Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 08 27, 11:23)
HCG patikimesnis, nes testukai kartais vaiduoklius parodo  ax.gif siaip visus tyrimus dabar darausi Vilniaus medicinos centre, ten pigiau nei bet kurioje privacioje klinikoje  bigsmile.gif daugiau informacijos rasi http://www.bmtc.lt/

Na o as bandysiu kita sav nuo HCG, jei anksciau laiko neateis mmm  g.gif

kiek moki uz sita tyrima?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 27, 13:58)
kiek moki uz sita tyrima?

Tiesa pasakius as sio tyrimo dar niekada nedariau blush2.gif bet jis siame centre kainuoja 35 lt. jei ryte pasidarytum, i darbo pabaiga bus atsakymas. Beja, vakar Laukiu rase kad si tyrima galima darytis 10 dienu po IUI, na o jei jau yra nestuke.gif , tai parodys skaiciai.

Kiek atsimenu Laukiu turejo puikia lentele su siais skaiciukais, bet ji mus siandien ignoruoja mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu čia apie hcg tyrimą kalbat, tai medicinos diagnostikos centre man atrodo pigiau kainuoja (tik prašom tuo aklai netikėti ir pasiskambinti paklaust biggrin.gif) ir atsakymą duoda po dviejų valandų thumbup.gif
meginos, man rytoj IUI unsure.gif kažkaip gal jaudinuosi...
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 27, 16:23)
jeigu čia apie hcg tyrimą kalbat, tai medicinos diagnostikos centre man atrodo pigiau kainuoja (tik prašom tuo aklai netikėti ir pasiskambinti paklaust biggrin.gif) ir atsakymą duoda po dviejų valandų  thumbup.gif
meginos, man rytoj IUI  unsure.gif  kažkaip gal jaudinuosi...

Suprantu,kad jaudulys yra-tai normalu mirksiukas.gif Aš tai net durniavau,kaip bijojau,o praėjo beveik man nespėjus suprasti kas įvyko lotuliukas.gif Tik tas laukimas po IUI nėra labai fainas-į galvą lenda visokios mintys,o jei dar finalas ne koks...Linkiu,kad tau taip nebūtų 4u.gif
Atsakyti
kainuoja tai berods 25 Lt ale uz krauja paima dar 5 wink.gif
sekmes rytoj, nebijok..tik best ir viskas biggrin.gif 4u.gif

... man rytoj IUI  unsure.gif  kažkaip gal jaudinuosi...

Atsakyti
visom LABAS 4u.gif
noriu pasiklaust,kaip ten su pastojimu po IUI.man ka tik israse vaistu doze,jas sugeriu ir antra diena ateinu pasirodyt pas rozukiene ir tada spres kada ateit su vyru,ir taip bandysim 3menesius. Tai Jus cia daugiau zinot,as nelabai orentuota,koks procentas pastojimo? g.gif
Atsakyti
jeigu čia apie hcg tyrimą kalbat, tai medicinos diagnostikos centre man atrodo pigiau kainuoja (tik prašom tuo aklai netikėti ir pasiskambinti paklaust biggrin.gif) ir atsakymą duoda po dviejų valandų  thumbup.gif
meginos, man rytoj IUI  unsure.gif  kažkaip gal jaudinuosi...

Itraukiau tave i sarasiuka ax.gif
Nesijaudink, viskas bus thumbup.gif O kiek folikulu turi prisiauginusi?
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 27, 17:11)
Itraukiau tave i sarasiuka ax.gif
Nesijaudink, viskas bus  thumbup.gif  O kiek folikulu turi prisiauginusi?

