Dukrytei 5 metukai bet kai bunam karbu as pati valau uzpakaliuka,o kai darzely tai matau kad ji pati save apsitarnauja labai isduoda triusikeliai
Mano trimete po sysiaus puikiai nusivalo uzpakaliuka, bet po rimtesniu reikalu atsiremia rankomis zeme ir pastato uzpakali, mama- valyyyk
Turbut dar anksti raginti pacia valytis, nes gali tekti maudyti po to.
QUOTE(July @ 2010 08 22, 22:55)
Mano trimete po sysiaus puikiai nusivalo uzpakaliuka, bet po rimtesniu reikalu atsiremia rankomis zeme ir pastato uzpakali, mama- valyyyk
Turbut dar anksti raginti pacia valytis, nes gali tekti maudyti po to.
mano mergaitei netrukus sueis 3 metukai, ji taip pat po sysiuko susitvarko pati. Bet po kako kol kas net neskatino jos pacios valytis uzpakaliuko higienos sumetimais
Maniškei 4, po truputį pratinu, kad pati nusivalytų, manau, pats laikas jau
Aš sūneli pratinau nuo 4 metų, bet į darželi buvau nunešusi šlapių servetėlių, na jomis lengviau nusivalyti ir jos neplyšta, tai taip ir išmokome, ir triusikėliai švarūs visada būdavo, nors tikrai nesu įsitikinusi, kad labai gerai ir tos šlapios servetėlės, nu bet nekasdien ir darželi kakuti darydavo.
maniskis 4m. pradejo, pats nusprende, kad reikia
,aisku pasimato kada
dare
Manajam irgi jau 4 metai, ir as dar pati valau. O kai paraginu, kad jau turetu pats valytis, tai atsauna, kad pats nesivalys.