Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(aushra @ 2007 08 21, 14:20)
Lietuva,saulyte,bus ir mums viskas ok,tik reikia tiketi..
IUI nebedarysiu g.gif imsimes rimtesniu proceduru.

Primink, kokios pas jus bedeles? Ar del ju nusprende gyd, kad reikia rimciau ir kad IUI nepakanka, ar cia jus patys taip sugalvojot?
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 21, 15:37)
Primink, kokios pas jus bedeles? Ar del ju nusprende gyd, kad reikia rimciau ir kad IUI nepakanka, ar cia jus patys taip sugalvojot?

Yra pas vyra problemele verysad.gif todel gyd nusprende imtis rimciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 14:18)
mergaites, sedziu daba ir skaiciuoju...taip gaunasi, kad folikulas per para paauga po 1 mm...kazkaip visada galvojau, kad po 2 (bent jau sis mano ciklas toks, ir pascirai kaip supratau taip pat)...zodziu vardan statistikos bandau isisaiskint

vid gali būti 1-2, pvz mano lygiai 1,5. Taip kad pačiai sunku čia ką nuspręsti, gyd tam ir žiūri per ciklą kelis kartus, kad paskaičiuotų, pabadytų ir paleistų mirksiukas.gif
Švilpa, bet kaip mano gyd sako kam tas mokslas, jei kiekvienas iš lempos daro ką išmano... yra net juodu ant balto parašyta, tokia lentelė savom akim mačiau, koks folikulas, kiek leisti sprogdinančių ir kada...
aišku, augimas kiekvienai skirtingai, pagal tai ir varijuoja...
iki 19mm manau nedabrendę net g.gif o virš 25 peraugę (kas irgi ko gero netikslinga darytis procedūras).
Viską parodo mūsų skyrelio statistika doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aushra @ 2007 08 21, 16:24)
Yra pas vyra problemele verysad.gif todel gyd nusprende imtis rimciau smile.gif

gal ir rimčiau, bet kad link tikslo ir sėkmingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 21 rugpjūčio 2007 - 16:09
labas visoms 4u.gif laikykites visos ir nepasiduokit 4u.gif sendien ir as buvau konsultacijai del iui,tai pirma mano procedura,todel skaitau viska ka jus rasot,ir deduos i galvele...laukiu ateinanciu mmm,ir pradesiu biggrin.gif labai tikiuosi sekmes.kazkaip neusiskaiciau ar pasiseke kam nors is pirmo karto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 20, 19:50)
o ką tu turi mintyje sakydama, kad įdomi mano nuomonė apie tą kliniką?  g.gif

mat as viena karta jau buvau pas griciu - visai nieko man jis pasirode, tai dabar renku info apie jo kompetencija bigsmile.gif ka daro kaip daro ir ar gerai daro, nes ir as po biski pradedu galvoti apie IUI - renkuosi gydytoja ir klinika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2007 08 21, 18:32)
labas visoms 4u.gif laikykites visos ir nepasiduokit  4u.gif sendien ir as buvau konsultacijai del iui,tai pirma mano procedura,todel skaitau viska ka jus rasot,ir deduos i galvele...laukiu ateinanciu mmm,ir pradesiu biggrin.gif labai tikiuosi sekmes.kazkaip neusiskaiciau ar pasiseke kam nors is pirmo karto blush2.gif

sveika besijungianti 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim taves apsilankant, pasidalinsim patirtim bigsmile.gif bigsmile.gif

atkeliu balsavimus is kito skyrelio IUI statistika:

pastojau po pirmos IUI [ 7 ] [10.61%]
pastojau po antros IUI [ 5 ] [7.58%]
pastojau po trečios IUI [ 4 ] [6.06%]
pastojau po ketvirtos IUI [ 3 ] [4.55%]
pastojau po penktos IUI [ 2 ] [3.03%]
pastojau po šeštos IUI [ 4 ] [6.06%]
IUI pastoti nepadėjo [ 41 ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 21 rugpjūčio 2007 - 20:28
na ir kaip mergaites jauciausi? 4u.gif
Lietuva kaip tu?

