Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

tikiuosi,kad issilaikys bent iki penktadienio ax.gif ,jau susileidau 6 gonalio po 75 ml,iki vizito dar du susileisiu,nes mano vizitas tik 17.40 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 23:25)
tikiuosi,kad issilaikys bent iki penktadienio ax.gif ,jau susileidau 6 gonalio po 75 ml,iki vizito dar du susileisiu,nes mano vizitas tik 17.40 unsure.gif

oho..man tai po 5 doziu jau ziurejo kaip pirmakart i gonali reaguoju, o po to kas 2 dienas iki reikiamo dydzio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 29 rugpjūčio 2007 - 21:30
Laukiu,o kaip tu jautiesi,atleisk jei praleidau, blush2.gif o kiek tau folikulu buvo per IUI?
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 23:29)
Laukiu,o kaip tu jautiesi,atleisk jei praleidau, blush2.gif o kiek tau folikulu buvo per IUI?

vienas vienintelis, ir dar toks letai augantis...bet as nei 2, nei 3 dar niekad neturejau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 29 rugpjūčio 2007 - 21:32
man tai per 1IUI buvo 5 gonalio dozes po 75 ml ir uzaugo tik vienas,o 2IUI 7 dozes ir uzaugo 3,tai gal daugiau man jo ir neisrasys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalele @ 2007 08 29, 17:37)
merginos vilnietes,

turiu likusiu vaistuku:

clostilbegyt 9 tabletes, galioja iki 2011 03
estrofem 32 tabletes, galioja iki 2010 09
duphaston 16 tableciu, galioja iki 2011 04
prie siu dar turiu folines rugsties ir aspirino 100mg.

visi su  nestuke.gif  virusiuku jei kuriai reikia sakykit, dovanoju

aš tai tik virusiukus paimčiau mirksiukas.gif taip apsidžiaugiau paskutiniu sakiniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 30 rugpjūčio 2007 - 07:26
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 22:25)

Oho,kiekis.Ar tau per visą laidimosi laiką nežiūri?Bet gal taiko pagal jau buvusius,spėju g.gif

Relaks,išbrauk mane iš sąrašo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 30, 08:51)
Oho,kiekis.Ar tau per visą laidimosi laiką nežiūri?Bet gal taiko pagal jau buvusius,spėju g.gif

Relaks,išbrauk mane iš sąrašo. schmoll.gif

nu man is po 7doziu gonalio buvo uzauge 3 folikulai,dabar,tai jau pradedu bijot g.gif kodel man liepe ateit tik 9 ciklo diena ir po tiek gonalio doziu g.gif Svilpa,laikykis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 08 29, 19:47)
Na va. Galite ir mane įtraukt į sąrašiuką- 09.03 (pirmadienį) mano pirmoji IUI. Gleivinė ideali, folikuliukas dar nedidukas (13-14mm.), bet dar turi laiko ūgtelti. Taigi įsižiebė maža viltelė  nestuke.gif , nes su tiek spermatozoidų- natūraliai niekaip schmoll.gif

Jau itraukiau tave ir kitas besiruosiancias i saraseli 4u.gif Prašom musu nenuvilti mirksiukas.gif
Man pasirode tavo situacijoje vienas idomus dalykas, kuri jau buvau ir seniau pastebejusi kelis kartus, kad gyd labai jau is anksti nustato IUI data. g.gif Pvz burundu atveju pries 5 dienas, o folikului dar augti reikia ir neaisku, kaip ji paveiks vaistai ir per kiek jis laiko uzaugs iki tinkamo dydzio:hm O dar kai paskiria data pirmadieniui, tai is kart galima pagalvoti, kad gal jau pvz sekmadieni butu geriau daryti IUI, bet gyd nenori aukoti savo laisvadienio g.gif
na bet tikekimes, kad mano nuomone klaidinga siuo klausimu ax.gif

Švilpa verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 30 rugpjūčio 2007 - 08:41
QUOTE(Relaks @ 2007 08 30, 09:40)
paskiria data pirmadieniui, tai is kart galima pagalvoti, kad gal jau pvz sekmadieni butu geriau daryti IUI, bet gyd nenori aukoti savo laisvadienio g.gif 
na bet tikekimes, kad mano nuomone klaidinga siuo klausimu  ax.gif

Švilpa verysad.gif

Man lyg tyčia bent du kartus,ar visus tris,pasitaikė taip kad IUI vis per šventes.Ir paskutinis-gyd.tiesiai pasakė,kad būtų geriausia daryt tada,kai išpuolė nedarbo diena.Visad darydavo darbo dieną.Rezultatus matom.Taigi norom nenorom turiu su Relaks sutikti.
Papildyta:
Nu ir privyniojau lotuliukas.gif Žodžiu,atrodo kad jie tikrai brangina savo poilsio dienas,aš ,beje,irgi.Bėda ta,kad tai mūsų organizmai prikimšti chemijos,mes eksperimentiniai triušiai,mūsų piniginė kenčia ir psichika taip pat doh.gif Šiaip tai jaučiuos kaip į kovejerį patekus,todėl mažumą pristabdysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 29, 21:32)
mano krutine taip pat kaip kiaules ausys, jokio skausmo...ir dar temperatura uzpuole...

Krūtinė -kaip kiaulės ausys blink.gif lotuliukas: Gerai pasakei...
O temperatūra - geras požymis, nestuke.gif ji pakyla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 30, 09:40)
Jau itraukiau tave ir kitas besiruosiancias i saraseli 4u.gif Prašom musu nenuvilti mirksiukas.gif
Man pasirode tavo situacijoje vienas idomus dalykas, kuri jau buvau ir seniau pastebejusi kelis kartus, kad gyd labai jau is anksti nustato IUI data. g.gif  Pvz burundu atveju pries 5 dienas, o folikului dar augti reikia ir neaisku, kaip ji paveiks vaistai ir per kiek jis laiko uzaugs iki tinkamo dydzio:hm O dar kai paskiria data pirmadieniui, tai is kart galima pagalvoti, kad gal jau pvz sekmadieni butu geriau daryti IUI, bet gyd nenori aukoti savo laisvadienio g.gif 
na bet tikekimes, kad mano nuomone klaidinga siuo klausimu  ax.gif

Aš irgi paklausiau speco, ar nebus per vėlu, t.y. bus 15 c.d. g.gif Man clost. neskyrė- auga natūraliai ax.gif .Sakė, kad mano folikulas šiek tiek lėčiau auga, todėl tipo pirmadienį bus pats tas. Jis garsiai pasamprotavo ir paskaičiavo, kad naktį iš šeštad. į sekmad. bus užaugęs iki 18 mm- tada pats laikas leistis ovitrelį. Tai nežinau...gal jis geriau žino g.gif Man irgi mintyse kyla abejonės dėl kai kurių jo sprendimų, pvz. kodėl neskyrė clost. , o gal būtų 2 folikulai užaugę- vis daugiau šansų...nu vien žo pasiėmiau pirmadienį išeiginę- išsiknarksim su vyreliu ir žiūrėsim kas iš to gausis...tikiuosi nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti