Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 17, 11:22)
Sveikos merginos 4u.gif
As ka tik is gines. Turiu desineje kiausideje 2 folikulus, vienas 16mm, kitas 15,5mm. Kiareje kiausideje yra mazi folikulai, tad ju ir nematavo. Gleivine 6mm, greiciausiai del clost.  g.gif tai va sekamdieni leidziuosi ortivil, o antad procedura ryte  ax.gif tiesa pasakiu net nezinau ar cia geras derlius  blush2.gif

Aushra..labai gaila, bet laikykis mergyt

Laukiu ir Lietuva, malonu jus buvo vakar sutikti  4u.gif tikiuosi palaikysime sia puikia tradicija ateityje  biggrin.gif

Pavhira, super derlius! thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 17, 10:29]
[quote=pachira,2007 08 17, 11:22]
o mano susitikimas nusikele i rytoju...tada jau bus matyt ka gonalis augina...tik kiek supratau is kraujo atsakymu turiu problemu su skydliaukes veikla, tai nezinau ar neprapuls mano IUI verysad.gif verysad.gif
[/quote]

Nelabai ką išmanau apie skydliaukę,bet jeigu folikulai užaugs geri ir gleivinė tavo liuks visada būna,tai manau kad darys?Kažkaip įsivaizduoju,kad skydliaukė būtent tuos procesus ir trikdo,o gal klystu?Gal kas iš mergaičių geriau žino.Bet kuriuo atveju laukti liko nedaug-iki rytojaus ir viską sužinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 17, 11:56)
Nelabai ką išmanau apie skydliaukę,bet jeigu folikulai užaugs geri ir gleivinė tavo liuks visada būna,tai manau kad darys?Kažkaip įsivaizduoju,kad skydliaukė būtent tuos procesus ir trikdo,o gal klystu?Gal kas iš mergaičių geriau žino.Bet kuriuo atveju laukti liko nedaug-iki rytojaus ir viską sužinosi 4u.gif

tikrai, kad jau greit bet jau del folikulo bus matyt ar auga ir reaguoja i tokia maza gonalio doze...As kai tariausi del susitikimo, perskaiciau savo tyrimus, na tai sake, kad reiks su endokrinologe pasiderinti ir rekomendavo...Alia ji atostogauja...kaip sanat laukimas mano draugas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai,laukimas mūsų visų geriausias draugas blink.gif
Atsakyti
Kazin kai Relaks, kiek pamenu siand eina pas daktariuka...Gal jau del laporaskopijos susitarusi?
Atsakyti
Aushra, laikykis. Ką padarysi.
Tai dabar berods jau aš sąrašėlio viršuje likau.
Nu taip man 11 diena po IUI, bet pojūčių mergytės, tai jokių. Rodos viskas kaip visada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 13:31)
Aushra, laikykis. Ką padarysi.
Tai dabar berods jau aš sąrašėlio viršuje likau.
Nu taip man 11 diena po IUI, bet pojūčių mergytės, tai jokių. Rodos viskas kaip visada  verysad.gif

kada testuka spresi? ar lauksi 14 dienos po IUi?
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 17, 13:36)
kada testuka spresi? ar lauksi 14 dienos po IUi?

Lauksiu. Ir manau palaukti iki kokių 15. gal net 16-os dienų.
O jei ten pradėtų vaiduokliauti tos juostelės, tai kaip geriau elgtis? Ar eiti kraujo tikrintis ar kaip?
Nors dar čia svaigstu be reikalo, juk niekada per gyvenime neteko nieko kito matyti, kaip tą vieną jusotelę
gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 13:52)
O jei ten pradėtų vaiduokliauti tos juostelės, tai kaip geriau elgtis? Ar eiti kraujo tikrintis ar kaip?
Nors dar čia svaigstu be reikalo, juk niekada per gyvenime neteko nieko kito matyti, kaip tą vieną jusotelę
gun_bandana.gif

siaip gyd tai sako jeigu nera mmm pasidaryti HCG, nes tuomet taip informatyviau...ir nereikia su su vaiduoklais kovot... 4u.gif
Atsakyti
Aushra, labai gaila, kad nepavyko verysad.gif

QUOTE(Laukiu @ 2007 08 17, 11:21)
Kazin kai Relaks, kiek pamenu siand eina pas daktariuka...Gal jau del laporaskopijos susitarusi?

Jau buvau biggrin.gif Vos ne taip, kad pati pasiprasiau laparaskopijos, jau ir uzsiregistravau pas rekomenduota gyd i KMUK, tik kad antroj rugsejo pusej, nes ji atostogauja unsure.gif Jei is kart paims man operuoti, tai gal nebus per velu, o jei ne, tai ir laparaskopija teks atideti verysad.gif Kazkaip kvailai jauciuosi doh.gif kai ne visai pagal mano plana viskas vykta blush2.gif
Siandien man tik 6cd, o yra apie 15mm folikulas, tai gyd sake, kad likes nuo praeito ciklo. Tai cia kaip suprantu cista g.gif
Atsakyti
[Siandien man tik 6cd, o yra apie 15mm folikulas, tai gyd sake, kad likes nuo praeito ciklo. Tai cia kaip suprantu cista g.gif
[/quote]

nu kaip idomiai...kazkaip gal butu pasakes, kad cista...o nieko nesake sprogdint ar ka...o gal jis uzaugo, buna gi stebuklu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pachira jau zino, kad jai darys 20 diena...irasyk jos data i sarasiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 17 rugpjūčio 2007 - 12:17
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 12:52)
gun_bandana.gif

Is patirties siulyciau nelaukti vaiduokliu kelis valandas ar dar daugiau, tada tikrai jie apgauna schmoll.gif Na, bet jei neryskus vaiduokliukas pasirodytu per nurodyta laika, tai juo jau butu galima tiketi smile.gif
HCG yra gerai nekantrioms thumbup.gif jau ir kokia 11dpo galima pasidaryti ir viskas tampa aisku. Nors man tai ziauriai suveike tas atskymas, kai 100 proc aisku, kad nepavyko. Po neig testo ar nelauktu mmm buna daug lengviau viska isgyventi g.gif

Vos spejau viska perskaityti, buvau prie ezeriuku pailseti 4u.gif
Sekmes visoms skaiciuojant ir auginant derliu ir laukiant rezultatu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 17, 13:15)

nu kaip idomiai...kazkaip gal butu pasakes, kad cista...o nieko nesake sprogdint ar ka...o gal jis uzaugo, buna gi stebuklu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pachira jau zino, kad jai darys 20 diena...irasyk jos data i sarasiuka 4u.gif

Siandien kazkokia pasimetusi sedejau pas gyd, galvojau tik apie laparaskopija, nesupratau, ar cia as labiau jos noriu ar gyd siulo g.gif , tai ir nepaklausiau ar tai cista. Jei ir cista, gal pradings pati, vis tiek kokius 3 ciklus nestuke.gif neplanuosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 17 rugpjūčio 2007 - 12:18