QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 23:25)
tikiuosi,kad issilaikys bent iki penktadienio
,jau susileidau 6 gonalio po 75 ml,iki vizito dar du susileisiu,nes mano vizitas tik 17.40 
oho..man tai po 5 doziu jau ziurejo kaip pirmakart i gonali reaguoju, o po to kas 2 dienas iki reikiamo dydzio
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 23:29)
Laukiu,o kaip tu jautiesi,atleisk jei praleidau,
o kiek tau folikulu buvo per IUI?
vienas vienintelis, ir dar toks letai augantis...bet as nei 2, nei 3 dar niekad neturejau
QUOTE(zirzalele @ 2007 08 29, 17:37)
merginos vilnietes,
turiu likusiu vaistuku:
clostilbegyt 9 tabletes, galioja iki 2011 03
estrofem 32 tabletes, galioja iki 2010 09
duphaston 16 tableciu, galioja iki 2011 04
prie siu dar turiu folines rugsties ir aspirino 100mg.
visi su
virusiuku jei kuriai reikia sakykit, dovanoju
turiu likusiu vaistuku:
clostilbegyt 9 tabletes, galioja iki 2011 03
estrofem 32 tabletes, galioja iki 2010 09
duphaston 16 tableciu, galioja iki 2011 04
prie siu dar turiu folines rugsties ir aspirino 100mg.
visi su
aš tai tik virusiukus paimčiau
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 29, 22:25)
tikiuosi,kad issilaikys bent iki penktadienio
,jau susileidau 6 gonalio po 75 ml,iki vizito dar du susileisiu,nes mano vizitas tik 17.40 
Oho,kiekis.Ar tau per visą laidimosi laiką nežiūri?Bet gal taiko pagal jau buvusius,spėju
Relaks,išbrauk mane iš sąrašo.
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 30, 08:51)
Oho,kiekis.Ar tau per visą laidimosi laiką nežiūri?Bet gal taiko pagal jau buvusius,spėju
nu man is po 7doziu gonalio buvo uzauge 3 folikulai,dabar,tai jau pradedu bijot
QUOTE(burundu @ 2007 08 29, 19:47)
Na va. Galite ir mane įtraukt į sąrašiuką- 09.03 (pirmadienį) mano pirmoji IUI. Gleivinė ideali, folikuliukas dar nedidukas (13-14mm.), bet dar turi laiko ūgtelti. Taigi įsižiebė maža viltelė
, nes su tiek spermatozoidų- natūraliai niekaip
Jau itraukiau tave ir kitas besiruosiancias i saraseli
Man pasirode tavo situacijoje vienas idomus dalykas, kuri jau buvau ir seniau pastebejusi kelis kartus, kad gyd labai jau is anksti nustato IUI data.
na bet tikekimes, kad mano nuomone klaidinga siuo klausimu
Švilpa
QUOTE(Relaks @ 2007 08 30, 09:40)
paskiria data pirmadieniui, tai is kart galima pagalvoti, kad gal jau pvz sekmadieni butu geriau daryti IUI, bet gyd nenori aukoti savo laisvadienio
Švilpa
Švilpa
Man lyg tyčia bent du kartus,ar visus tris,pasitaikė taip kad IUI vis per šventes.Ir paskutinis-gyd.tiesiai pasakė,kad būtų geriausia daryt tada,kai išpuolė nedarbo diena.Visad darydavo darbo dieną.Rezultatus matom.Taigi norom nenorom turiu su Relaks sutikti.
Papildyta:
Nu ir privyniojau
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 29, 21:32)
mano krutine taip pat kaip kiaules ausys, jokio skausmo...ir dar temperatura uzpuole...
Krūtinė -kaip kiaulės ausys
O temperatūra - geras požymis,
QUOTE(Relaks @ 2007 08 30, 09:40)
Jau itraukiau tave ir kitas besiruosiancias i saraseli
Prašom musu nenuvilti
Man pasirode tavo situacijoje vienas idomus dalykas, kuri jau buvau ir seniau pastebejusi kelis kartus, kad gyd labai jau is anksti nustato IUI data.
Pvz burundu atveju pries 5 dienas, o folikului dar augti reikia ir neaisku, kaip ji paveiks vaistai ir per kiek jis laiko uzaugs iki tinkamo dydzio:hm O dar kai paskiria data pirmadieniui, tai is kart galima pagalvoti, kad gal jau pvz sekmadieni butu geriau daryti IUI, bet gyd nenori aukoti savo laisvadienio
Aš irgi paklausiau speco, ar nebus per vėlu, t.y. bus 15 c.d.