QUOTE(zulika @ 2007 08 17, 07:02)
aš tai vis mintiju, kas čia tavo situacijoj 'kaltas'

as jau net bijau galvoti
QUOTE(Švilpa @ 2007 08 17, 08:19)
Cooliuke,o gal tu pabandyk kokio konjakėlio prieš procedūrą?Kiek pamenu tau užspazmuoja viskas nuo įtampos

O jei nenori konjakėlio,tai gal valerijonų tabletkų kokių,tau tikrai reikia kaip nors "atsipalaiduot"
jau nebezinau kas mane galetu padeti. uzmarintu tai rami galva butu
p.s. pas mane zinios is K ne kokios. gleivine maza, net nepasake kokia, o folikulas tik 11 mm (13 c.d.). butu skyre gonalio ir kokiam treciadieniui IUI darytis, bet mano vyras isskrenda i komandiruote. tai sako gyd. nieko nedarykim laukim treciadienio ir tada ziuresim ar liko js ar ne. tai dabar turesiu vel treciadieni pasirodyti, gal dar nebus isnykes tas folikulas ir tuomet gal gales paskirti gonalio kad penktadieni IUI galetume padaryt. sakes kiek vazinetis. praejusia savaite is darbo prasiausi, sia savaite du kartus turesiu prasytis..... nekenciu to reikalo.... dar kazin ar isleis

o kiek islaidu bus - kelionei, paslaugoms, ir vaistams pas K pabrango paslaugos kaip dejo i virsu + 20 lt brangiau. vat treciadieni pasivaidensiu tik 15 minuciu ir paliksiu 130 LT, o dar vaistams kiek paliksiu

liudna sakes