Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Siandien kazkokia pasimetusi sedejau pas gyd, galvojau tik apie laparaskopija, nesupratau, ar cia as labiau jos noriu ar gyd siulo g.gif , tai ir nepaklausiau ar tai cista. Jei ir cista, gal pradings pati, vis tiek kokius 3 ciklus nestuke.gif neplanuosiu.
[/quote]

kiek skaiciau SM jeigu butu cista butu skyre KT...tai gal siaip uzaugo folikulas...bet zinai, as cia spelioju blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 17, 13:15]
[Siandien man tik 6cd, o yra apie 15mm folikulas, tai gyd sake, kad likes nuo praeito ciklo. Tai cia kaip suprantu cista g.gif
[/quote]

nu kaip idomiai...kazkaip gal butu pasakes, kad cista...o nieko nesake sprogdint ar ka...o gal jis uzaugo, buna gi stebuklu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pachira jau zino, kad jai darys 20 diena...irasyk jos data i sarasiuka 4u.gif
[/quote]

IUI darys 21 d biggrin.gif
Atsakyti
[quote=pachira,2007 08 17, 14:31]
nu kaip idomiai...kazkaip gal butu pasakes, kad cista...o nieko nesake sprogdint ar ka...o gal jis uzaugo, buna gi stebuklu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pachira jau zino, kad jai darys 20 diena...irasyk jos data i sarasiuka 4u.gif
[/quote]

IUI darys 21 d biggrin.gif
[/quote]

ot skaitytoja, ir patareja...pati klaidu priveliau doh.gif doh.gif doh.gif sorry
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 17, 14:25)
Is patirties siulyciau nelaukti vaiduokliu kelis valandas ar dar daugiau, tada tikrai jie apgauna schmoll.gif  Na, bet jei neryskus vaiduokliukas pasirodytu per nurodyta laika, tai juo jau butu galima tiketi smile.gif
HCG yra gerai nekantrioms thumbup.gif  jau ir kokia 11dpo galima pasidaryti ir viskas tampa aisku. Nors man tai ziauriai suveike tas atskymas, kai 100 proc aisku, kad nepavyko. Po neig testo ar nelauktu mmm buna daug lengviau viska isgyventi g.gif

Vos spejau viska perskaityti, buvau prie ezeriuku pailseti 4u.gif
Sekmes visoms skaiciuojant ir auginant derliu ir laukiant rezultatu 4u.gif
Papildyta:
Siandien kazkokia pasimetusi sedejau pas gyd, galvojau tik apie laparaskopija, nesupratau, ar cia as labiau jos noriu ar gyd siulo g.gif , tai ir nepaklausiau ar tai cista. Jei ir cista, gal pradings pati, vis tiek kokius 3 ciklus  nestuke.gif  neplanuosiu.

O tą HCG kur galima darytis? Ten pat, kur ir IUI dariausi?
Ups, dabar jau pasižiūrėjau, kad galima ten pat pasidaryti (60 lt.)
Nu nežinau, kol kas lauksiu ir žiūrėsiu kas bus.

Pachira, tu šaunuolė, kad prisiauginai folikulų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 17 rugpjūčio 2007 - 12:37
QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 14:34)
O tą HCG  kur galima darytis? Ten pat, kur ir IUI dariausi?

nebutinai...Bet kokioj laboratorijoj daro...Atsiusciau ju sarasiuka, bet neuzsikrauna tas psl 4u.gif ir tikrai ne 60 lt kainuoja visur yra berods, kad 20 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 17 rugpjūčio 2007 - 12:39
geriau nesidaryk ten pat, kur IUI, permokesi zenkliai, geriau nulek i Geromeda, tai uz 25 Lt pasidarysi 4u.gif

QUOTE(Lietuva @ 2007 08 17, 13:34)
... galima ten pat pasidaryti (60 lt.)

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 17, 13:39)
geriau nesidaryk ten pat, kur IUI, permokesi zenkliai, geriau nulek i Geromeda, tai uz 25 Lt pasidarysi  4u.gif

Teisingai thumbup.gif
As siandien is kart pasidariau reikalingus kraujo tyrimus, tai sumokejau doh.gif ir pati zinau, kad permokejau.
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 17, 13:29)
kiek skaiciau SM jeigu butu cista butu skyre KT...tai gal siaip uzaugo folikulas...bet zinai, as cia spelioju blush2.gif  blush2.gif

As irgi taip manau g.gif Ai, velniai nemate to folikulo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Relaks,2007 08 17, 14:43]
Teisingai thumbup.gif
As siandien is kart pasidariau reikalingus kraujo tyrimus, tai sumokejau doh.gif ir pati zinau, kad permokejau.

o kokius tyrimus dareisi? nes as kai gavau savo atsakymus tai dar ir su skydliauke matau bus bedos doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 08 17, 13:56]
[quote=Relaks,2007 08 17, 14:43]
Teisingai thumbup.gif
o kokius tyrimus dareisi? nes as kai gavau savo atsakymus tai dar ir su skydliauke matau bus bedos doh.gif doh.gif
[/quote]

Dariausi bendra kraujo tyrima, kali ir natri. Cia reikalingi siuntimui del laparaskopijos.
Dar gyd klausiau, gal reiketuskydliauke patyrineti, tai sake, kad tas pagrindinis skydl hormonas normoj (neprisimenu pavadinimo blush2.gif ), tai tipo gal neverta. Bet aisku, cia mano reikalas, jei noreciau vel pakartoti tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 17, 15:01)
Dariausi bendra kraujo tyrima, kali ir natri. Cia reikalingi siuntimui del laparaskopijos.
Dar gyd klausiau, gal reiketuskydliauke patyrineti, tai sake, kad tas pagrindinis skydl hormonas normoj (neprisimenu pavadinimo blush2.gif ), tai tipo gal neverta. Bet aisku, cia mano reikalas, jei noreciau vel pakartoti tyrimus.

turbut TSh normoj pas tave...o as kai visus dariausi is kart tai gavosi TSH- 4,49 (0,27-4,2) o va ATPO 600, o norma nuo 0 iki 34 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 17, 14:43)
Teisingai thumbup.gif
As siandien is kart pasidariau reikalingus kraujo tyrimus, tai sumokejau doh.gif  ir pati zinau, kad permokejau.
Papildyta:
As irgi taip manau g.gif  Ai, velniai nemate to folikulo biggrin.gif

Relaks, man po 2 IUI liko sesi nesproge folikulai, bet gydytoja sake, kad tai ne cistos ir liepe man KT gerti du menesius, jei nenoriu, kad pavirstu tie folikulai i cistas.

Bet pas tave vienas, tai arba jis uzsiliko nuo praeito ciklo arba si cikla jau uzaugo, kas ten zino smile.gif Bet jei gydytoja nieko nesake ir nieko neskyre, tai ji geriau zino, kas ten kaip ir prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 08 17, 14:07)
turbut TSh normoj pas tave...o as kai visus dariausi is kart tai gavosi  TSH- 4,49 (0,27-4,2) o va ATPO 600, o norma nuo 0 iki 34 doh.gif  doh.gif

Matosi, kad yra nukrypimas g.gif O ka sako skydl specas?
Papildyta:
QUOTE(anneli @ 2007 08 17, 14:13)
Relaks, man po 2 IUI liko sesi nesproge folikulai, bet gydytoja sake, kad tai ne cistos ir liepe man KT gerti du menesius, jei nenoriu, kad pavirstu tie folikulai i cistas.

Bet pas tave vienas, tai arba jis uzsiliko nuo praeito ciklo arba si cikla jau uzaugo, kas ten zino smile.gif  Bet jei gydytoja nieko nesake ir nieko neskyre, tai ji geriau zino, kas ten kaip ir prie ko.

Va sitaip geriausia galvoti thumbup.gif Maziau galva skauda smile.gif
Atsakyti