Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(mamia @ 2007 11 01, 16:15)
4u.gif  dar karteli visoms.

tai ka gi pasigaminai? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Labas - aciu uz kvietima dar karta. Man tolokai, nes as (turejau parasyti anksciau) ne paciam NYC, o NY state. Taip lengvai sedus i subway neatvaziuosiu. O ir tik dabar radau jus, ir planai buvo sudaryti. ax.gif
Atsakyti
[quote=mamia,2007 11 01, 21:36]
Sveikutes 4u.gif

Man KALAFIJORINIU ideju reik,tiksliau ivairiu pasiulymu kaip skaniai paruosti bigsmile.gif Turiu didziuli kalafijora,gal jau 3 savaite blush2.gif ir vis neprisiruosiu ka nors skanaus padaryti,taigi siulykit ax.gif

Kalafiojora apvirti paactuotam vandeny, priesh tai ishskirscius mazais ziedyneliais. Bulves, morkos - ishvirti, nulupti, supjaustyti mazais kubeliais. Rukyto kumpio gabalelis - irgi mazais kubeliais. Viska ishmaishyti su mahonezu, daug zalumynu ir juodu pipiru.

Man skanu kalafijoru koshe - darosi lygiai taip pat, kaip bulviu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 11 01, 13:36)
Man KALAFIJORINIU ideju reik,tiksliau ivairiu pasiulymu kaip skaniai paruosti bigsmile.gif

as ir kaip dauguma darau - isverdu juos, tada i kiausini... i dziuveselius, i keptuve ant sviesto ir skanumelis..... thumbup.gif itariu, pas mus tas ryt pusryciams bus, nes ir nusipirkus jau gera savaite kaip turiu... tik laiko nerandu vis.... blush2.gif

o mes dabar daznai pradejom kepti bulves su lasinukais.... as taip nevalgau, bet MB megsta... tai tiesiog bulves i prieskonius, uzvynioji lasinuku ir i orkaite... siandien dar salia pasidariau sparagu su svogunais... ir sviestuku... skonis irgi super bigsmile.gif ir dar kaip paprasta... jokio darbo.... bigsmile.gif
Atsakyti
Ar tik ne Wicked dazniau virtuveje suktis pradejo ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 11 01, 21:16)
Ar tik ne Wicked dazniau virtuveje suktis pradejo ?  bigsmile.gif

hihihi.gif nejuokink zmoniu tongue.gif ne dazniau, nei visada.....
nors retai, bet uzeina ir man valgymo darymo manija kartais... vyra maitint tai reikia doh.gif kad taip va buciau viena............. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 11 01, 21:09)
as ir kaip dauguma darau - isverdu juos, tada i kiausini... i dziuveselius, i keptuve ant sviesto ir skanumelis.....  thumbup.gif itariu, pas mus tas ryt pusryciams bus, nes ir nusipirkus jau gera savaite kaip turiu... tik laiko nerandu vis....  blush2.gif

o mes dabar daznai pradejom kepti bulves su lasinukais.... as taip nevalgau, bet MB megsta... tai tiesiog bulves i prieskonius, uzvynioji lasinuku ir i orkaite... siandien dar salia pasidariau sparagu su svogunais... ir sviestuku... skonis irgi super  bigsmile.gif ir dar kaip paprasta... jokio darbo....  bigsmile.gif

pas mane tas pats , labai paprasta ir greita, tik as dar virtu bulviu dakepu, ir i kiausiny kalafioru nevolioju, visa kita vienodai... Tik as jau nelaikyciau ilgiau savaites, nei savaites nelaikyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 11 01, 22:10)
Tik as jau nelaikyciau ilgiau savaites, nei savaites nelaikyciau  blush2.gif

kodel? g.gif nieko gi jam neatsitinka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 02 lapkričio 2007 - 05:12
QUOTE(wicked @ 2007 11 01, 22:11)
kodel?  g.gif nieko gi jam neatsitinka...  ax.gif

sakai... as nzn man atrodo jie pardese dar taip gerokai pastovi, dar jei namie, zinoma nupurksti jau ir jie buna...bet zinai kaip pelesio atsiranda tokie juodi taskiukai, ai nzn, savaite gal dar nieko... bet jei ne saldai... , ir tam kad ir skyriui darzoeviu laikai, ale vistiek, cia gal mano toks poziuris... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2007 11 01, 22:24)
sakai...  as nzn man atrodo jie pardese dar taip gerokai pastovi, dar jei namie, zinoma nupurksti jau ir jie buna...bet zinai kaip pelesio atsiranda tokie juodi taskiukai, ai nzn, savaite gal dar nieko... bet jei  ne saldai... , ir tam kad ir skyriui darzoeviu laikai, ale vistiek,  cia gal  mano toks poziuris... 4u.gif

ka as zinau... ogi nieko nezinau.... blush2.gif man tik atrodo, kad nieko jiems neatsitinka.... g.gif vaikas ju vistiek nevalgo, o patiems dar tikrai nei karto nieko nebuvo nutike.... tfu tfu tfu.... ax.gif as tikrai net ne karta esu ir tuos pelesiu taskiukus (jei tai pelesiu vadinama) apipjauscius.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 02 lapkričio 2007 - 05:31
QUOTE(wicked @ 2007 11 01, 20:30)
ka as zinau... ogi nieko nezinau....  blush2.gif man tik atrodo, kad nieko jiems neatsitinka....  g.gif vaikas ju vistiek nevalgo, o patiems dar tikrai nei karto nieko nebuvo nutike.... tfu tfu tfu....  ax.gif as tikrai net ne karta esu ir tuos pelesiu taskiukus (jei tai pelesiu vadinama) apipjauscius....  blush2.gif

Kartais ir tik nusipirkus buna jau tu juodu taskiuku ant kolofijoru, as irgi juos apipjaustau blush2.gif . Dar nieko nenutiko, tai ir toliau valgysiu tongue.gif , aisku savaite jis pas maen neuzsilaikytu, ir puse savaites neusilaikytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 11 01, 23:52)
Kartais ir tik nusipirkus buna jau tu juodu taskiuku ant kolofijoru, as irgi juos apipjaustau blush2.gif . Dar nieko nenutiko, tai ir toliau valgysiu

tai va.... as ir taip galvoju.... kokia ten mesa ar zuvis tai sugenda... ar ten kurios tai darzoves ir vaisiai supuna... ar pieno produktai prarugsta.... ax.gif
Atsakyti