QUOTE(jura 1 @ 2008 02 25, 10:05)
Sveikutes,paskaicius tikraj ne kaip atrodo tie musu GN ir ju personalas.Man liko 1sav iki gimdymo termino,tad ziuresim kaip cia seksis mums,vyra,tai butinai pasiimsiu,kad jai ka biski tvarka ten palaikytu 

Man kazkip irgi atrodo, kad nekaikurias seseles ir dar "zemesni" personala vyrukai ten privaldo....
Juolab, kad gimdanti moteris vistiek nelabai situacijoj susivokia

Tai gal susitiksim GN, Jura1

QUOTE(jura 1 @ 2008 02 25, 12:05)
Sveikutes,paskaicius tikraj ne kaip atrodo tie musu GN ir ju personalas.Man liko 1sav iki gimdymo termino,tad ziuresim kaip cia seksis mums,vyra,tai butinai pasiimsiu,kad jai ka biski tvarka ten palaikytu 

Vėl galiu abiem

QUOTE(-JURGITA- @ 2008 02 20, 22:52)
Nemanau, kad meluojat, jog personalas buvo malonus, nepykstu del to, kad jums pasiseke ...
PIKTA TODEL, KAD GALVOJAT, JOG ESU VISKUO NEPATENKINTA RAGANA, KURI KAZI KO REIKALAVO IR NEGAVO .....
PIKTA TODEL, KAD GALVOJAT, JOG ESU VISKUO NEPATENKINTA RAGANA, KURI KAZI KO REIKALAVO IR NEGAVO .....
tikrai negalvojam, nesijaudink...

QUOTE(monikiux @ 2008 02 26, 19:20)
tikrai negalvojam, nesijaudink...
pasiskaiciau kitu atsiliepimus ir manau, kad kaip kam pasiseka... nes as negaliu apie seseles pasakyt nieko nei gero, nei blogo... o viena sesute buvo ir isliks mano atminty kaip angelas... tas dienas tiesiog tunojau apsikabinus maziuka, kad tik kuo maziau reiktu su kuo nors bendraut, ir nekantriai laukiau isvykos namo... 

Na negalime be reikalo girti ką- jai taip nėra

Daugumą netenkina priežiura, reiškia taip ir yra, juk negali visoms taip vaidentis

Sveikutes,ryt vaziuoju i GM ziuresiu,turetu paguldyti,nes mano terminas yra 03.04,bet mano gine isvaziuoja i seminara sake 03.02,tai sakau gal nori anksciau paguldyti,kad jai rami galva butu.Jau pirmadieni norejo paguldyti,nes ne kaip jauciuos,bet iki vakaro praejo ir nebesiguliau,tai ryt amn atrodo supakuos mane
.Gal ir geraj bus ramiau laukti,priziurima gyd,aisku savaitgali ten nieko nebus,bet jau vis ramiau.Nes viena lialyte jau praradom 7men,tai antro nerizikuosiu.........o visoms sekmes kovojant su tomis sesutemis ir visokiom valytojom

Aš manau, kad jei neduodi į kišenę tai nėra ir priežiūros. Aš savo gydytojai susimokėjau, tai priežiūra iš jos pusės buvo liux, tačiau sesučių ten dirbančių praktiškai nemačiau. Viena kai būdavo valgymo metas su dideliu triukšmu įlėkdavo ir pranešdavo kad LAIKAS VALGYTI
nesvargu, kad čia visos guli su mažais kūdikėliais ir jiems visiems triukšmo mažiausiai reikia.

QUOTE(Šarlote @ 2008 02 29, 11:46)
Aš manau, kad jei neduodi į kišenę tai nėra ir priežiūros. Aš savo gydytojai susimokėjau, tai priežiūra iš jos pusės buvo liux, tačiau sesučių ten dirbančių praktiškai nemačiau. Viena kai būdavo valgymo metas su dideliu triukšmu įlėkdavo ir pranešdavo kad LAIKAS VALGYTI
nesvargu, kad čia visos guli su mažais kūdikėliais ir jiems visiems triukšmo mažiausiai reikia.

kiek suprantu mokėjai gydytojai už gimdymą, kaip ne paslaptis daugelis iš mūsų. tačiau dažnai tos pačios gydytojos nedirba pogimdyviniame skyriuje ir geriausiu atveju ateina tave aplankyti ir apžiūrėti

Prie ko čia gerumo kaukės ir t.t. Jei sesutės paisrinko tokią darbo vietą, tad privalo suprasti mamas, juk visos po gimdymo esame jautrios.O kuomet leliukams būna blogai, manau turėtų net neprašomos ateiti pasiteirauti, paguosti, padėti. Ar tik mamos turi lakstyti po kartais tuščius koridorius ir ieškoti kabinete užsidariusių ir nuolat besikavinančių sesučių. Tikrai nemanau, kad nors viena iš mamų ėjo draskė akis, plūdosi ir panašiai. Mane gasdino ir sakė, kad blogi dukrytės tyrimai ( ačiū dievui viskas mums gerai). Tad ir mano taktika buvo kuo maloniau su visomis elgtis, tačiau sesučių dėmesio, pagalbos ar užuojautos taip ir nesusilaukiau. Tik dabar viskam praėjus supratau, kad už pagalbą ir dėmesį yra mokama. Nemokėčiau ir dabar nei vienai, kadangi už paslaugą ir atlyginama. Jei nori kad joms būtų primokama prie atlyginimo, tad manau pirmiausia joms reiktų išspausti šypseną, būti paslaugioms, tada negalia būtų ir kokį vieną kitą litą išmesti.
jetau siauliu gimdymo namu negaliu pakest, esu taip pasislykstejusi kad baisu
atvaziuoji nescia i priimaji o ten taip skersai ziuri, vos ne sako ko cia atvaziavai ir sutrugdei mane. gulet isvis bjauru cia, prieziura nekokia, seseles vaiksto kazkokios susiraukusios, nieko nepaklausi. negaliu prsimint kai teko ten but. Gulejau su gresianciiu prieslaikiniu ti sustabde nors galejo leist gimdyt,vaikas buvo man per didelis jau.. Tipa rado akzkokia infekcija many, vare antibijotikus 3kart dienoj, sake kad jei dabar pagimdyciau neturetu kur leliuko det, tektu siust i vilniu, prigasdino, o po savaites pagimdziau ir nieko nebuvo, tik daug gazdino, o as tikejau,nervabausi, verkiau ir visa kita 
dziaugiuos kad negimdziau cia, variau i Radviliski ten tai faaaina

dziaugiuos kad negimdziau cia, variau i Radviliski ten tai faaaina

Gimdziau prie gydytojos Persinos-Zymantienes ir akuseres Zasinienes. Tikrai neturiu nusiskundimu. Ypac faina akusere buvo. Gal todel, kad viskas tetruko vos 3 val
Pinigu niekam nedavem. O va pogimdyvinej palatoj, kai reikejo su susiutu plysimu priuziueti savo lialiuka, tai tikrai truko seseliu prieziuros. Ypac nakti, kai vyro nebudavo salia...