Dukra tai daro nuo 3,5 metukų, visada aiškinau, kaip tai tinkamai padaryti ir viskas sėkmingai. Tiesa, pradžioje dar tikrinau, bet kai pamačiau, kad viskas sekasi, mano pareiga tik vakare nuprausti užpakaliuką.
QUOTE(natuliona @ 2010 06 09, 13:41)
Mano suneliui jau greit bus penki, tai visai neseniai pradejo sluostytis uzpakaliuka pats, nors kartais ir prireikia dar mano pagalbos. Taciau vis tiek as jam pasakiau, kad as juo labai didziuojuosi.
manoji tai greitai keturi ir as valau uzpakaliuka.kartais ivyksta fiasko ir mamyte dziaudama drabuzius neisgirsta sauksmo tada tiksliai aisku kad dar karteli skalbti reikes
QUOTE(Ausravait @ 2010 06 11, 23:11)
Mano suneliui jau greit bus penki, tai visai neseniai pradejo sluostytis uzpakaliuka pats, nors kartais ir prireikia dar mano pagalbos. Taciau vis tiek as jam pasakiau, kad as juo labai didziuojuosi.
Maniskis irgi tik penkeriu pradejo pats tvarkytis, darzeli tai net stengdavosi neiti i toleta, o visa reikala namie atlikti, bet po truputi po truputi mokomes
Manoji išmoko 4 metukų, tikrinau tik pradžioje dabar matau kad puikiai sekasi
Maniškis, švariai, nusivalo nuo 4metuku, bet aš vis tiek jam nuplaunu užpakaliuką
Gal ir nereikėtu, bet man atrodo,kad ir jam maloniau
Maniske dar tik 3m, bet po "rimto" visada prasosi, kad nuprausciau jai uzpakaliuka vandeniu- kaip kokia musulmone
WC popierius- tik esant ne namu salygom....tik va pamsciau, gal reiktu pamokyt ir nusivalyt- kai prades eit i kokia mokyklele mazgiams, tai pati nemokes..
nu nesivalo nors tu ka
rekia "isvalyk auksine dupcia" per visus namus ir viskas
O mano berniukas nuo dvieju metu niekam neduodavo nei valyti,nei vandieniu nuleist,as tik po to kais issivalydavo jo prashiau kad duotu man bishki padeti,o kai nuejo i darzeli pradejo mane kviesti ir net vandens nenuliaidzia,nes darzelije viska auklyte daro
o jau beveik 4 metai
,ir niekaip negaliu ikalbinti
,ir niekaip negaliu ikalbinti
Maniskis kai pradejo lankyti darzeli,nuo tada pats valo uzpakaliuka,nuo 3,6.Bet visada kviecia,kad patikrinciau
QUOTE(ereeka @ 2010 08 12, 13:21)
Manoji valosi,bet as nelabai leidziu,nes istepa visa zanda
Manajam 4 metukai, tai dar vis pati valau kai namuose buna. Darzelyje ir pas aukle tai neleidzia niekam priosiliesti prie saves, tai bando pats, bet nenusivalo gerai dar ...
, rezultatus pamatau namuose