Laukiu ar paaiskejo iui data?

liida, sveika prisijungusi, ilgai cia neuzsibuk mirksiukas.gif

ko tai man neramu del mano to pirmo IUI... verysad.gif o jei ten ne folikulai o cistos, vienu zodziu ... nors pilva juodai maudzia, o per pietus pilvas , tai kaip balionas buvo g.gif.
Atsakyti

[COLOR=blue]dar ne, rytoj einu i perziura...ziuresiu, ka ten su tuo golaliu prisidirbus busiu bigsmile.gif bigsmile.gif tikrai kaip kokia blondine lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ko tai man neramu del mano to pirmo IUI... verysad.gif o jei ten ne folikulai o cistos, vienu zodziu ... nors pilva juodai maudzia, o per pietus pilvas , tai kaip balionas buvo g.gif.
[/quote

o ka tu cia veiki? Kodel SB nekankini...radi takova diela...kokios cistos, folikulai sprogt ruosiasi...cistos matai jai vaidenasi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Cooliuke, kads tau 3iui darys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 21 rugpjūčio 2007 - 20:43
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 21:34)

[COLOR=blue]dar ne, rytoj einu i perziura...ziuresiu, ka ten su tuo golaliu prisidirbus busiu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  tikrai kaip kokia blondine lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ko tai man neramu del mano to pirmo IUI... verysad.gif o jei ten ne folikulai o cistos, vienu zodziu ... nors pilva juodai maudzia, o per pietus pilvas , tai kaip balionas buvo  g.gif.
[/quote

o ka tu cia veiki? Kodel SB nekankini...radi takova diela...kokios cistos, folikulai sprogt ruosiasi...cistos matai jai vaidenasi bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gine sake ryt is ryto SB versti, bet jauciu ir siandien vakare ir ryt ryte versiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikiuosi atlaikys blush2.gif

ko tai nesimiega, visokiu nesamoniu prisigalvojau, reikia kokia vyno taure ikalti, nes kitaip nieko nebus ax.gif

sekmes tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 21 rugpjūčio 2007 - 20:44
QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 22:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gine sake ryt is ryto SB versti, bet jauciu ir siandien vakare ir versiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikiuosi atlaikys  blush2.gif

ko tai nesimiega, visokiu nesamoniu prisigalvojau, reikia kokia vyno taure ikalti, nes kitaip nieko nebus  ax.gif

sekmes tau rytoj  4u.gif

versk, nezinai, koks cempionas mazu uzsilikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif manasis tai isdveses nuo karscio guli ir dziaugiasi, kad dirbt nereikia...nu bet ateis ir jo valandeles hah.gif
o vylelio tai taurele ikalk...atspazmuosi visus raumenus, gal laisvesnis kelias bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 21, 20:19)
mat as viena karta jau buvau pas griciu - visai nieko man jis pasirode, tai dabar renku info apie jo kompetencija bigsmile.gif ka daro kaip daro ir ar gerai daro, nes ir as po biski pradedu galvoti apie IUI - renkuosi gydytoja ir klinika ax.gif

Supratau.
Apie Gricių, tai nežinau nieko. Bet šiaip apie tą Bogdanskienės vaisingumo centrą esu susidriusi gerą nuomonę. Šio Vaisingumo centro darbo stažas ilgiausias Lietuvoje. O patirtis yra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 20:34)
Cooliuke, kads tau 3iui darys?

aciu, kad rupiniesi. ryt (treciadieni) vaziuoju pas K paziureti ar nenunyko mano folikulas (18 c.d.). jei bus dar gyvas (13 c.d. buvo 11 mm) tada aisku prirasys begales vaistu ir penktadieni vakare IUI.... bet jei nebebus mano turto aisku ir penktadieni nieko nebebus sad.gif
Atsakyti