Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Sveikos smile.gif
Dar nieko nesuprantu SM, bet jau radau apie tingini biggrin.gif
As dedu graham crackers, plain, bandziau ir su cinamoniais, bet skaniausia plain.

p.s. ar cia yra atskira tema Jav (NY) gyvenancioms? blush2.gif ax.gif Na niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 10 31, 20:14)
Sveikos  smile.gif
Dar nieko nesuprantu SM, bet jau radau apie tingini  biggrin.gif
As dedu graham crackers, plain, bandziau ir su cinamoniais, bet skaniausia plain.

p.s. ar cia yra atskira tema Jav (NY) gyvenancioms?  blush2.gif  ax.gif Na niekaip nerandu doh.gif

yra yra mergaiciu NY biggrin.gif 4u.gif kaip tik meetuka organizuoja, gal suspesi biggrin.gif
New York mergaiciukes
Atsakyti
smile.gif Aciu jau radau kur busimos ir esamos mamytes kalba thumbup.gif Tik jau dvi valandos skaitau ir galo nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 10 31, 21:45)
smile.gif Aciu jau radau kur busimos ir esamos mamytes kalba  thumbup.gif Tik jau dvi valandos skaitau ir galo nera  lotuliukas.gif

rikejo pradet nuo galo lotuliukas.gif pradzia ir veliau paskaityt galesi mirksiukas.gif bet, gal i meetuka papulsi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kazkuri raset, kad daret obuoliu pyraga, kaip kad Prie parlamento kavinej Vln dare. Sia savaite kaip tycia uzsimaniau, bet neberandu recepto, isskyrus tuos crumbs ant virsaus, neatsimenu. doh.gif Jei buvo jau aprasytas, eisiu ieskoti toliau.
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2007 10 31, 19:14)
Sveikos  smile.gif

p.s. ar cia yra atskira tema Jav (NY) gyvenancioms?  blush2.gif  ax.gif Na niekaip nerandu doh.gif

Nagi sveikute atvaziuok ryt i meetuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man KALAFIJORINIU ideju reik,tiksliau ivairiu pasiulymu kaip skaniai paruosti bigsmile.gif Turiu didziuli kalafijora,gal jau 3 savaite blush2.gif ir vis neprisiruosiu ka nors skanaus padaryti,taigi siulykit ax.gif

Gal kas galit dar karteli brukstelti man atrodo ODES ideta varskes apkepo recepta,is anksto ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 01 lapkričio 2007 - 20:38
QUOTE(mamia @ 2007 11 01, 13:36)
Sveikutes 4u.gif

Man KALAFIJORINIU ideju reik,tiksliau ivairiu pasiulymu kaip skaniai paruosti bigsmile.gif Turiu didziuli kalafijora,gal jau 3 savaite blush2.gif  ir vis neprisiruosiu ka nors skanaus padaryti,taigi siulykit ax.gif

Zakiu kalafijoru misraine....
Kalafijoras nedidukas
2-3 kiausynei
1paprika
2pomidorai
poro ir krapu
kalafiroja supjaustom nedideliais gabaliukai ir uzmerkeme i suru labai suru vandeny,tegu mirksta kol viska supjautisim,Tada virtas kiausas,pomidorai,paprika pjaustoma kubeleis (kaip baltai mosrainei-tuputuka gal dideneis gabaliukais) ,smulkei pjaustomas krapas ir poras.Kai viska supjaustom,nukosiam kalafijorus jei labai surus perplaunam su vandeniu .Viska sudedam ir su majonezu sumaisome as helmansa dedu...Sudyti jau nereik,nes nuo kalafijoru jauciasi druskyte.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 11 01, 14:36)
Sveikutes 4u.gif

Man KALAFIJORINIU ideju reik,tiksliau ivairiu pasiulymu kaip skaniai paruosti bigsmile.gif Turiu didziuli kalafijora,gal jau 3 savaite blush2.gif  ir vis neprisiruosiu ka nors skanaus padaryti,taigi siulykit ax.gif
Gal kas galit dar karteli brukstelti man atrodo ODES ideta varskes apkepo recepta,is anksto ACIU 4u.gif

man tai skaniausi jie apvirti, o paskui ant sveisto apkepinti ir valgyt su majonezu ax.gif

o jei jau kudziau siek tiek, tai galima is ju daryt kaip ir bulviu kose, kaip garnyra salia mesos, tik sviesto siek tiek ir druskos imest ir sutrint. Esu valgius pora kart, nu visai nieko...
Atsakyti
Arba silta Misraine....
Darzoves saldytos is maiseliu(be kalafijoro)viska dedi i keptuve pasildai,dedi sviestuko,prieskoniu ir padaza padarai,grietyne,miltai ir vanduo...Viska istroskini.
Tada apvirta kalafijora supjaustai kaipcia pasakius,kaip sakeles ju yra,apvolioji kiausinije su prieskoneis,i dziuvesius ir apkepi,grazei apskrudini.
Tada visas darzoves dedi i skardele,as dedu i stiklyni inda kuri galima kisti i orkaite. Ant virsaus sudedi kalafijorus jau apkeptus,uzbarstai surio ir i orkaite kad suris issilydytu ir paskrustu.As valgau su virtom bulvem,galima prie kapsnio ,kaip siltas darzoves pateikti...Man skanu!
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2007 11 01, 14:19)
man tai skaniausi jie apvirti, o paskui ant sveisto apkepinti ir valgyt su majonezu  ax.gif

niam niam bigsmile.gif
as tai ant sviestuko kepinu ir dar dedu vegetos ir dziuveseliu 4u.gif
ir dar esu bandzius i bulviu koshe det ir kartu grust biggrin.gif irgi labai skanu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif dar karteli visoms.
Atsakyti