Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(Dejavoo @ 2009 07 02, 00:22)
Kazkoks anekdotas  doh.gif  Apie sia imone siuo metu diskutuojama kitoje temoje apie virtuves >>> http://www.supermama...?...3230&st=384 Jus labai nustebsite smile.gif

Truputi sumaisei smile.gif mes uzsakinejom pas MEDUNA o ten kazkokia meduga. Tu kur pas mus daro internetinis puslapis www.meduna-baldai.lt

Su jais tikrai malonu dirbti ir nepanasus i tuos aprasytus smile.gif o jau buvau issigandus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2007 08 15, 18:10)
Pas mus suprojektuota 13kv.m. virtuve, tai man ji per maza atrodo..............

pas mus beveik 9 kvadr, dziauguosi, nors tokiu dydziu (nes yra zyymiai mazesniu), nors tiesa pasakius, noreciau erdvesnes, o cia jau kalbama apie 13 kvadr...manau sociai. p.s. paplanuoti tik reikia |smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoMoKris: 27 liepos 2009 - 15:56
pas mus 12kv virtuve,bet ji pereinama,nes uz jos yra vonia ir tualetas,tai labai jau sunku paciai sumastyt kokius baldus daryt,nes atrodo nera vietos,ir ka daryt su stalu ir kampu minkstu doh.gif
man kazkoks kosmaras doh.gif
Atsakyti
Pas mus 9kv, bet bute. Pradžioje buvo baisu, kad labai maža, niekas netilps ir aplamai kažkokia kišenė tik bus. Ilgai net vizijos nebuvo, nei kokie baldai turi stovėti, nei kaip išdėstyti.
Tačiau keletą vakarų pasėdėję prie projektėlio, pasipiešėme, daug kartų apmąstėme visokius variantus ir gavosi neblogai...
Jeigu statytume namą, tuomet virtuvė būtų tikrai didelė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenus: 30 liepos 2009 - 07:53
Man pavydu, kad kažkas turi 9 kv. ar net 12kv. virtuvę, o jūs skundžiatės, kad maža. Mano virtuvė 5kv. tai teko nemažai galvą pasukt, kaip viską sutalpint, bet pavyko. Ir tos vietos, atrodo, yra.
Atsakyti
O ką darote su sienomis virtuvėje? Dažote, klijuojate...??? Prašau pasidalinti idėjomis, kai virtuvė 3x3 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2010 09 27, 22:54)
O ką darote su sienomis virtuvėje? Dažote, klijuojate...??? Prašau pasidalinti idėjomis, kai virtuvė 3x3  blush2.gif

pas mus visa virtuvė bus klijuojama tapetu, plytelės tik vonios kambaryje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2010 09 27, 21:54)
O ką darote su sienomis virtuvėje? Dažote, klijuojate...??? Prašau pasidalinti idėjomis, kai virtuvė 3x3  :geda2:

Bent jau tarp baldų virtuvėje, patartina klijuoti plyteles, nes ten tenka dažnai valyti riebalus, ir kitus blogius, nuo jokio kito paviršiaus taip lengvai jų nepašalinsite, visur kitus kur sienų nepasiekia vanduo galite tapetuoti, tačiau nuo drėgmės, nors ir gerai priklijuoti tapetai, atšoka, pirmiausia per siūles(todėl voniose ir neklijuoja tapetų). Jeigu dažysite, rinkitės labai atsparius valymui dažus (pitsburgh, california ...) Ir dažykite blizgiais, nes matiniai bevalant užsiblizgina, ir po kurio laiko tos vietos matosi. Taigi abu variantai turi savo pliusų ir savo minusų.
Tačiau dauguma žmonių virtuvėje pasirenka dažus.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 05, 10:32)

Ačiū, tikrai naudinga ax.gif
Atsakyti
Įdimu, o kur laikote visas receptų knygas, virtuvėje, kad būtų ,,po ranka" ar kitur?
Atsakyti
Kai mano virtuvė labai mažytė, tai receptų knygas tenka laikyti kartu su kitomis knygomis. Bet aišku būtų daug patogiau, jei receptų knygos būtų virtuvėj.
Atsakyti
O iš kokios medžiagos dabar renkatės virtuvinių spintelių stalviršius, kad greitai nesusibraižytų, būtų patvarūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 04 balandžio 2011 - 14:40