Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 25, 09:46)
Labas rytas, pupos,

na vakar tai prisibaliavojom alc.gif  alc.gif  alc.gif  uzteko ir tu keliu tauriu vyno...Siand galvele sopa, bandau atsigaut, nes 12 val einu pas endokrinologa...boze boze, kaip skauda galva...................................

Sveikute. Nieko, nieko, kartais sveika ikalti, ar net butina biggrin.gif . Siaip man ir nuo dvieju raudono vyno tauriu kita diena galvele sopa. O balta vyneli, ar rausva galiu ir buteliuka susiversti blush2.gif
Atsakyti
Rytas,Giedrele 4u.gif Gaila,kad šitaip schmoll.gif Vienu žingsniu arčiau sėkmės,kaip kažkas jau forume sakė.Laikykimės visos.

Laukiu,vyną visai neblogai vandeniu skiest.Aišku,vasarą.Ir taurė visad pilna ir galvai kitądien geriau.Tik be burbuliukų lotuliukas.gif

Faina Akvos istorija,Džiugu,kad ir mums taip. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Švilpa,2007 08 25, 10:47]
Rytas,Giedrele 4u.gif Gaila,kad šitaip schmoll.gif Vienu žingsniu arčiau sėkmės,kaip kažkas jau forume sakė.Laikykimės visos.

Laukiu,vyną visai neblogai vandeniu skiest.Aišku,vasarą.Ir taurė visad pilna ir galvai kitądien geriau.Tik be burbuliukų lotuliukas.gif

jo skiedziau vyna vandenuku...nes butu visai blogai baigesis...dabar tik viena melyne ir rankos nubrozdintos...labai jau gyniausi, nenorejau, kad i baseina imestu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 25, 10:49]
[quote=Švilpa,2007 08 25, 10:47]

jo skiedziau vyna vandenuku...nes butu visai blogai baigesis...dabar tik viena melyne ir rankos nubrozdintos...labai jau gyniausi, nenorejau, kad i baseina imestu mirksiukas.gif
[/quote]

labas rytelis 4u.gif
as ir vakar vyneli vandeniu skiedziau blush2.gif

LAukiu, apsviesk mane ka tas endokrinologas nustato? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 25 rugpjūčio 2007 - 10:25
sveikos merginos, norėčiau persikraustyti pas jus į skyrelį, kitą savaitę darysiu IUI.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 25, 12:24)
labas rytelis  4u.gif
as ir vakar vyneli vandeniu skiedziau  blush2.gif

LAukiu, apsviesk mane ka tas endokrinologas nustato?  g.gif

endokrinologas ziuri skydliaukes veikla, kuri pasirodo labai susijusi su negalejimu pastot...Nu bet daktarai kokie nepasako, kad reik pasidaryt skydliaukes hormonus verysad.gif verysad.gif verysad.gif

na va grizau is kazanaviciaus, tai gavau pylos, ko nedasidarius visu tyrimu puolu IUI daryt...tik paziurejas i mane sako ir plaukuota ir spuoguota vadinasi bus per daug vyrisku hormonu...Nori cia pastot, kai terpe neparuosta...tai paime dar tyrimu belekiek ir uz 2 val vaziuoju atsakymo pasiimt...Jau dabar gavau gert po Tirosino po 0,5 tabletes...sako gal uzteks ir tu vaistu, kad prisikabintu vaikas...Tai va...tokie tai reikaliukai su tais hormonais....
BLNDZ, sveika prisijungus, pas mus i skyreli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na va grizau is kazanaviciaus, tai gavau pylos, ko nedasidarius visu tyrimu puolu IUI daryt...tik paziurejas i mane sako ir plaukuota ir spuoguota vadinasi bus per daug vyrisku hormonu...Nori cia pastot, kai terpe neparuosta...tai paime dar tyrimu belekiek ir uz 2 val vaziuoju atsakymo pasiimt...Jau dabar gavau gert po Tirosino po 0,5 tabletes...sako gal uzteks ir tu vaistu, kad prisikabintu vaikas...Tai va...tokie tai reikaliukai su tais hormonais....
BLNDZ, sveika prisijungus, pas mus i skyreli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Cia tai idomu g.gif , as irgi galima sakyti plaukuota ir spoguota, gal tikrai ne ten problemu ieskome. Niu uzsimaskavusiu vyru hebryte, tai kada gimdysim?

O kur ta tyrima darytis ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrelė: 25 rugpjūčio 2007 - 12:17
QUOTE(blndz @ 2007 08 25, 12:42)
sveikos merginos, norėčiau persikraustyti pas jus į skyrelį, kitą savaitę darysiu IUI.

Sveika 4u.gif Kartu bandysim nestuke.gif Tik neužsibūk ilgai.Tu iš stimuliacijų persikraustai,ar ne?

Merginos,patyrę gėrėjos,žiūriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galvoju,gal man dar kartą skydliaukę išsirt?Maždaug prieš metus dariaus tuos pagrindinius,lyg gerai buvo g.gif
Bet ne itin plaukuota ir spuogas tik vienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 25, 14:28)
Sveika 4u.gif Kartu bandysim nestuke.gif Tik neužsibūk ilgai.Tu iš stimuliacijų persikraustai,ar ne?

Merginos,patyrę gėrėjos,žiūriu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Galvoju,gal man dar kartą skydliaukę išsirt?Maždaug prieš metus dariaus tuos pagrindinius,lyg gerai buvo g.gif
Bet ne itin plaukuota ir spuogas tik vienas lotuliukas.gif

nu grizau dar karta, po 2 savaiciu anksciau daryti tyrimai labai pagerejo...dabar jau normos ribose...bet vaistukus vistiek gersiu...ir po mmm, aisku jeigu jos ateis pasikartot dar karta tyrimus 4u.gif
man daktaras sake, kad HCG galima jau daryti 10 diena po IUI, jau tada rodo, ar yra nestumas ar nera...Taik, kad mergisckos, kam jau praejo 10 dieneliu marš aiskintis nescios Jus ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 25, 14:40)
mergisckos, kam jau praejo 10 dieneliu marš aiskintis nescios Jus ar ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

E,nieku gyvu.Manysim,kad šiandien jau nieks nebedirba,rytoj irgi,taip kad savaitgalis dar bus ramus lotuliukas.gif Rytoj pamąstysiu pirkti testą ar ne.O šiaip tai labai branginu tas kelias vilties dieneles blush2.gif nenoriu,kol dar galiu tikėtis,pamatyt I brūkšnį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 25, 15:58)
E,nieku gyvu.Manysim,kad šiandien jau nieks nebedirba,rytoj irgi,taip kad savaitgalis dar bus ramus lotuliukas.gif Rytoj pamąstysiu pirkti testą ar ne.O šiaip tai labai branginu tas kelias vilties dieneles blush2.gif nenoriu,kol dar galiu tikėtis,pamatyt I brūkšnį. ax.gif

gera jaustis biski nescia ?lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šmaikštuolė drinks_cheers.gif netruks ir tau tos dienos prabėgt,tada ir atsakysi į šitą klausimą sau pati lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti