Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Sveikos mergaičiukės.
Blndz,sėkmės rytoj,kad tau tas lietus palaistytų...ir viskas sudygtų 4u.gif
Papildyta:
Msirijus,procentas-kaip kam.Linkiu,kad tau pasisektų greičiau.

Panašu,kad aš šio mėnesio statistiką tik pabloginsiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 27, 21:42)
Sveikos mergaičiukės.
Blndz,sėkmės rytoj,kad tau tas lietus palaistytų...ir viskas sudygtų 4u.gif
Papildyta:
Msirijus,procentas-kaip kam.Linkiu,kad tau pasisektų greičiau.

Panašu,kad aš šio mėnesio statistiką tik pabloginsiu. doh.gif

is kur daba pas tave tokios mintys? schmoll.gif
Papildyta:
aaaaaaaaaa,o kaip ,neskausminga?jau kai nuotrauka dariau,tai vos nepabegau blush2.gif

nuotrauka ir man skausminga baisu baisiausiai skausminga buvo...O su IUI visai kitaip...na pirmoji tai nemaloni buvo, nes uzlinkusi gimda yra, tai kol priejima atrado...na kuo toliau tuo lengviau...Na o 4 IUI apskritai jokiu instrumentu neprireike thumbup.gif thumbup.gif Matyt, kaip tikram pasimatymui nusiteikusi buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Blndz, sekmes tau rytoj 4u.gif

Svilpa kas nutiko g.gif mirksiukas.gif

kazkur tai marka36 dingusi g.gif

Laukiu, na tavo istverme tai gelezine mirksiukas.gif

Na o del gimdos nuotraukos, tai skausmas man buvo labai didelis, mazai truko kad apalpciau doh.gif teko net amoniako uostyti. O pati IUI procedura buvo visikai neskausminga, kaip eiline gines apziure biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 27 rugpjūčio 2007 - 20:28

Laukiu, na tavo istverme tai gelezine mirksiukas.gif
[/quote]

keiciuosi i senatve lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesa, nusprendziau dar ir is galvos mikroskopa ismest, kad maziau save tyrineciau...tai jeigu rasit, zinokit, man nebereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 27, 22:24)
Blndz, sekmes tau rytoj  4u.gif

Svilpa kas nutiko  g.gif  mirksiukas.gif

kazkur tai marka36 dingusi  g.gif

Laukiu, na tavo istverme tai gelezine  mirksiukas.gif

Sveikutės,
Nu sėkmės visoms startuojančioms ir laukiančioms rezultato nestuke.gif

Vis pažiūriu Relaks sąrašėlį - nu mergos darykit ką norit, bet kad rugpjūčio statistika tap pat būtų užpildyta mažiausiai vienu teigiamu IUI biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 27, 21:28)
Sveikutės,
Nu sėkmės visoms startuojančioms ir laukiančioms rezultato  nestuke.gif

Vis pažiūriu Relaks sąrašėlį - nu mergos darykit ką norit, bet kad rugpjūčio statistika tap pat būtų užpildyta mažiausiai vienu teigiamu IUI  biggrin.gif

Sveikute Lietuva, kaip tau sekasi? 4u.gif
Na tikrai merginos, bent jau 1 sekmingu IUI turetume uzbaigti rugpjuti, kandidaciu dar yra mirksiukas.gif na bet jau rugseji pasieksime rekorda !!! biggrin.gif reikia kazkaip pradeti keisti IUI statistika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 27 rugpjūčio 2007 - 20:39
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 27, 21:21)
is kur daba pas tave tokios mintys? schmoll.gif

Labas rytas 4u.gif Aš šiandien absoliučiai pirmauju.Mintys-iš pernelyg gerai pažįstamų kūno signalų.O šiandien ir iš vieno brūkšnio.Tai jau vakar buvo diena išliūdėt,nelandžiot po SM,nu ir visa kita.Išgėriau gal kibirą kavos.Dar nežliumbiau,bet ir netraukia.Sunkiausia bus MB pasakyt schmoll.gif

Lietuva,atsiradai 4u.gif O Marka dingo.
Planuoju šį mėn.nesidusint.Noriu pasilepint ir pasirūpint kitom kūno dalim,kurias per tą maratoną apleidau.Lauksiu kol mano gyd.grįš po atostogų ir žiūrėsim kas toliau.Aišku,taikysiu prieš O nueit,kad,jei kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Geros dienos blndz
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 28, 08:32)
Labas rytas 4u.gif Aš šiandien absoliučiai pirmauju.Mintys-iš pernelyg gerai pažįstamų kūno signalų.O šiandien ir iš vieno brūkšnio.Tai jau vakar buvo diena išliūdėt,nelandžiot po SM,nu ir visa kita.Išgėriau gal kibirą kavos.Dar nežliumbiau,bet ir netraukia.Sunkiausia bus MB pasakyt schmoll.gif

