Įkraunama...
Įkraunama...

Kada jūsų vaikas išmoko pats nusivalyti užpakalį?

Dukra tai daro nuo 3,5 metukų, visada aiškinau, kaip tai tinkamai padaryti ir viskas sėkmingai. Tiesa, pradžioje dar tikrinau, bet kai pamačiau, kad viskas sekasi, mano pareiga tik vakare nuprausti užpakaliuką.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 06 09, 13:41)
Moka, bet nevisada tai pavyksta graziai padaryti, dazniausia padedu  smile.gif

Mano suneliui jau greit bus penki, tai visai neseniai pradejo sluostytis uzpakaliuka pats, nors kartais ir prireikia dar mano pagalbos. Taciau vis tiek as jam pasakiau, kad as juo labai didziuojuosi.
Atsakyti
manoji tai greitai keturi ir as valau uzpakaliuka.kartais ivyksta fiasko ir mamyte dziaudama drabuzius neisgirsta sauksmo tada tiksliai aisku kad dar karteli skalbti reikes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausravait @ 2010 06 11, 23:11)
Mano suneliui jau greit bus penki, tai visai neseniai pradejo sluostytis uzpakaliuka pats, nors kartais ir prireikia dar mano pagalbos. Taciau vis tiek as jam pasakiau, kad as juo labai didziuojuosi.

Maniskis irgi tik penkeriu pradejo pats tvarkytis, darzeli tai net stengdavosi neiti i toleta, o visa reikala namie atlikti, bet po truputi po truputi mokomes smile.gif
Atsakyti
Manoji išmoko 4 metukų, tikrinau tik pradžioje dabar matau kad puikiai sekasi smile.gif
Atsakyti
Maniškis, švariai, nusivalo nuo 4metuku, bet aš vis tiek jam nuplaunu užpakaliuką blush2.gif Gal ir nereikėtu, bet man atrodo,kad ir jam maloniau ax.gif
Atsakyti
Maniske dar tik 3m, bet po "rimto" visada prasosi, kad nuprausciau jai uzpakaliuka vandeniu- kaip kokia musulmone biggrin.gif WC popierius- tik esant ne namu salygom....tik va pamsciau, gal reiktu pamokyt ir nusivalyt- kai prades eit i kokia mokyklele mazgiams, tai pati nemokes..
Atsakyti
nu nesivalo nors tu ka doh.gif rekia "isvalyk auksine dupcia" per visus namus ir viskas doh.gif
Atsakyti
O mano berniukas nuo dvieju metu niekam neduodavo nei valyti,nei vandieniu nuleist,as tik po to kais issivalydavo jo prashiau kad duotu man bishki padeti,o kai nuejo i darzeli pradejo mane kviesti ir net vandens nenuliaidzia,nes darzelije viska auklyte daro blink.gif o jau beveik 4 metai
,ir niekaip negaliu ikalbinti
Atsakyti
Maniskis kai pradejo lankyti darzeli,nuo tada pats valo uzpakaliuka,nuo 3,6.Bet visada kviecia,kad patikrinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 08 12, 13:21)
nu nesivalo nors tu ka  doh.gif rekia "isvalyk auksine dupcia" per visus namus ir viskas doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Manoji valosi,bet as nelabai leidziu,nes istepa visa zanda doh.gif Jai 4m.Bet padariusi sysiuka,niekuomet neapsimaus triusikeliu nenusisluosciusi nuo pacios pradzios..
Atsakyti
Manajam 4 metukai, tai dar vis pati valau kai namuose buna. Darzelyje ir pas aukle tai neleidzia niekam priosiliesti prie saves, tai bando pats, bet nenusivalo gerai dar ... doh.gif , rezultatus pamatau namuose blush2.gif
Atsakyti