šeštadienį vienas tik buvo 17,7 dydžio, dar vienas gal 15, visi kiti per maži. tai šeštadienį dar susileidau gonalį, vakar ovitrelį, o ryt einu vaiko nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 27, 17:17)
šeštadienį vienas tik buvo 17,7 dydžio, dar vienas gal 15, visi kiti per maži. tai šeštadienį dar susileidau gonalį, vakar ovitrelį, o ryt einu vaiko nusipirkt biggrin.gif

Manau, dar gali papulti i akcija du uz vieno kaina thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek atsimenu Laukiu turejo puikia lentele su siais skaiciukais, bet ji mus siandien ignoruoja mirksiukas.gif
[/quote]

sveikos mergytes, tai iskentejau visa darbo diena be Sm....buvo ziauru, nu bet atsilaikiau...Va kokia as saunuole:)

Paschira idedu lentele, kad taip nepyktum uz ignoravima 4u.gif

Nėštumo laikas
Apatinė ß-HCG koncentracijos riba (mIU/ml)
Viršutinė ß-HCG koncentracijos riba (mIU/ml)

Nenėščia
0
10
1 savaitė
25
100
2 savaitė
50
1000
3 savaitė
100
5000
4 savaitė
600
10000
2-3 mėnuo
12000
250000
4-6 mėnuo
10000
100000
7-9 mėnuo
5000
50000

Blndz sekmes pasimatyme, stenkis, kad kita kart pieno bare susitiktumem 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Msirijus @ 2007 08 27, 18:10)
visom LABAS 4u.gif
noriu pasiklaust,kaip ten su pastojimu po IUI.man ka tik israse vaistu doze,jas sugeriu ir antra diena ateinu pasirodyt pas rozukiene ir tada spres kada ateit su vyru,ir taip bandysim 3menesius. Tai Jus cia daugiau zinot,as nelabai orentuota,koks procentas pastojimo? g.gif

teoriskai pastojimo procentas po IUI yra 10-26 proc...Bet pagal Relaks suvestine, gaunasi kitaip...Nu tikekimes, kad Jums uzteks vieno vienintelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 27 rugpjūčio 2007 - 16:43
[quote=Laukiu,2007 08 27, 17:42]
[/quote]
sveikos mergytes, tai iskentejau visa darbo diena be Sm....buvo ziauru, nu bet atsilaikiau...Va kokia as saunuole:)

Paschira idedu lentele, kad taip nepyktum uz ignoravima 4u.gif

Nėštumo laikas
Apatinė ß-HCG koncentracijos riba (mIU/ml)
Viršutinė ß-HCG koncentracijos riba (mIU/ml)

Nenėščia
0
10
1 savaitė
25
100
2 savaitė
50
1000
3 savaitė
100
5000
4 savaitė
600
10000
2-3 mėnuo
12000
250000
4-6 mėnuo
10000
100000
7-9 mėnuo
5000
50000

Blndz sekmes pasimatyme, stenkis, kad kita kart pieno bare susitiktumem 4u.gif

Papildyta:
teoriskai pastojimo procentas po IUI yra 10-26 proc...Bet pagal Relaks suvestine, gaunasi kitaip...Nu tikekimes, kad Jums uzteks vieno vienintelio 4u.gif
[/quote]
aaaaaaaaaa,o kaip ,neskausminga?jau kai nuotrauka dariau,tai vos nepabegau blush2.gif
Papildyta:
kol kas skaitau,mergaites,ir nieko nesuprantu apie ka jus rasot blush2.gif
na nieko,jau pradesiu ne uz kalnu iui daryti,tai po truputi ieisiu i jusu ritma 4u.gif
kazkaip man neramu,visus tyrimus esu pasidarius,kazkoks ten rodilkis vienas per aukstas ,vyro sperma superine,kad tik pastociau,nes man sekantis etapas butu po 3bandymu- laparoskopija,o jos nenoriu,nes jau buvo nevietoj pastojimas,tai sunkiai pakeliau ta operacija verysad.gif
ka ,tik tris menesius ,t.y.3 kartus ta iui daro?ex,zodziu,kolkas dar susivelus esu verysad.gif
Atsakyti
sveikute blndz, kodel tau patare pereiti prie IUI. juk tu buvai pastojusi?
Atsakyti