Lietuva,atsiradai 4u.gif O Marka dingo.
Planuoju šį mėn.nesidusint.Noriu pasilepint ir pasirūpint kitom kūno dalim,kurias per tą maratoną apleidau.Lauksiu kol mano gyd.grįš po atostogų ir žiūrėsim kas toliau.Aišku,taikysiu prieš O nueit,kad,jei kas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Geros dienos blndz

Kaip gaila. Aš tave puikiai suprantu, dėl to pati dar nedarau nėštumo testo. Jau labai noiu buti nestuke.gif , ir tikrai šį kartą turiu labai daug tam vilties. Nors krutinė labai jautri kaip prieš mmm.
O tu tik neprarask vilties - vistiek busi nestuke.gif , na gal biški vėliau wub.gif
Atsakyti
labas rytas, mergaiciukes tongue.gif
kaip jus siandien laikotes, ar nesusalot pakeliui i darba? unsure.gif
iki rezultatu liko tik 5 dienos tongue.gif kazkaip labai ramiai jauciuosi, vakar dar panikavau, o siandien jau atsiputusi - nezinau kas tam turejo itakos bigsmile.gif biggrin.gif Tik krutine taip ir norisi rankose nesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 28, 07:32)

Švilpa, kokius tris kartus skaiciau. Taip per aplinkui parasei, kad kol dar ryte mano smegenys nepabudo, tai sunku ir suprasti g.gif Bet kaip suprantu, mmm dar nera, tai laukiam toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 28, 09:06)
labas rytas, mergaiciukes  tongue.gif
kaip jus siandien laikotes, ar nesusalot pakeliui i darba?  unsure.gif
iki rezultatu liko tik 5 dienos  tongue.gif kazkaip labai ramiai jauciuosi, vakar dar panikavau, o siandien jau atsiputusi - nezinau kas tam turejo itakos  bigsmile.gif  biggrin.gif Tik krutine taip ir norisi rankose nesti  lotuliukas.gif

Laikom toliau kumscius uz tave thumbup.gif Tu gali nelaikyti, nes turi krutine nesioti lotuliukas.gif
O gal dar ka nors jauti neiprasto?
Papildyta:
QUOTE(Lobis @ 2007 08 28, 08:57)
Kaip gaila. Aš tave puikiai suprantu, dėl to pati dar nedarau nėštumo testo. Jau labai noiu buti nestuke.gif , ir tikrai šį kartą turiu labai daug tam vilties. Nors krutinė labai jautri kaip prieš mmm.
O tu tik neprarask vilties - vistiek busi nestuke.gif , na gal biški vėliau wub.gif

Kada zadi testuka gadinti, ar kantrybe bandysi issiugdyti? smile.gif Jau butu laikas rezultatams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 28, 09:19)
Laikom toliau kumscius uz tave thumbup.gif  Tu gali nelaikyti, nes turi krutine nesioti lotuliukas.gif
O gal dar ka nors jauti neiprasto?

daznai galva skauda, bent karta per diena nuo praeito treciadienio 4u.gif man siaip galvos niekad neskauda, o cia kartais uzeina spaudimo priepuoliai, gal cia siaip organizmas ruosiasi mmm, ka as galiu zinoti... doh.gif man krutine kartais paskaudedavo pries mm, bet taip skausmingai dar nebuvo...
ir dar - visai nesidirba... lotuliukas.gif cia tikriausiai itakoja saules nebuvimas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 27, 19:32)
sveikute blndz, kodel tau patare pereiti prie IUI. juk tu buvai pastojusi?

buvau pastojusi du kartus, bet nesivystė. tai viena iš priežasčių kodėl siūlo pasidaryt IUI. gyd. sako, kad truputį kokybiškesni embrionai gaunasi kai vyro turtus atplauna, tai vat ką aš žinau. taip pat praeitą stimuliaciją buvo labai geri rezultatai ir nepavyko pastoti. na, žodžiu, nežinau, man pasiūlė, o aš ir sutikau rolleyes.gif

ačiū merginos už palikėjimus, pirmą valandą einu šiandien prisiduoti. kažkaip vidurius suka biggrin.gif
Atsakyti