Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Dukrytei 5 metukai bet kai bunam karbu as pati valau uzpakaliuka,o kai darzely tai matau kad ji pati save apsitarnauja labai isduoda triusikeliai biggrin.gif
Atsakyti
Mano trimete po sysiaus puikiai nusivalo uzpakaliuka, bet po rimtesniu reikalu atsiremia rankomis zeme ir pastato uzpakali, mama- valyyyk biggrin.gif Turbut dar anksti raginti pacia valytis, nes gali tekti maudyti po to.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2010 08 22, 22:55)
Mano trimete po sysiaus puikiai nusivalo uzpakaliuka, bet po rimtesniu reikalu atsiremia rankomis zeme ir pastato uzpakali, mama- valyyyk biggrin.gif  Turbut dar anksti raginti pacia valytis, nes gali tekti maudyti po to.

mano mergaitei netrukus sueis 3 metukai, ji taip pat po sysiuko susitvarko pati. Bet po kako kol kas net neskatino jos pacios valytis uzpakaliuko higienos sumetimais schmoll.gif ...
Atsakyti
mano dukryte tai nuo 3.5 pati pasivalydavo isskyrus po didelio reikalo,bet jau kazkas 7 menesiai kad jau ir po reikalo didesnio pati valos.tam nupirkau dregnas serveteles nes lengviau jai ir svariau thumbup.gif
Atsakyti
Maniškei 4, po truputį pratinu, kad pati nusivalytų, manau, pats laikas jau smile.gif
Atsakyti
Aš sūneli pratinau nuo 4 metų, bet į darželi buvau nunešusi šlapių servetėlių, na jomis lengviau nusivalyti ir jos neplyšta, tai taip ir išmokome, ir triusikėliai švarūs visada būdavo, nors tikrai nesu įsitikinusi, kad labai gerai ir tos šlapios servetėlės, nu bet nekasdien ir darželi kakuti darydavo.
Atsakyti
maniskis 4m. pradejo, pats nusprende, kad reikia lotuliukas.gif ,aisku pasimato kada blush2.gif dare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nnina: 31 spalio 2010 - 16:08
Manajam irgi jau 4 metai, ir as dar pati valau. O kai paraginu, kad jau turetu pats valytis, tai atsauna, kad pats nesivalys.
Atsakyti
Namie valau as pati ax.gif bet darzeli valosi pati smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti