Vika, o kiek vaikų į darželio grupę telpa?

Kad normaliai tokius priziureti darzo grupeje turetu buti ne daugiau 15,lopsyje-10,aisku buna daugiau,bet apie uzsiemimus galima pamirsti,nes reikia tada ziureti,kad sveikos galvos butu,juk pacios pagalvokit viena namuose sunku nuziureti,o mazi juk dar visai kvailiukai

Sveikos
Mums ir šis darželis po langais... Sakykit, o prieš kiek laiko reikia užsirašyti į lopšelį?...

Mums ir šis darželis po langais... Sakykit, o prieš kiek laiko reikia užsirašyti į lopšelį?...
QUOTE(Vika- @ 2006 03 18, 20:22)
Kad normaliai tokius priziureti darzo grupeje turetu buti ne daugiau 15,lopsyje-10,aisku buna daugiau,bet apie uzsiemimus galima pamirsti,nes reikia tada ziureti,kad sveikos galvos butu,juk pacios pagalvokit viena namuose sunku nuziureti,o mazi juk dar visai kvailiukai
,jie ir su kaladelemis daznai vienas kitam bando uzvozti,ypac patinka kandziuotis....,o kur dar pamaitinti ir t.t.

Na pagal mūsų mąstymą, tai rodos, kai vaikų kuo mažiau grupėse būtų, kad visus juos sužiūrėt galėtų. O pagal standartus, tai jų daugiau į grupes priklauso, tik dabar gerai nežinau kiek tiksliai, bet jei tikrai ką domins, tai sužinosiu kiek tiksliai pagal įstatymus priklauso.
prieš kelis metus pati daržely dirbau, tai savaitinėj grupėj vien tik naktinukų,t.y. tų kurie naktimis daržely miega būdavo virš 18 vaikučių.Na o dieną suprantama dar daugiau.
Turbut mazai darzeliu aplankete jei tokios geros nuomones esate apie Kregzdute. Nematau del ko taig girti, galeciau ssakyti kad .....

Sveikos, mamytės, žinot ką sugalvojau
?
Jeigu turite kažką papasakoti (gera ar bloga) apie šį darželį,
bet nenorite viešai (dėl darželio personalo, kuris čia vis paskaitinėja, parašinėja), parašykite man asmeninę žinutę
. Labai labai lauksiu. Daug visokių minčių mano galvelėje sukasi, ir jūs man labai padėtumėte sudėlioti visus taškus ant "i".

Jeigu turite kažką papasakoti (gera ar bloga) apie šį darželį,
bet nenorite viešai (dėl darželio personalo, kuris čia vis paskaitinėja, parašinėja), parašykite man asmeninę žinutę

Nu jooo
, aš čia taip irgi nelabai garbingai sugalvojau
.
Nu bet mane labai iš pusiausvyros išmuša va tokie pasisakymai, kaip Editos*. Suprantu, kad tos nuomonės gali būti labai šališkos ir skubotos, ir liesti tik kažkokį konkretų asmenį, ar įvykį, o ne visą darželį, ne visą personalą ar sistemą, bet jos labai sujaukia, įneša galbūt visai nereikalingo ir nepagrįsto nerimo.

Nu bet mane labai iš pusiausvyros išmuša va tokie pasisakymai, kaip Editos*. Suprantu, kad tos nuomonės gali būti labai šališkos ir skubotos, ir liesti tik kažkokį konkretų asmenį, ar įvykį, o ne visą darželį, ne visą personalą ar sistemą, bet jos labai sujaukia, įneša galbūt visai nereikalingo ir nepagrįsto nerimo.