Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Lietuva @ 2007 08 24, 10:56)
Laukiu, sėkmės - kad tie skraidantys drugeliai pavirstų angeliukais.

O man šiandien atėjo mmm.

dar pratęsiu savo mintį - dabar mėnesį darau pertrauką ir po to vėl startuosiu. Tai 2 IUI jei viskas gerai nusimato spalio viduryje.
Tai iki.
dar čia vis įlysiu, pažiūrėti kaip sekasi jums mergytės.
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 24, 12:04)
jau darbe, siand vakare darbo balius...tai vyno bus daug...Alia dar jegu reik pasilikt vakaro uztvirtinimui smileysex.gif  smileysex.gif  smileysex.gif

Uztvirtinimo smileysex.gif tai butinai reikia, o su vynu tai gal nepadaugink geriau. Bent jau as visada po IUI stengiuosi arba nieko negerti arba kaip sakant tik del kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 24, 13:52)
Uztvirtinimo smileysex.gif tai butinai reikia, o su vynu tai gal nepadaugink geriau. Bent jau as visada po IUI stengiuosi arba nieko negerti arba kaip sakant tik del kvapo smile.gif

per visa vakara manau 2-3 taures nieko tokio...Kaip tik gal visi kanalai bus laisvesni vakaro uztvirtinimui....Va kai jau isitvirtins zirniukas, tada jau kita kalba...
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 24, 13:05)
per visa vakara manau 2-3 taures nieko tokio...Kaip tik gal visi kanalai bus laisvesni vakaro uztvirtinimui....Va kai jau isitvirtins zirniukas, tada jau kita kalba...

Sveika sugrizusi is pasimatymo 4u.gif
Palaikau Laukiu minti ir as manau kad 2-3 taures vyno nieko tokio blush2.gif na bet zinoma atsarga gedos nedaro bigsmile.gif

Lietuva, laikykis mergyt ir nepasiduok, su mumis visomis yra lengviau laukti angeliuko group.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 24, 13:19)

Palaikau Laukiu minti ir as manau kad 2-3 taures vyno nieko tokio  blush2.gif na bet zinoma atsarga gedos nedaro  bigsmile.gif

tai as kazkokia cia blaivininke tarp jusu isimaisiau blush2.gif kalbant apie IUI ciklus, nors turiu kitu zalingu iprociu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 24, 14:26)
tai as kazkokia cia blaivininke tarp jusu isimaisiau blush2.gif  kalbant apie IUI ciklus, nors turiu kitu zalingu iprociu ax.gif

su rukimu tai susitvarkiau, jau 2 men nei vienos nesurukiau, net ir po nepavykusiu IUI....Na o su pazistame medike kazkada kalbejau, tai man vyna leido gert mirksiukas.gif ...Na zinoma, kad ne kibirais...Alia nepakelsiu dar jeigu reiks teisintis, tai kodel dabar negeri? uztenka jau, akd klausineja kodel vaiku neturiu...Ner ko zmonem nestuke.gif vilciu suteikinet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ar as ka praleidau,kaip Marka36? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 24, 13:32)
su rukimu tai susitvarkiau, jau 2 men nei vienos nesurukiau, net ir po nepavykusiu IUI....Na o su pazistame medike kazkada kalbejau, tai man vyna leido gert mirksiukas.gif ...Na zinoma, kad ne kibirais...Alia nepakelsiu dar jeigu reiks teisintis, tai kodel dabar negeri? uztenka jau, akd klausineja kodel vaiku neturiu...Ner ko zmonem  nestuke.gif vilciu suteikinet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o man tai su rukymu kazko nebesiseka susitart blush2.gif pries nepavykusius IUI buvau metusi,o dabar nebeina,bet esu pasiryzusi nuo siandien neberukyt ax.gif
Atsakyti
Oi,merginos,dėl to rūkymo ax.gif Aš po kelių nesėkmingų stimuliacijų bandžiau mesti,bet paskui pagalvojau,kad pabodo taip gyventi-mylėtis pagal grafiką,vaistus vartoti saujom-tiesiog gyventi tokį surikiuotą griežtą gyvenimą ax.gif Tai pasakiau sau,kad gyvensiu taip kaip iki šiol gyvenau-nežadau atsisakyti ir dar labiau stresuoti,galvodama-o gal jau nuo šiandien ir nebevalgau ax.gif Jei jau bus lemta,tai bus,bet savęs neįsprausiu į kažkoius tai rėmus. Žinau,kai pastosiu,bus kitaip,nes jau ir MB pasakė,kad tada jau cigaretės nebepaimsi-tai suprantu kuo puikiausiai,o dabar esu jauna ir kol kas dar gyvenu sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl to vynelio blush2.gif Po pirmų IUI irgi blaivinikę vaidinau lotuliukas.gif Po to supratau kad jau paranoja nebetoli lotuliukas.gif Dabar darau kaip širdis geidžia,nes tie prisigalvoti draudimai tikrai gyvenimo nepuošia.
Tai sutinku su Murauske šimtu proc.Drebėsim,kai turėsim priežasčių,dabar dar anksti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien ryte BT buvo tik 36,7, tai net testo negadinau, nes visada po kritusios temperaturos ateina liudnos dienos.

O siandien dar gandru isskridimo diena... Prasau pasigaukite nors po viena ir paleiskite tik tada, kai i kopustus vaikuciu prides.

Paskaiciau senesnes zinutes, niu pavarote su kiausinienemis ir omletais, o dar ir uzsimaskavusiu vyruku pasirodo tarp musu yra bigsmile.gif

Sekmes visoms startavusioms, gaudykite savo gandrus!
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 24, 13:05)
per visa vakara manau 2-3 taures nieko tokio....

Manau, kuo daugiau tu tauriu, tuo labiau "folikulai" atsipalaiduoja ir lengviau priima "pasterizuotus grikiukus" biggrin.gif
Kai man padare 5 IUI, sekanti diena buvo gruodzio 31. Atbaliavojau is visos sirdies. blush2.gif Visvien, galvojau, nieko gero neisejo, tai kam save varzyt. Po Naujuju sutikimo dar baliai tesesi beveik 10 dienu, iki pat testo kaip kazkas graziai parase "apsysiojimo" dienos. Kai pamaciau neryskia antra juostele ir vyrui pasakiau, jog mes turbut pagavom gandra, jis labai ramiai pasake "nesijaudink taip, cia tau nuo vakarykscio sampano burbuliuku testas sudurniavo" ir toliau ramiai miegojo (zinia pranesiau 6 ryto doh.gif ).
Persasi isvada, jei jau lemta bus "uzkibti", tai ar gersit taure kita ar gulesit uzkele kojas, rezultatas bus teigiamas. Ko visoms nuosirdiziai ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, pupos,

na vakar tai prisibaliavojom alc.gif alc.gif alc.gif uzteko ir tu keliu tauriu vyno...Siand galvele sopa, bandau atsigaut, nes 12 val einu pas endokrinologa...boze boze, kaip skauda galva...................................
Atsakyti