Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mane pagydyti nuo manęs pačios?

man kilo toks itarimas - zmogus parase apie save - irs issigando, visa kita tik bandymas metyti ******...
Na gerai, as siandien be nuotaikos...
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 08 20, 22:31)
man kilo toks itarimas - zmogus parase apie save - irs issigando, visa kita tik bandymas metyti ******...

Man irgi pirma mintis tokia šovė unsure.gif
Atsakyti
Seiki.
Išsigando ko? O buvo klausimų, į kuriuos nebuvo atsakymų? Niekur aš neišėjau. Jei būčiau išsigandusi ko gero nebūčiau čia. Gal geriau į viską žiūrėti paprastai. Ar toks jau blogas tas mano papokštavimas, kuris gali vesti į pokalbį iš širdies. Gal čia esančioms paprasta imti va taip ir pasakyti - sveikos merginos, man šiandien labai sunku, gal atsiras kas nors kas manęs išklausys ir man paglostys nugarą.... Ne visi prie vieno stalo išaugom. Man kur kas paprasčiau savęs ieškoti kitaip nei įprasta. Ir dėl to atsiprašau jei suvėliau nusistovėjusią tvarką. Gyventi pagal taisykles lengva bet ar įdomu?
Kiek tiesos randate čia? Gal ir gerai jei galite sau lesti būti tokiomis kokios norite. Aš tikiu, kad visuose jausmuose yra šiek tiek kūrybos, nes tik nuo jausmų išreiškimo žodžiais priklauso ar būsite suprastos smile.gif pažaiskim. Galite pulti ir mane suvalgyti. Skanaus. Mes juk esam kilę iš plėšrių gyvūnų, taip kad bet koks silnumo parodymas yra tik proga parodyti savo stiprumą. (čia aš ne dėl to, kad kažkokiu būdu gailėčiausi to, kad čia rašau:D) Į sveikatą.

ps reiktų skaityti su šypsena akyse.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2007 08 20, 18:21)
na as tai manau, kad sitas skyrelis tikrai ne vieta literaturiniams pabandymams.

kazhkaip idomiai mastau.gif
jei zmogus atejo ir pasake "man depresija", tai viskas ok.
jei zmogus atejo ir literaturishkai pateike, kad jam depresija, tai jau nebegalima.
kiek supratau antibalta lygiai taip pat serga depresija, tik jos poziuris kitoks, ne is serijos "gailekit manes", kaip daugelio cia.
Atsakyti
ka tu isvis supranti, kas tai yra depresija? o jei nesupranti, tai ir nekisk liezuvio kur nereikia. pasiskaityk aiskiai, gi savo grafomaniska rasliava ji ivardija kaip poksta.
idomu kokia butu reakcija, jei su vezininkemis taip pokstautu. ar pasiulytu paziureti i viska paprasciau ar su jumoru ???? blink.gif
antibalta, as tai tau nuosirdziai siulau "gydytis" nuo saves pacios. tavo literaturiniai pabandymai cia niekam nereikalingi ir neidomus.
Atsakyti
ir tik nereikia čia tų dramatiškų: pulkite mane ir suvalgykite. apgailėtinai skamba, jeigu žmogus mano, kad gali sau leisti šaipytis iš kitų ligos ar kaip nors slapta su jais eksperimentuoti, tai tikrai jis nėra vertas pagarbos.
Atsakyti
hobo, o man atrodo, šį kartą labai netolerantiškai kalbi, nors tavo pačios temą skaitydama susidariau įspūdį, kad esi atvira visokioms patirtims ir vertninimams, bei gijimo būdams. Netgi labai kontraversiškiems.

Skaičiau temos pradžią-literatūrinį bandymą ir šiurpuliukai bėgiojo. Dieve, kaip viskas tikra ir atpažįstama... Ir siūlau neteisti žmogaus, atradusio SAVO būdą sveikti - autoironiją.

Skaičiau prozako kartą. Nepatiko. Ploščia knyga. Ta trumputė ištraukėlė daug labiau užkabino. Jei jau lyginti.

