Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:42)
buvau pastojusi du kartus, bet nesivystė. tai viena iš priežasčių kodėl siūlo pasidaryt IUI. gyd. sako, kad truputį kokybiškesni embrionai gaunasi kai vyro turtus atplauna, tai vat ką aš žinau. taip pat praeitą stimuliaciją buvo labai geri rezultatai ir nepavyko pastoti. na, žodžiu, nežinau, man pasiūlė, o aš ir sutikau  rolleyes.gif

ačiū merginos už palikėjimus, pirmą valandą einu šiandien prisiduoti. kažkaip vidurius suka  biggrin.gif

viskas bus tvarkoj - pamatysi, o jauduliukas labai sveikas dalykas mirksiukas.gif
taigi - SEKMES wub.gif
Atsakyti
Oho,kaip nerealiai tuščia visą dieną čia g.gif Nu,Blndz suprantu,jai svarbi diena ir ji JAU 4u.gif
Lobi,neišsisuksi,tau jau rytoj šlapinimo diena.Kad tik būtų du brūkšniai.Tikiuosi parašysi ryte?
Tiffany,nešiok,nešiok, thumbup.gif
Dirstelsiu dar vakare,gal kas užsuks cool.gif
Atsakyti
sveikos, aš jau po visko smile.gif
norėjau paklausti ar buvo kokių sėkmingų atvejų kai IUI darė dar nesprogus folikulams? po ovitrelio buvo praėjusios jau 38val., o trys gražuoliai sau pūpso ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 17:54)
norėjau paklausti ar buvo kokių sėkmingų atvejų kai IUI darė dar nesprogus folikulams? po ovitrelio buvo praėjusios jau 38val., o trys gražuoliai sau pūpso ir viskas  doh.gif

Tai bent,trys mirksiukas.gif Sprogs jie,kas jiem belieka thumbup.gif O prieš ar po IUI-unniversalaus recepto nėr.Svarbu kad nestuke.gif .įsivaizduoji,o jei visi užkibtų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif
Ale tylu musu skyrelyje... net keista g.gif

Uzsisukusi siandien juodai su darbais wacko.gif tik dabar issidrebiau fotelyje ir ramiai galiu panarsyti SM

Blndz lengvo tau laukimo 4u.gif
Lobis, laukiame rytojaus ir II juosteliu

Na, o pas mane jokiu pojuciu, krutine tapo visiskai nejautri, nors ir siandien 20 CD, o jau tokiu metu pradedavo mausti krutine, si karta is vis nieko. Gal duph kaltas g.gif . Kartais paskausta pilvo apacia, daugiau nieko. unsure.gif

Tiffany nesiok savo krutines, o didelis jautrumas tai thumbup.gif

Siandien ko tai is Laukiu ir eterio dingo g.gif , na o Marka36 kaip i vandeni schmoll.gif

Svipla, laikykis, dar niekas neprarasta. Tegu tau tos mmm ir neateina bent jau 9 men nestuke.gif , na o testukai kartais ne tik vaiduoklius rodo bet ir meluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 28 rugpjūčio 2007 - 20:37
Nagi mergytės, kad jūs nusišypsotumėt, skiriu nuotraukėlę iš mano augintinių gyvenimo:

Tvarkiau papūgiukų narvą, tai kol ploviau vonioje, vyras šaukia - "atlėk su fotiku", atlekiu ir matau, šitie du klounai sumanė okupuoti daug didesnį narvą - mūsų labradorytės thumbup.gif
Tai pagavau gerą kadriuką thumbup.gif

user posted image

P.S. Vietoj dukrytės - turim kalytę, o vietoj kokių dvynukų - du papūgiukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 rugpjūčio 2007 - 21:29
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 28, 22:27)

user posted image
P.S. Vietoj dukrytės - turim kalytę, o vietoj kokių dvynukų - du papūgiukus  biggrin.gif

o kaip tu juos prisijaukinus? nes manęs jie kažko bijosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 28, 23:52)
o kaip tu juos prisijaukinus? nes manęs jie kažko bijosi  g.gif

Nu aš juos įsigijau kai jiems buvo 6 savaitės, tai nuo tokio amžiaus neįmanoma neprisijaukinti. Tiesiog imi į rankas, glostai ir savaime pripranta. Bet apie tai yra kita tema šiame forume "papūgos papūgėlės" vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 17:54)
norėjau paklausti ar buvo kokių sėkmingų atvejų kai IUI darė dar nesprogus folikulams? po ovitrelio buvo praėjusios jau 38val., o trys gražuoliai sau pūpso ir viskas  doh.gif

ar nebakstelėjo papildomai ovitrelio ax.gif
kokio dydžio buvo, kai leidai sprogdinančius g.gif
man paskutinį kartą buvo, kad O po paros su trupučiu buvo doh.gif tik mano naturaliam cikle buvo...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis. Šiandien varau žiūrėti natūralaus derliaus ir specas turi nuspręsti darom IUI ar ne. Šiaip mano vyrelio popieriai prasti (oligospermija), o tam savaitgalį gimtadienis išpuolė ir be abejo papiktnaudžiavo svaigiaisiais drinks_cheers.gif , tai bijau, kad po viso šito gali dar labiau suprastėti verysad.gif nors ir dabar jau "laikosi": vitaminus griaužia, sportuoja, ilsisi...
Kaži, o jei tą dieną pamatys, kad spermatozoidų per mažai, vistiek darys IUI?
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 29, 09:40)
Labas rytelis. Šiandien varau žiūrėti natūralaus derliaus ir specas turi nuspręsti darom IUI ar ne.

Labas rytas.Sėkmės derliaus apžiūroj 4u.gif Sperma keistas dalykas,per 4 iš eilės iui,visus kartus buvo skirtinga,nuo 0 proc.A,iki 16 proc.A prieš atplovimą.Ir tai be jokių vitaminų ar ko nors. Tai tikėkimės kad ir Jums pasitaikys gera ax.gif
Atsakyti