Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 21:43)
sveikutes wub.gif BURUNDU,sekmes tau man gal irgi darys ta pacia diena ax.gif kol kas leidziuos gonali,siandien 7 c.d.,penktadieni eisiu pas daktaryte,tai gal jau zinosiu,kada bus mano IUI,o kur Marka dingo? g.gif Mergytes,o kelinta mazdaug diena daro IUI? blush2.gif

priklausomai folikulo dydzio, bet taip apie 14 ir gaunasi...na bet turim ir spartuole, švilpa, kuri berods 10 diena yra pasidarius blush2.gif

tai kaip cia gaunasi, kad mes su rimute vieninteles, kurios krepsinio neziurim g.gif kur visos prapuole?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 29 rugpjūčio 2007 - 19:49
taip jau matyt gaunasi smile.gif as tai isvis atpratusi nuo lietuviskos televizijos ax.gif dar klausimukas,o tai galima pries IUI gines prasyt,kad paziuretu,ar folikulai sproge? g.gif ar verta dar ovuliacinius testus padaryt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 22:02)
taip jau matyt gaunasi smile.gif as tai isvis atpratusi nuo lietuviskos televizijos ax.gif dar klausimukas,o tai galima pries IUI gines prasyt,kad paziuretu,ar folikulai sproge? g.gif ar verta dar ovuliacinius testus padaryt ? g.gif

na kai baigsi gonali, ji paziures kokia situacija su folikulais...tada jau numatoma data, suleiziami sprogdinamieji...Man pries pacia iui dar paziuri kokia situacia, kitom neziuri...net nezinau, kaip geriau...
Atsakyti
tai va as ir galvoju,nes pries praeitus du IUI neziurejo,gal ten jie nesprogo ,o be to antra IUI dariau dviguba g.gif tai nezinia kaip jie ten g.gif
Papildyta:
o nuo kelintos dienos estrofema ir diuphastona liepia vartot?man tai liepeestrofemo nusipirkt,bet dar nevartot,o apie diuphastona isvis neuzsimine g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 22:12)
tai va as ir galvoju,nes pries praeitus du IUI neziurejo,gal ten jie nesprogo ,o be to antra IUI dariau dviguba g.gif tai nezinia kaip jie ten g.gif
Papildyta:
o nuo kelintos dienos estrofema ir diuphastona liepia vartot?man tai liepeestrofemo nusipirkt,bet dar nevartot,o apie diuphastona isvis neuzsimine g.gif

nei vieno, nei kito as negeriu 4u.gif
Atsakyti
Laukiu, na tu mus visai buvai apleidusi... rolleyes.gif
sveikunu tave su puikiu jubilieju wub.gif

Rimute, diuphuston as pradejau gerti 17 cd, po 1 tab 2 kartus dienoje, del kito vaisto tai nieko nezinau ax.gif

O pas mane nieko naujo. Krutine nejautrumo virsuneje verysad.gif dar tokios nejautrios neatsimenu... verysad.gif na ir berimai ant veido prasidejo, grynai kaip pries raudonaja armija unsure.gif tai va apeme mane ne kokios nuotaikos.

Jei iki antrad neateis mmm, bus 27 cD spresiu testuka. Bet turiu bloga itarima, kad jo neprireiks unsure.gif

Atsakyti
[quote=pachira,2007 08 29, 22:27]

Rimute, diuphuston as pradejau gerti 17 cd, po 1 tab 2 kartus dienoje, del kito vaisto tai nieko nezinau ax.gif

O pas mane nieko naujo. Krutine nejautrumo virsuneje verysad.gif dar tokios nejautrios neatsimenu... verysad.gif na ir berimai ant veido prasidejo, grynai kaip pries raudonaja armija unsure.gif tai va apeme mane ne kokios nuotaikos.

Nu bet jau atsiradau 4u.gif bait tu cia dabar anksciau laiko...mano krutine taip pat kaip kiaules ausys, jokio skausmo...ir dar temperatura uzpuole...nu bet laikomes uz ko galim ir nelaukiam mmm...o jeigu ir sulauksim, tai nieko baisaus juk nesulauksim kada nors...per prievarta leliuko neisidesi...turim sulaukt, kada panores pasilikt...
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 29, 21:32]
[quote=pachira,2007 08 29, 22:27]

Nu bet jau atsiradau 4u.gif bait tu cia dabar anksciau laiko...mano krutine taip pat kaip kiaules ausys, jokio skausmo...ir dar temperatura uzpuole...nu bet laikomes uz ko galim ir nelaukiam mmm...o jeigu ir sulauksim, tai nieko baisaus juk nesulauksim kada nors...per prievarta leliuko neisidesi...turim sulaukt, kada panores pasilikt...
[/quote]

jauciu reikes Kaledu Seniui laiska rasyti , kad Kaledu dovana atnestu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 29 rugpjūčio 2007 - 20:35
QUOTE(pachira @ 2007 08 29, 22:35)
jauciu reikes Kaledu Seniui laiska rasyti , kad Kaledu dovana atnestu  nestuke.gif

ne cia jis nepades....zinai kiek vaiku...su moteriskem neprasideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 29, 21:37)
ne cia jis nepades....zinai kiek vaiku...su moteriskem neprasideda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as jo graziai paprasysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gi sako Kaledos stebuklu metas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 29 rugpjūčio 2007 - 20:41
man tai estrofema rasydavo,nes gleivine nelabai gera budavo,tai dabar su gonaliu tik stimuliuoja,gal sakau,geresne bus,nors vistiek liepe jo nusipirkt,tai matyt vartosiu paskui ax.gif mergytes,jokiu blogu minciu,kaledas sutiksim nestuke.gif ir vsio...o as tokia jau nekantri palikus ir siaip tryznioju,kai maudzia sonus,galvoju,gal kas blogai,kai nemaudzia,galvoju,kad irgi blogai,gal pas mane ten neauga niekas,o del rezultato,tai visai neutrali pasidariau,nors per savo nevykusius IUI galvojau,kad pasiseks,o dabar tai betvarke galvoj doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 29, 21:41)
o as jo graziai paprasysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , gi sako Kaledos stebuklu metas  biggrin.gif

aha, gera mintis bigsmile.gif reiks daug neprasyti - bet uzversti pusnyje.... blush2.gif
Atsakyti