Antibalta, man atrodo, tu JAU pasveikai nuo savęs pačios, jei jau sugebi į visa tai žiūrėti TAIP mirksiukas.gif
...žinoma, visada gręsia atkritimo galimybė. Deja...
Atsakyti
tai, kad cia apie liga niekas nekalba. temo autore gan aiskiai ivardijo tai kaip literaturiunius bandymus, pokstavimus ir t.t. o tokie zmones sukelia man gilu pasislykstejima. kas laaabai retai buna. nes istikruju esu gan tolerantiska zmonems. bet saipytis is kitu nelaimes, vat sito tai netoleruoju.
Papildyta:
QUOTE(antibalta @ 2007 08 22, 23:23)
Gal geriau į viską žiūrėti paprastai. Ar toks jau blogas tas mano papokštavimas, kuris gali vesti į pokalbį iš širdies.
pažaiskim.

sveikas zmogus, neturintis liguisto noro megautis kitu skausmu, informuotu, kad cia tik literaturiniai pabandymai ir tikrai nelistu i skyriu, kur renkasi tikrai ne pacias lengviausias dienas isgyvenancios moterys.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2007 08 23, 07:27)
tai, kad cia apie liga niekas nekalba.  temo autore gan aiskiai ivardijo tai kaip literaturiunius bandymus, pokstavimus ir t.t.  o tokie zmones sukelia man gilu pasislykstejima. kas laaabai retai buna. nes istikruju esu gan tolerantiska zmonems. bet saipytis is kitu nelaimes, vat sito tai netoleruoju.
Papildyta:
sveikas zmogus, neturintis liguisto noro megautis kitu skausmu, informuotu, kad cia tik literaturiniai pabandymai ir tikrai nelistu i skyriu, kur renkasi tikrai ne pacias lengviausias dienas isgyvenancios moterys.

paskaityk darkart, hobo. Paskaityk tarp eilučių..
Atsakyti
ai irnesakyk.gif nereikia čia lia-lia. aš nesu šv. teresė, o autorės požiūris mane labai įžeidė. net nesiruošiu ieškoti kokių slaptų prasmių. jei negali kalbėti viešai, tai tegu nekalba. o jei kalba, tuomet pamąsto tegu truputi apie savo žodžius. forume pilna moterų, sergančių depresija ir dažnai jų elgesys nebūna tipinis sveiko žmogaus elgesys. bet viskam yra ribos. atsimenu jau ne viena atveji, kai atsirasdavo kokia tai vargo vakarienė, visos supuldavo jos gailėt ir ieskot slaptų prasmių, o ta sau tyliai kikendavo, kol galiausiai atsiskleisdavo, kad irgi tik pajuokavo, pazaide taip sakant. taigi kuo nuoširdžiausiai linkiu temos autorei realiai išgyventi savo fantazijas, kad atšoktų noras visiems laikams, tokiom nesąmonėm užsiiminėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 23 rugpjūčio 2007 - 07:43
Atsivertusi knygą ir perskaičiusi tokią įžangą, užversčiau ir padėčiau ją gulėti į lentyną. Tai ne man. Mane tai slegia. Tai tas pats, kas lįsti į gūdų tamsų mišką suspausta iš baimės širdim ir visiška nežinia- rasi kelią ar ne. Tai tiek mano asmeninės nuomonės būtent apie tai, kas buvo parašyta autorės. Ar vietoj ji čia tai parašė g.gif . Aš už tai, kad kiekvienas turi teisę rašyti ką nori ir kur nori. Skaitančiųjų teisė ignoruoti arba komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2007 08 23, 06:22)
ka tu isvis supranti, kas tai yra depresija? o jei nesupranti, tai ir nekisk liezuvio kur nereikia. pasiskaityk aiskiai, gi savo grafomaniska rasliava ji ivardija kaip poksta.

doh.gif jooo, hobo, tu vienintele Sm'e zinai kas yra depresija lotuliukas.gif
geriau ramiai perskaityk antibaltos postus 3x, neaishkinusi kas gali pasisakyti ir kas ne.
i tavo tema senai neinu ir liezhuvio nekishu, buk rami.
Atsakyti