Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(zulika @ 2007 08 29, 15:51)
čia kaip sakoma beveik idealiu atveju  ax.gif

na del 3 dienu tai drisciau abejoti, g.gif vk man sake, kad spermiukai gyvi islieka tik 1 para... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 29, 16:03)
na del 3 dienu tai drisciau abejoti,  g.gif vk man sake, kad spermiukai gyvi islieka tik 1 para... verysad.gif

aš išbandžiau, tai net paros neišbuvo doh.gif aišku kiekvienai įdomu būtų sužinot, kiek iš tikro išlieka gyvybingi ax.gif
Atsakyti
Na o man VK sake, kad gali islikti ir iki 6 paru gyvi, neseniai mokslininkai atrado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 08 29, 16:36)
Na o man VK sake, kad gali islikti ir iki 6 paru gyvi, neseniai mokslininkai atrado  smile.gif

Tai čia gal tik koks superspermis supergimdoj šitiek ištempia.O kai prisimeni daugeliui iš mūsų priskirtą"nesuderinamumą",tai ir dėl tos paros abejoju.Bent jau savo atveju g.gif
Atsakyti
Zadu ir as vel jungtis prie jusu burelio, darysiu antra IUI.
Ryt pradedu stimuliuotis.
Viena cikla praleidau tai dabar atsigavus, tai jau kaip griebsiu ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 08 29, 16:50)
Zadu ir as vel jungtis prie jusu burelio, darysiu antra IUI.
Ryt pradedu stimuliuotis.
Viena cikla praleidau tai dabar atsigavus, tai jau kaip griebsiu ...  smile.gif

Sveika,Zajončku.Tai gerai,kad pailsėjus,su nauja energija,naujom jėgom.Sėkmės nestuke.gif
Atsakyti
merginos vilnietes,

turiu likusiu vaistuku:

clostilbegyt 9 tabletes, galioja iki 2011 03
estrofem 32 tabletes, galioja iki 2010 09
duphaston 16 tableciu, galioja iki 2011 04
prie siu dar turiu folines rugsties ir aspirino 100mg.

visi su nestuke.gif virusiuku jei kuriai reikia sakykit, dovanoju
Atsakyti
Sveikos, pupos uogos...buvau bisci prapuolus is eterio 000164.gif
kol viska perskaiciau karsta.gif ksakant darbe nelendu, vis kantrybe tikrinu, o vakar su Mb sventem 3 metu vedybu sukakti...tai pacios suprantat essen.gif flirt.gif smileysex.gif wub.gif

nu o daba Jusu ner... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 29 rugpjūčio 2007 - 17:20
Na va. Galite ir mane įtraukt į sąrašiuką- 09.03 (pirmadienį) mano pirmoji IUI. Gleivinė ideali, folikuliukas dar nedidukas (13-14mm.), bet dar turi laiko ūgtelti. Taigi įsižiebė maža viltelė nestuke.gif , nes su tiek spermatozoidų- natūraliai niekaip schmoll.gif
P.S. Dar labai nustebau, kad vyrui nerekomendavo jokių susilaikymų prieš tai, tipo darykit smileysex.gif kiek tik norisi, nes tipo remiantis kažkokiais paskutiniais tyrimais nustatyta, kad jokios įtakos spermos kokybei tos kelios dienos susilaikymo neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 29, 20:47)
Na va. Galite ir mane įtraukt į sąrašiuką- 09.03 (pirmadienį) mano pirmoji IUI. Gleivinė ideali, folikuliukas dar nedidukas (13-14mm.), bet dar turi laiko ūgtelti. Taigi įsižiebė maža viltelė  nestuke.gif , nes su tiek spermatozoidų- natūraliai niekaip schmoll.gif
P.S. Dar labai nustebau, kad vyrui nerekomendavo jokių susilaikymų prieš tai, tipo darykit  smileysex.gif kiek tik norisi, nes tipo remiantis kažkokiais paskutiniais tyrimais nustatyta, kad jokios įtakos spermos kokybei tos kelios dienos susilaikymo neturi ax.gif

sekmes burundu 4u.gif

jau ir menesio galas...Mergytes dar nestuke.gif neturim, kaip bus??? ziuriu jau i rugsejo menesiui vietos rezervuojamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 29 rugpjūčio 2007 - 18:52
Rimute222, kada i folikulu fotosesija?
Atsakyti
sveikutes wub.gif BURUNDU,sekmes tau man gal irgi darys ta pacia diena ax.gif kol kas leidziuos gonali,siandien 7 c.d.,penktadieni eisiu pas daktaryte,tai gal jau zinosiu,kada bus mano IUI,o kur Marka dingo? g.gif Mergytes,o kelinta mazdaug diena daro IUI? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 29, 20:42)
Rimute222, kada i folikulu fotosesija?

penktadieni eisiu, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jau sonus kaip maudzia schmoll.gif
Atsakyti