
Atsakyti
Jau net nepatogu, bet sazines delei tenka pripazinti, kad vis tik pakeiciau nuomone apie Benefit kremini seseli - visai fainas lengvam dieniniam makiazui. As dariau klaida, kad paimdavau ir pritepdavau perdaug - reikia ciut ciut paimti ir itrinti i voka., tada taip labai subtiliai blizga, gal net labiau svyti, nei blizga g.gif

Vienzo kol kas ji pasilieku tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif ir man labai patinka si kosmetika, tad turiu namie visus ju produktus.:)kokybe superine...

i 
Platinimui čia ne vieta. Tai draudžia taisyklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2010 - 23:30
QUOTE(plunksnele1 @ 2010 02 27, 19:26)
thumbup.gif  thumbup.gif ir man labai patinka si kosmetika, tad turiu namie visus ju produktus.:)kokybe superine...

o galit parasyt ka naudojat , ka turit ir kaip patinka, koki efekta duoda? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2010 - 23:32