Raudonoji armija dar neparėjo, tačiau man būna užsilaikymai ir iki penkių dienų, tad didelių vilčių nepuoselėju.
Labas rytelis, nors man jis ne toks ir labas... Vienas raudonas brūkšnelis, antras turbūt kažkur pasiklydo
Raudonoji armija dar neparėjo, tačiau man būna užsilaikymai ir iki penkių dienų, tad didelių vilčių nepuoselėju.
QUOTE(Giedrelė @ 2007 08 22, 11:52)
Labas rytelis, nors man jis ne toks ir labas... Vienas raudonas brūkšnelis, antras turbūt kažkur pasiklydo
Nu nenusimink - mano situacija lygiai tokia pati. Raudonoji armija neatėjo, bet kraujo tyrimas - 100 proc. nėra nėštumo.
Kaip vakarykstes vyru vertejos laikosi
ai as tai vakar neverciau
na va o siand jau zinau, kad jis 18 mm...ir vakare gausiu pren i uzpakali ...tai va ir seksuot neleido, sake bandom grieztai 2 paras palaukt...Nu tai dabar gaunasi, kad ilgiau bus islaikes...bijau, kad tik neperlaikytu grikiuku
Tai su tuo gonaliu pasirodo tikrai prisidirbe ne tokias dozes leidom
Taigi 4 mano IUI rugpjucio 24 diena...
sveikos,mergytes,jungiuosi ir as,vakar buvau pas gine,cistu nera,viskas tvarkoj,tai ryt kazkur turetu prasidet mmm,tai nuo 2 c.d. pradedu leistis gonali po 75 ml ir kita penktadieni eisiu ziuret,kaip auga
man tai tas piestukas gonalio kazkoks keistas,bijau pati pradet,eisiu gal pirmakart prasyt sesutes,kad suleistu
norejau paklaust,ten raso,kad gonali reikia laikyt saldytuve,ar as cia teisingai supratau?
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 22, 13:43)
sveikos,mergytes,jungiuosi ir as,vakar buvau pas gine,cistu nera,viskas tvarkoj,tai ryt kazkur turetu prasidet mmm,tai nuo 2 c.d. pradedu leistis gonali po 75 ml ir kita penktadieni eisiu ziuret,kaip auga
man tai tas piestukas gonalio kazkoks keistas,bijau pati pradet,eisiu gal pirmakart prasyt sesutes,kad suleistu
norejau paklaust,ten raso,kad gonali reikia laikyt saldytuve,ar as cia teisingai supratau? 
taip, man gydyt sakė, kad laikyti šaldytuve kai jau nebeleidi daugiau
buvau įdėjus nuorodą kaip naudotis gonalio pieštuku, labai paprasta ir elementaru
o as tai jau dabar idejau i saldytuva
,nu atrodo,kad lengva naudot,bet kad ta baime mane persekioja,kad sugadinsiu 
Papildyta:
Giedrele,Lietuva,gaila del jusu mergytes,na kodel gi taip nutinka,bet svarbiausia tiket,kad jei ne sis,tai kitas kartas bus sekmingas
o as tai kazko kvailai tikiu,kad pastosiu...su trynukais
vat kokios kvailos mintys lenda i galva
Papildyta:
Giedrele,Lietuva,gaila del jusu mergytes,na kodel gi taip nutinka,bet svarbiausia tiket,kad jei ne sis,tai kitas kartas bus sekmingas
Sveikutės, mergaitės
Gal kuri žinote kada gyd. Žėba atostogauja
Gal kuri žinote kada gyd. Žėba atostogauja
QUOTE(Giedrelė @ 2007 08 22, 10:52)
Kol nera dar mmm, nebrauksiu taves is sarasiuko ir tikekimes, kad kartais testai klysta ar per anksti juos daromes
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2007 08 22, 14:07)
Dabar jau atostogauja
QUOTE(Relaks @ 2007 08 22, 14:10)
Oi
O gal apsilankyti pas kitą gydytoją toje klinikoje, kažin, kaip jie į tai reaguoja
QUOTE(Puk @ 2007 08 22, 14:14)
Oi
tai man dar vienas ciklas nuplauks.
O gal apsilankyti pas kitą gydytoją toje klinikoje, kažin, kaip jie į tai reaguoja
Net neisivaizduoju, bet nemanau, kad butu bloga nuomone
Sveikos merginos
Verciau ir vakar vakare ir siandien ryte
. Siandien vakare duosiu pailseti
, na o ryt ryte vel i darba kibsime
Kad greiciau ateitu ryt 18:00...negaliu kaip neramu...
Va tada bus aisku kas ivyko ar neivyko su mano tais folikulais...
Sveikos merginos prie musu prisijungusios
tikiuosi siam skyrelyje ilgai neuzsibusite
ir persikelsite i mamyciu skyreli
Lietuva, Giedrele, nieko dar neprarasta, laikykite mergytes
Marka 36 laikome uz tave kumstukus.
Laukiu, o dar eisi ziureti ryt folikulus ar tik penktad suzinosi ka uzauginai.
Verciau ir vakar vakare ir siandien ryte
Kad greiciau ateitu ryt 18:00...negaliu kaip neramu...
Sveikos merginos prie musu prisijungusios
Lietuva, Giedrele, nieko dar neprarasta, laikykite mergytes
Marka 36 laikome uz tave kumstukus.
Laukiu, o dar eisi ziureti ryt folikulus ar tik penktad suzinosi ka uzauginai.
QUOTE(Relaks @ 2007 08 22, 14:25)
Net neisivaizduoju, bet nemanau, kad butu bloga nuomone
visgi kolegos
Jau nori vel startouoti su IUI?
Noooooriu, labai
Taigi jau važiavau, bet dėja nesėkmingai, vidutyje kelio sugedo mašina, buvo nemažai problemų, tai nusprendėme viską atidėti kitam ciklui, o pasirodo, kad daktarėlis