Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Labas rytas! Na va aš ir vėl pamačiau tik viena juostelę bigsmile.gif bet linkiu viesoms merginoms laukiančioms rezultatų išvysti 2 raudonas juosteles. Tikrai butinai reikia pagerinti statistikos rezultatus kad kitoms daugiau vilties butu. Sėkmės jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 29, 09:44)
Sperma keistas dalykas,per 4 iš eilės iui,visus kartus buvo skirtinga,

Tikrai ,,keistas dalykas" lotuliukas.gif gerai pavadinai biggrin.gif
Pas mus taip pat skirtinga, buvo 8, 14, 24, 11 mln. Kinta kaip tik nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 29, 09:44)
Labas rytas.Sėkmės derliaus apžiūroj 4u.gif Sperma keistas dalykas,per 4 iš eilės iui,visus kartus buvo skirtinga,nuo 0 proc.A,iki 16 proc.A prieš atplovimą.Ir tai be jokių vitaminų ar ko nors. Tai tikėkimės kad ir Jums pasitaikys gera ax.gif

Tai va, sako, kad dar ir nuo nuotaikos priklauso tongue.gif reiks per savaitgalį anekdotus vyrui pasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Burundu, gero derliaus, o del vyto turto nesijaudink 4u.gif Pas MB po tyrimu diagnoze buvo dvigubai ilgesnis zodis (nepaskaiciusi neatkartosiu blush2.gif ), taciau per abu IUI judrumas buvo geresnis, nors ir alaus ir dar stipresnio neisvengdavo smile.gif

Švilpa, tikiuosi mmm pabego nuo taves ilgam laikui mirksiukas.gif

Cooliuke, kaip tavo reikaliukai?

Lobis, dar neliudim 4u.gif Vienykites su Švilpa ir nelaukit mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 29 rugpjūčio 2007 - 08:58
QUOTE(Lobis @ 2007 08 29, 09:49)
Labas rytas! Na va aš ir vėl pamačiau tik viena juostelę bigsmile.gif  bet linkiu viesoms merginoms laukiančioms rezultatų išvysti 2 raudonas juosteles. Tikrai butinai reikia pagerinti statistikos rezultatus kad kitoms daugiau vilties butu. Sėkmės jums visoms 4u.gif

Džiugu, kad ramiai sureagavai į šitą rezultatą. Aš tai nusispjaunu, išgeriu taurę vynelio (man čia ašarojimosi ir snargliavimosi pakaitalas) ir jau planuoju kitą ciklą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 08 29, 08:07)
ar nebakstelėjo papildomai ovitrelio  ax.gif
kokio dydžio buvo, kai leidai sprogdinančius g.gif
man paskutinį kartą buvo, kad O po paros su trupučiu buvo  doh.gif tik mano naturaliam cikle buvo...

šiaip gydytoja sakė, kad nepraktikuoja dar kartą leisti ovitrelį, tai nežinau, lauksiu kol patys sprogs smile.gif kai leidau sprogdinančius turėjo būt apie 18
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 29, 11:03)
Džiugu, kad ramiai sureagavai į šitą rezultatą. Aš tai nusispjaunu, išgeriu taurę vynelio (man čia ašarojimosi ir snargliavimosi pakaitalas) ir jau planuoju kitą ciklą  mirksiukas.gif

Taip jai viskas bus tvarkoj tai rugsėji darysiu 3 IUI. O dabar turbut reikia nuvažioti i turfirmą ir užsakyti kelionę į Turkiją, pailsėti prieš IUI. wub.gif
Atsakyti
Lobi, ką darom?Kuriam vieno brūkšnio klubą?Ar dar chebros palauksim?
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 29, 11:08)
Lobi, ką darom?Kuriam vieno brūkšnio klubą?Ar dar chebros palauksim?

Tikrai reikia sukurtu toki kluba - gal bus smagiau. O kitų gal nelaukiam......tegu joms pasiseks. nestuke.gif wub.gif

O tu rugsėji vėl bandysi? Kokie tavo planai?
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 29, 10:13)
Tikrai reikia sukurtu toki kluba - gal bus smagiau. O kitų gal nelaukiam......tegu joms pasiseks.  nestuke.gif  wub.gif

Kol įkursit- ogi žiūūū, kad jau ir pačioms jo nebereikia nestuke.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lobis @ 2007 08 29, 10:13)
Tikrai reikia sukurtu toki kluba - gal bus smagiau. O kitų gal nelaukiam......tegu joms pasiseks.  nestuke.gif  wub.gif

O tu rugsėji vėl bandysi? Kokie tavo planai?

Nu,specialiai tai nelaukiam,bet priimsim,jei kas prašysis lotuliukas.gif

Aš nesistimuliuosiu šį mėn.mano ginė atostogauja vis dar,kai grįš,einu,kaip tik bus apie O,pažiūrėsim kaip atrodo natūraliai,tada kalbėsim ką toliau daryt.
Lepinsiuos iki tol visaip.Vakar jau ir pradėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 29, 10:04)
šiaip gydytoja sakė, kad nepraktikuoja dar kartą leisti ovitrelį, tai nežinau, lauksiu kol patys sprogs smile.gif kai leidau sprogdinančius turėjo būt apie 18

nu reiks kada gyd paklaust, nes mano gal jau pasenusiu įsitikinimu, tai per anksti...
o dėl to pakartotino tai nepraktikuoja, žinau, bet paskui tenka cistas rankioti doh.gif
kada duf skyrė ?
Atsakyti