Labas rytas! Na va aš ir vėl pamačiau tik viena juostelę
bet linkiu viesoms merginoms laukiančioms rezultatų išvysti 2 raudonas juosteles. Tikrai butinai reikia pagerinti statistikos rezultatus kad kitoms daugiau vilties butu. Sėkmės jums visoms
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 29, 09:44)
Sperma keistas dalykas,per 4 iš eilės iui,visus kartus buvo skirtinga,
Tikrai ,,keistas dalykas"
Pas mus taip pat skirtinga, buvo 8, 14, 24, 11 mln. Kinta kaip tik nori
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 29, 09:44)
Labas rytas.Sėkmės derliaus apžiūroj
Sperma keistas dalykas,per 4 iš eilės iui,visus kartus buvo skirtinga,nuo 0 proc.A,iki 16 proc.A prieš atplovimą.Ir tai be jokių vitaminų ar ko nors. Tai tikėkimės kad ir Jums pasitaikys gera 
Tai va, sako, kad dar ir nuo nuotaikos priklauso
Burundu, gero derliaus, o del vyto turto nesijaudink
Pas MB po tyrimu diagnoze buvo dvigubai ilgesnis zodis (nepaskaiciusi neatkartosiu
), taciau per abu IUI judrumas buvo geresnis, nors ir alaus ir dar stipresnio neisvengdavo
Švilpa, tikiuosi mmm pabego nuo taves ilgam laikui
Cooliuke, kaip tavo reikaliukai?
Lobis, dar neliudim
Vienykites su Švilpa ir nelaukit mmm
Švilpa, tikiuosi mmm pabego nuo taves ilgam laikui
Cooliuke, kaip tavo reikaliukai?
Lobis, dar neliudim
QUOTE(Lobis @ 2007 08 29, 09:49)
Labas rytas! Na va aš ir vėl pamačiau tik viena juostelę
bet linkiu viesoms merginoms laukiančioms rezultatų išvysti 2 raudonas juosteles. Tikrai butinai reikia pagerinti statistikos rezultatus kad kitoms daugiau vilties butu. Sėkmės jums visoms 
Džiugu, kad ramiai sureagavai į šitą rezultatą. Aš tai nusispjaunu, išgeriu taurę vynelio (man čia ašarojimosi ir snargliavimosi pakaitalas) ir jau planuoju kitą ciklą
QUOTE(zulika @ 2007 08 29, 08:07)
ar nebakstelėjo papildomai ovitrelio
kokio dydžio buvo, kai leidai sprogdinančius
man paskutinį kartą buvo, kad O po paros su trupučiu buvo
tik mano naturaliam cikle buvo...
kokio dydžio buvo, kai leidai sprogdinančius
man paskutinį kartą buvo, kad O po paros su trupučiu buvo
šiaip gydytoja sakė, kad nepraktikuoja dar kartą leisti ovitrelį, tai nežinau, lauksiu kol patys sprogs
QUOTE(burundu @ 2007 08 29, 11:03)
Džiugu, kad ramiai sureagavai į šitą rezultatą. Aš tai nusispjaunu, išgeriu taurę vynelio (man čia ašarojimosi ir snargliavimosi pakaitalas) ir jau planuoju kitą ciklą 
Taip jai viskas bus tvarkoj tai rugsėji darysiu 3 IUI. O dabar turbut reikia nuvažioti i turfirmą ir užsakyti kelionę į Turkiją, pailsėti prieš IUI.
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 29, 11:08)
Lobi, ką darom?Kuriam vieno brūkšnio klubą?Ar dar chebros palauksim?
Tikrai reikia sukurtu toki kluba - gal bus smagiau. O kitų gal nelaukiam......tegu joms pasiseks.
O tu rugsėji vėl bandysi? Kokie tavo planai?
QUOTE(Lobis @ 2007 08 29, 10:13)
Tikrai reikia sukurtu toki kluba - gal bus smagiau. O kitų gal nelaukiam......tegu joms pasiseks.
Kol įkursit- ogi žiūūū, kad jau ir pačioms jo nebereikia
QUOTE(Lobis @ 2007 08 29, 10:13)
Nu,specialiai tai nelaukiam,bet priimsim,jei kas prašysis
Aš nesistimuliuosiu šį mėn.mano ginė atostogauja vis dar,kai grįš,einu,kaip tik bus apie O,pažiūrėsim kaip atrodo natūraliai,tada kalbėsim ką toliau daryt.
Lepinsiuos iki tol visaip.Vakar jau ir pradėjau
QUOTE(blndz @ 2007 08 29, 10:04)
šiaip gydytoja sakė, kad nepraktikuoja dar kartą leisti ovitrelį, tai nežinau, lauksiu kol patys sprogs
kai leidau sprogdinančius turėjo būt apie 18
nu reiks kada gyd paklaust, nes mano gal jau pasenusiu įsitikinimu, tai per anksti...
o dėl to pakartotino tai nepraktikuoja, žinau, bet paskui tenka cistas rankioti
kada duf skyrė ?