Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 30, 16:41)
Esu idejus saldumynu man rodos temoj tinginio recepta bet pasikartosiu dar syki:

aciukas 4u.gif
Atsakyti
musu rusu pardej parduoda tingini, vadinasi "Chocolate Sausage" ir kainuoja 10 baksu uz koki 200 gr gabaliuka, nu toki kur as jau su niekuo nesidalinciau turbut, nes mazas - gal jiems stupid.gif

O siaip tingini tai labai megstu, jau baiget sugundyt, gal pasidaryt ir man kuria diena.... idomu kokie nors amerikonishki sausainiai tiktu, nes tingiu pas rusus vaziuot, gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 10 30, 16:45)

Doviliuska vaisinu tuom kas liko mirksiukas.gif , einu damusiu su arbatyte user posted image

P.S. tiesa doviliuska as neparasiau bet jei megsti gali deti visko ko nori dziovintu vaisiu, razinu, riesutu, as tiesiog kaip nemegstu tai pamirstu darasyt tuos priedus visokius, cia kaip kas megsta 4u.gif man plain skaniausias 4u.gif
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 30, 16:48)
musu rusu pardej parduoda tingini, vadinasi "Chocolate Sausage" ir kainuoja 10 baksu uz koki 200 gr gabaliuka, nu toki kur as jau su niekuo nesidalinciau turbut, nes mazas  - gal jiems  stupid.gif

Patikek zinau nes esu pirkus, tik as pirkau "International" irgi rusu parduotuvej siaip tose "Net cost" pas mus tikrai jo ner, bent as niekada nemaciau schmoll.gif bet pamenu kaip siandien kad mokejau daug ir kaip tu sakai uz mazyti gabaleli ir dar nepasakyciau kad buvo labai skanus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 30, 16:20)
Doviliuska vaisinu tuom kas liko mirksiukas.gif , einu damusiu su arbatyte user posted image

P.S. tiesa doviliuska as neparasiau bet jei megsti gali deti visko ko nori dziovintu vaisiu, razinu, riesutu, as tiesiog kaip nemegstu tai pamirstu darasyt tuos priedus visokius, cia kaip kas megsta  4u.gif  man plain skaniausias  4u.gif

Patikek zinau nes esu pirkus, tik as pirkau "International" irgi rusu parduotuvej  siaip tose "Net cost" pas mus tikrai jo ner, bent as niekada nemaciau  schmoll.gif  bet pamenu kaip siandien kad mokejau daug ir kaip tu sakai uz mazyti gabaleli ir dar nepasakyciau kad buvo labai skanus  schmoll.gif

Puiki Mamyte, tai tu ar Doviliuska vaisini ar pati eini damusineti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nesuprasi nescios hihihi.gif . As irgi tinginio pasidariau, saldytuve guli dabar ax.gif , laukiu kos sustings, as kai darau tai kokius 4 gerus saukstus siltos marmalynes sau pasilieku, man labai patinka essen.gif: cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 10 30, 18:48)
Puiki Mamyte, tai tu ar Doviliuska vaisini ar pati eini damusineti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  . Nesuprasi nescios hihihi.gif . As irgi tinginio pasidariau, saldytuve guli dabar  ax.gif , laukiu kos sustings, as kai darau tai kokius 4 gerus saukstus siltos marmalynes sau pasilieku, man labai patinka essen.gifcool.gif

Virtualiai pavaisinau, o damusiau as pati tongue.gif lotuliukas.gif
Matai tau patinka silta, o man ne as nepraryciau jauciu, kvailai skamba ale va saltas man kaip tik siltas man kazkaip tas sviestas is veziu musa blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 30, 18:08)
Virtualiai pavaisinau, o damusiau as pati  tongue.gif  lotuliukas.gif
Matai tau patinka silta, o man ne as nepraryciau jauciu, kvailai skamba ale va saltas man kaip tik siltas man kazkaip tas sviestas is veziu musa  blush2.gif  rolleyes.gif

Tai, kad nesijaucia joks sviestas ax.gif , gal cia tik man nesijaucia cool.gif . As pamenu teta kai darydavo tingini, tai mes pesdavomes kas puodus islaizys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 30, 17:48)
musu rusu pardej parduoda tingini, vadinasi "Chocolate Sausage" ir kainuoja 10 baksu uz koki 200 gr gabaliuka, nu toki kur as jau su niekuo nesidalinciau turbut, nes mazas  - gal jiems  stupid.gif

O siaip tingini tai labai megstu, jau baiget sugundyt, gal pasidaryt ir man kuria diena.... idomu kokie nors amerikonishki sausainiai tiktu, nes tingiu pas rusus vaziuot, gal kas bande?

as esu darius su choclit chip cookies, tai maziau sviesto reikia ir kakavos 4u.gif
einu ish cia, kad neuzsizarazinciau ant nakties doh.gif blush2.gif
Papildyta:
va dar ir su klaidom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 30, 16:48)

mano pazystama deda atrodo kad tuos vanilinius sausainukus apvalius tokius... galesiu dar paklausti siandien 4u.gif (jei nepamirsiu eilini karta doh.gif )

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 10 30, 17:20)

P.S. tiesa doviliuska as neparasiau bet jei megsti gali deti visko ko nori dziovintu vaisiu, razinu, riesutu, as tiesiog kaip nemegstu tai pamirstu darasyt tuos priedus visokius, cia kaip kas megsta  4u.gif  man plain skaniausias  4u.gif

aciu 4u.gif nugi labai jau skaniai atrodo ax.gif

QUOTE(maya @ 2007 10 30, 18:48)
Puiki Mamyte, tai tu ar Doviliuska vaisini ar pati eini damusineti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Doviliushka, gal tie Nilla Wafers ar kaip ten juos, paklausk jei gali (ir nepamirsi)... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 31, 09:27)
Doviliushka, gal tie Nilla Wafers ar kaip ten juos, paklausk jei gali (ir nepamirsi)...  ax.gif

Animal Cracers pabandyk, jie tokie paprasti tesliniai sausainiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 10 31, 10:27)
Doviliushka, gal tie Nilla Wafers ar kaip ten juos, paklausk jei gali (ir nepamirsi)...  ax.gif

sake kad su paprastais krekeriais 4u.gif

QUOTE(maya @ 2007 10 31, 10:35)
Animal Cracers pabandyk, jie tokie paprasti tesliniai sausainiai mirksiukas.gif

manau kad ir sitie tiktu 4u.gif
Atsakyti
dekui mergaites reiks pabandyt.. ne kart nedariau dar su nelietuvishkais sausainiais, bet itariu labai didelio skirtumo nebus. OI kaip noriu tinginio, nes jauciu jo skoni ax.gif doh.gif nebuciau ka tik puse maiso helovyniniu saldainiu surijus tai dar labiau noreciau, bet dabar galiu palaukt bent iki rytdienos.
Atsakyti