Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Sveikos,maniski skatinu ir leidziu paciam atlikti ta reikaliuka..Pabreziu ,jog jis jau didelis,todel jau galetu tuo pasirupinti pats.Taigi.. valosi pats,nevisai tobulai,bet manau nieko tokio,su laiku ,turetu tobuleti biggrin.gif Problemele tik,kad kartais pamirsta nuleisti vandeni ir nusiplauti rankas schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif mano didysis taip pat bando vis dar prašyti kad jam nuvalytų,bet stengiamės paskatint jį patį, mūsų pagalbą jau laikas pamiršt,juk jau rudenį į mokyklą g.gif na bet kartais ir padedu ir aš nusivalyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamleta @ 2005 02 10, 23:17)
Paskui paaiškėjo, kad vaikas darželyje stengdavosi nedaryti rimto reikalo, kentėdavo  ax.gif

Bet kodėl taip yra? Maniškis irgi darželyje niekada nekakoja, išskyrus vieną atvejį, kai matyt neiškentėjo ir į kelnytes pridarė unsure.gif sad.gif Ir auklėtojų kiek klausiu, tai sako, niekada nekakoja darželyje...
Atsakyti
Nu mano didysis išmoko gal 4,5 metų, o mažoji pasisiojus valosi jau nuo 2 metų – labai jau savarankiška. Bet paskutiniu metu jau irgi nebenori. Gal ir gerai, nes čia toks nelabai jau lengvas darbelis smile.gif
Atsakyti
Maniskiui 2metai4menesiai jau valosi,na bent jau bando.Kartais paviksta,o siandien ismazojo po visa uzpakali teko plautis,nes sugebejo ir rankas ismozoti. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Nuo 4 metuku smile.gif ,bet popieriaus sunaudodavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 03 30, 12:04)
  Ir auklėtojų kiek klausiu, tai sako, niekada nekakoja darželyje...

Darzelyje aukletojos turetu nuvalyti mirksiukas.gif
bet kai i mokykla ateina nemokedami nusivalyti, tai jau nebejuokinga. g.gif
Maniske vyresnioji nuo ketveriu valesi pati, isskyrus kai viduriai budavo laisvesni, tai tada pagalbos prireikdavo, o mazoji(jai dabar ketveri) kartais pati valosi, kartais i pagalba suaugusi kvieciasi.
Atsakyti
Sveiki. Mano sunui 5.5 metu. Pats dar nemoka nusivalyti uzpakaliuko. Kai pasitustina, tai saukia: kaku padariau:)))))). Laukiu nesulaukiu kada pats valysis:))) schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus. Musiskis irgi jau ismoko. Gudrybe buvo paprasta, prasiau valytis ne per nugaros puse, o per prieki. Vaikis susikelia kojas ant klozeto, viena ranka laiko bimbaliuka, o kita braukia per sikniuka. Sekasi puikiai, tik mamai popieriu dar reikia lankstyti, nes ta ranka kur laiko bimbaliuka vis dar negali atsitraukti nuo darbo... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet kokiu atveju, jau ramu, kad esant bedai pats gales savim pasirupinti.
Atsakyti
Sveikos, mano mergičkai 4metukai, bet prašo suaugusio kad nuvalytų užpakaliuką,kai paprašiau kad pati nusivalytų pasakė aš nemoku, smirdi, nepatinka. Tai net nežinau kaip teks išmokinti.
Atsakyti
nors maniskiui jau beveik 6 dar vis valau pati doh.gif pries metus pats valydavosi bet viena karta uzkimso toleta su toletiniu ir dabar bijo(dabar gyvenam tokiam name kur labai prastai nusileidzia vanduo)
Atsakyti
Ir pas mus tas pats tongue.gif Sysiuką tai nusivalo, o kakiuką nelabai patinka. Prašo, kad kas nuvalyt g.gif Manau, kad viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti