Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

mergytes,turiu klausimuka,kur geriau leistis gonali ax.gif ?as tai kol kas i pilva leidziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 25, 16:17)
mergytes,turiu klausimuka,kur geriau leistis gonali ax.gif ?as tai kol kas i pilva leidziu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 25, 16:17)

manau, kad i pilva geriausi, bet jau man daktariukas pradejo i pilveli leist 4u.gif
Atsakyti
Laukiu,o kaip tau sekasi?po kiek tu leidiesi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute222: 25 rugpjūčio 2007 - 14:22
Cia tai idomu g.gif , as irgi galima sakyti plaukuota ir spoguota, gal tikrai ne ten problemu ieskome. Niu uzsimaskavusiu vyru hebryte, tai kada gimdysim?

na as tai ne vyras isiaiskinau hihihi.gif yess.gif (tes pas mane kaip pas moteri 2.51 (norma 2,2-4,10)..tai greiciausiai esu bezdzione...va pasirodo, kuom tampa bandomieji triusiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kur ta tyrima darytis ir kiek kainuoja?
[/quote]

ten yra hormonu tyrimai(krauja nuleidzia) o pigiausiai daro aids centre 4u.gif

Papildyta:
[quote=rimute222,2007 08 25, 16:21]Laukiu,o kaip tau sekasi?po kiek tu leidiesi? ax.gif
as 5 dienas leidausi po 37,5... tuomet kai pamate kad maziukas reikejo 2 dienas po 75, bet pamate, kad dar maziukas tai dar 2 po 75...bet as cia su bajeriais, ne taip buvau nusileidus pirmasias pozes po 75... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 25 rugpjūčio 2007 - 14:35
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 25, 15:17)

Beveik visos leidžias į pilvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 25, 15:17)

Man kažkaip patogiausiai buvo į šlaunį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip gaila, kad musu cia daugeja. Butu daug maloniau jei daugetu nestuke.gif o ne atliekanciu IUI 4u.gif

O kazko nebesusigaudau. Siaip mano mmm visada buvo kaip laikrodukas, kol nesikreipoem i daktariukus. Tada pradejo veluoti (buvo net 10 dienu), tai peranksti prasidedavo, bet visada trukdavo 6-7 dienas. o si karta susirgau treciadieni velai vakare, ketvirtadieni gausiau sirgau, penktadieni tepliojo, siandien nieko g.gif

Dar taip nebuvo. nieko nesuprantu. Visda laime turiu prietaisiuka ovuliacijai nustatyti, bet reikes dar BT pasimatuoti rytais unsure.gif

Nes ciklui sutrikus pradejau nebesigaudyti savo ovuliacijuose. doh.gif
Atsakyti
[quote=Anastasija25,2007 08 25, 18:35]
Sveikos merginos, kaip gaila, kad musu cia daugeja. Butu daug maloniau jei daugetu nestuke.gif o ne atliekanciu IUI 4u.gif

O kazko nebesusigaudau. Siaip mano mmm visada buvo kaip laikrodukas, kol nesikreipoem i daktariukus. Tada pradejo veluoti (buvo net 10 dienu), tai peranksti prasidedavo, bet visada trukdavo 6-7 dienas. o si karta susirgau treciadieni velai vakare, ketvirtadieni gausiau sirgau, penktadieni tepliojo, siandien nieko g.gif

Dar taip nebuvo. nieko nesuprantu. Visda laime turiu prietaisiuka ovuliacijai nustatyti, bet reikes dar BT pasimatuoti rytais unsure.gif

buna visokiu ciklo sutrikimu, sunku pasakyt, kodel taip.. kodel Jus darysit IUI? Gal jau ir rasei...gal ir praleidau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 25 rugpjūčio 2007 - 16:58
Sveikutes, vis paskaitineju jusu plepaliukus... Bet itariu, kad greit prisijungsiu prie jusu. unsure.gif Bent jau mano gine sake, kad sekanti cikla pamastysim apie tai, ar jau laikas daryt IUI... Kol kas nieko konkretaus, dabar trecios stimuliacijos ciklas, taigi vis daugiau paskaitineju apie IUI... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 08 25, 19:03)
Sveikutes, vis paskaitineju jusu plepaliukus... Bet itariu, kad greit prisijungsiu prie jusu.  unsure.gif Bent jau mano gine sake, kad sekanti cikla pamastysim apie tai, ar jau laikas daryt IUI... Kol kas nieko konkretaus, dabar trecios stimuliacijos ciklas, taigi vis daugiau paskaitineju apie IUI...  g.gif

Sveika Amade, labai norisi, kad neprireiktu tu IUI....Na bet jeigu prireiks Relaks itrauks tave i sarasiuka, ir gaudysim gandrus kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 25, 12:42)
sveikos merginos, norėčiau persikraustyti pas jus į skyrelį, kitą savaitę darysiu IUI.

Sveika prisijungusi 4u.gif malonu buvo netiketai susitikti sia savaite blush2.gif

Laukiu, saunu, kad pasitaise tavo tyrimai thumbup.gif

Amade,cia pas mus linksma lotuliukas.gif o kokios pas jus problemeles? g.gif
Anastasija ar jau zinai kada darysi IUI? Ar paskyre tau P kokias nors stimuliuojancias gerti kad folikulai uzaugtu? ax.gif

Merginos o kaip skaiciuoti dienas po IUI??? g.gif blush2.gif taip pat kaip mmm, ar ta diena kai dare iui praleisti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 25, 19:10)
Sveika prisijungusi 4u.gif malonu buvo netiketai susitikti sia savaite blush2.gif

Laukiu, saunu, kad pasitaise tavo tyrimai  thumbup.gif 

Amade,cia pas mus linksma  lotuliukas.gif o kokios pas jus problemeles?  g.gif
Anastasija ar jau zinai kada darysi IUI? Ar paskyre tau P kokias nors stimuliuojancias gerti kad folikulai uzaugtu?  ax.gif

Merginos o kaip skaiciuoti dienas po IUI???  g.gif  blush2.gif taip pat kaip mmm, ar ta diena kai dare iui praleisti?  blush2.gif

as tai praleidziu 4u.gif
Atsakyti