Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Lobi,gaila 4u.gif Bet smagu kad tau atostogos.Gero poilsio biggrin.gif

Kaip ir patarimo norėčiau.Kažkas vis tik su manim netvarkoj.MMM-skęstu.Ir būtent po paskutinio IUI.Po kitų viskas būdavo gerai.Tai dabar neapsisprendžiu ką daryt,ar eit pas savo paprastą ginę,kad žiūrėtų koks čia velnias,ar laukt VK po savaitgalio ir eit pas saviškę?Pagal savijautą tai nuo normos toli,kažko reikia ieškot doh.gif
Atsakyti
labas,mergytes,siandien einu ziuret,kas pas mane uzaugo biggrin.gif ,tada gal jau zinosiu,kada darys IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute222 @ 2007 08 31, 11:42)
labas,mergytes,siandien einu ziuret,kas pas mane uzaugo biggrin.gif ,tada gal jau zinosiu,kada darys IUI ax.gif

Sėkmės,turėk bent tris lotuliukas.gif thumbup.gif Matyt jau tikrai pasakys,kada IUI.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 31, 11:38)
Lobi,gaila 4u.gif Bet smagu kad tau atostogos.Gero poilsio biggrin.gif

Kaip ir patarimo norėčiau.Kažkas vis tik su manim netvarkoj.MMM-skęstu.Ir būtent po paskutinio IUI.Po kitų viskas būdavo gerai.Tai dabar neapsisprendžiu ką daryt,ar eit pas savo paprastą ginę,kad žiūrėtų koks čia velnias,ar laukt VK po savaitgalio ir eit pas saviškę?Pagal savijautą tai nuo normos toli,kažko reikia ieškot doh.gif

Va va,ir man taip buvo po pirmo IUI-maniau,kad jau nukraujuosiu visai,net silpna buvo pasidarę g.gif
Atsakyti
tai va mergaites, papasakosiu ka as siandien gero nuveikiau... blush2.gif

kadangi turiu ryt grandiozini baliu, tai nusprendziau spontaniskai nuvaziuoti ir pasidaryti HCG ax.gif tai, paskambinau i geromed air paklausiau ar man krauja ska nors parodys jei pas mane po iui realiai 10deina, o po ovuliacijos manau apie 9-8 s. ...
tai va, sako, jei yra savaite po ovuliacijos tai jei yra nestuke.gif , skaiciukai parodys

ka tik paskambinau ir paklausiau rezultato , o gi sako 2.52 blush2.gif tai net ir nezinau ka ir galvoti... doh.gif parekomendavo pakartoti hcg kita savaite... ax.gif

tai cia kaip yra galimas nestuke.gif ar ne??? kojos rankos dreba rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 31 rugpjūčio 2007 - 11:51
man atrodo,kad tau geros naujienos netoli,kiek atsimenu,mergytems 0.1 hcg budavo ar panasiai,linkiu tau,kad tas hcg tik didetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 31, 12:50)
tai va mergaites, papasakosiu ka as siandien gero nuveikiau...  blush2.gif

kadangi turiu ryt grandiozini baliu, tai nusprendziau spontaniskai nuvaziuoti ir pasidaryti HCG  ax.gif tai, paskambinau i geromed air paklausiau ar man krauja ska nors parodys jei pas mane po iui realiai 10deina, o po ovuliacijos manau apie 9-8 s. ...
tai va, sako, jei yra savaite po ovuliacijos tai jei yra  nestuke.gif , skaiciukai parodys

ka tik paskambinau ir paklausiau rezultato , o gi sako 2.52  blush2.gif tai net ir nezinau ka ir galvoti... doh.gif  parekomendavo pakartoti hcg kita savaite... ax.gif

tai cia kaip yra galimas  nestuke.gif ar ne??? kojos rankos dreba  rolleyes.gif

Manyciau, kad reikalai labiau i geraja puse thumbup.gif Nors kartais buna kad rodo vaistu likucius. g.gif Bet kiek domejausi kai pati ruosiausi darytis HCG, tai vaistai panasiai per 10d pasisalina is organizmo. O kiek tau praejo dienu po sprogdinanciu susileidmo?
Prisimenu, kad kazkuriai is stimuliaciju skyrelio irgi buvo keli vientai, bet ji daresi daug anksciau ir jai rode tik vaistu likucius, o ne nestuke.gif , todel manau, kad tavo atveju jau kvepia nestuke.gif
O kaip siaip savijauta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 31 rugpjūčio 2007 - 11:58
QUOTE(Relaks @ 2007 08 31, 12:57)
Manyciau, kad reikalai labiau i geraja puse thumbup.gif Nors kartais buna kad rodo vaistu likucius. g.gif  Bet kiek domejausi kai pati ruosiausi darytis HCG, tai vaistai panasiai per 10d pasisalina is organizmo. O kiek tau praejo dienu po sprogdinanciu susileidmo?
Prisimenu, kad kazkuriai is stimuliaciju skyrelio irgi buvo keli vientai, bet ji daresi daug anksciau ir jai rode tik vaistu likucius, o ne  nestuke.gif , todel manau, kad tavo atveju jau kvepia  nestuke.gif
O kaip siaip savijauta? mirksiukas.gif

nuo sprodinanciu prajeo 12dienu.
Vat butent , kad savijauta iprasta kaip pries mmm, nors pries mmm krutine skaudedavo, o dabat krutine nejautrumo virsuneje.

manau pakartosiu hcg pirmad, ir jei uzaugo skaiciai bus aiskiau
Atsakyti
atsakyma gausi tik pirmadieni, kai vel pasidarysi HCG smile.gif 4u.gif del to ir nerekomenduoja niekam darytis taip anksti tyrimo, nes nezinai kaip interpretuoti.
o vaistu likuciai irgi is organizmo gali pasishalinti individualiai, skirtingai, tad reikia pakartot hcg pirmadieni ir viskas bus aisku 4u.gif sekmes 4u.gif

QUOTE(pachira @ 2007 08 31, 12:50)
.... o gi sako 2.52  blush2.gif tai net ir nezinau ka ir galvoti...

Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 08 31, 13:01)
nuo sprodinanciu prajeo 12dienu.
Vat butent , kad savijauta iprasta kaip pries mmm, nors pries mmm krutine skaudedavo, o dabat krutine nejautrumo virsuneje.

manau pakartosiu hcg pirmad, ir jei uzaugo skaiciai bus aiskiau

Laikiam pirmadienio thumbup.gif
O per baliu del viso pikto manau turetum vengti bent jau stipriuju alkoholiniu gerimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 31, 13:06)
Laikiam pirmadienio  thumbup.gif
O per baliu del viso pikto manau turetum vengti bent jau stipriuju alkoholiniu gerimu blush2.gif

jo teks laukt pirmadienio ir apsiriboti vyno taure ax.gif
Atsakyti