Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 21, 22:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gine sake ryt is ryto SB versti, bet jauciu ir siandien vakare ir ryt ryte  versiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikiuosi atlaikys  blush2.gif

ko tai nesimiega, visokiu nesamoniu prisigalvojau, reikia kokia vyno taure ikalti, nes kitaip nieko nebus  ax.gif

sekmes tau rytoj  4u.gif

Pachira, Laukiu,
Nu prisižvengiau skaitydama, kaip čia ruošiatės savo vyrukus gaudyti ir į lovą violioti thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Turiu 9 tabletes clostilbegito (galioja iki 2010.03) ir 1 ampulę pregnylio (galioja iki 2008.03). Atiduodu,jei ką domina,rašykit AŽ. Esu iš Vilniaus (Lazdynai).
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 21, 23:04)
Pachira, Laukiu,
Nu prisižvengiau skaitydama, kaip čia ruošiatės savo vyrukus gaudyti ir į lovą violioti  thumbup.gif

ka darysi tokie laikai...kai zinai beveik minuciu tikslumu savo organizma, reik pasistegt ir vyra sugundyt...negi vien kateteriu pasitikesi mirksiukas.gif

sekmes rytoj cooliuke, lauksim vakare ziniu...gal mudviem penktadieni kartu darys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 21, 19:23)
sveika besijungianti 4u.gif  4u.gif  4u.gif  lauksim taves apsilankant, pasidalinsim patirtim bigsmile.gif  bigsmile.gif

atkeliu balsavimus is kito skyrelio IUI statistika:

pastojau po pirmos IUI [ 7 ]  [10.61%]
pastojau po antros IUI [ 5 ]  [7.58%]
pastojau po trečios IUI [ 4 ]  [6.06%]
pastojau po ketvirtos IUI [ 3 ]  [4.55%]
pastojau po penktos IUI [ 2 ]  [3.03%]
pastojau po šeštos IUI [ 4 ]  [6.06%]
IUI pastoti nepadėjo [ 41 ]

g.gif aciu labaiuz info.tikiuosi mergaites ilgai cia neusibut ax.gif
Atsakyti
labas rytelis.labai sirdele skauda.jau arteja tas rytas,kai suzinosiu ar iui buvo sekmingas.beliko 1d.kaip ir ryt turetu prasidet mm. bijau.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(marka36 @ 2007 08 22, 09:32)
labas rytelis.labai sirdele skauda.jau arteja tas rytas,kai suzinosiu ar iui buvo sekmingas.beliko 1d.kaip ir ryt turetu prasidet mm. bijau.gif  soske.gif

labai linkiu, kad jos ir neateitu...Dar rugpjuti neturim nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marka36 @ 2007 08 22, 08:32)
labas rytelis.labai sirdele skauda.jau arteja tas rytas,kai suzinosiu ar iui buvo sekmingas.beliko 1d.kaip ir ryt turetu prasidet mm. bijau.gif  soske.gif

Marka36, na gi turi kazkas rugpjuti paskleisti nestuke.gif virusa, nuosirdziai linkiu, kad tu butum pirma biggrin.gif , na o mes jau po taves nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(marka36 @ 2007 08 22, 08:32)

Linkiu kad tos mmm ir neateitu 4u.gif O testuko neplanuoji gadinti? Ar kokiu nors ypatingu pojuciu yra?

O kaip Giedrele? Ji prie finiso linijos pirmoji g.gif Jau turetu buti gal ir aiskus rezultatai.

Kaip vakarykstes vyru vertejos laikosi biggrin.gif Ar dar gyvos tongue.gif
Kas keisciausia, tai MB pradejo mane versti taip daznai, kaip niekad blush2.gif Kazkaip apsikeitem mes rolemis g.gif O kadangi dabar beveik ciklo vidurys, tai as patenkinta thumbup.gif Visgi viltis durniu motina, nors net nezinau ar turiu dar koki folikula be to uzsilikusio po IUI. Kazka lyg gyd sake, bet neatsimenu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 22 rugpjūčio 2007 - 08:00
labukas, nors as retai kada parasau, nes neturiu tam laiko, bet paskaitinoju momenta nutaikiusi..
Mergytes.... irasykite ir mane i laukiancias... man pirmoji IUI buvo 08 20, gal pagerinsiu kartais statistika blush2.gif .
pas Griciu Bogdanskienes centre darem
Atsakyti
QUOTE(Aurimoska @ 2007 08 22, 10:12)
labukas, nors as retai kada parasau, nes neturiu tam laiko, bet paskaitinoju momenta nutaikiusi..
Mergytes.... irasykite ir mane i laukiancias... man pirmoji IUI buvo 08 20, gal pagerinsiu kartais statistika  blush2.gif .
pas Griciu Bogdanskienes centre darem

Sekmes tau 4u.gif Ir nepamirsk paskui pranesti kaip tau sekasi ir kokie rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 22, 10:17)
Sekmes tau 4u.gif  Ir nepamirsk paskui pranesti kaip tau sekasi ir kokie rezultatai ax.gif

Butinaqi, butinai, kuo butiniausiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marka36 @ 2007 08 22, 06:32)

smile.gif smile.gif smile.gif sekmes
Atsakyti