Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Vika, o kiek vaikų į darželio grupę telpa? g.gif
Atsakyti

Kad normaliai tokius priziureti darzo grupeje turetu buti ne daugiau 15,lopsyje-10,aisku buna daugiau,bet apie uzsiemimus galima pamirsti,nes reikia tada ziureti,kad sveikos galvos butu,juk pacios pagalvokit viena namuose sunku nuziureti,o mazi juk dar visai kvailiukai bigsmile.gif ,jie ir su kaladelemis daznai vienas kitam bando uzvozti,ypac patinka kandziuotis....,o kur dar pamaitinti ir t.t.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mums ir šis darželis po langais... Sakykit, o prieš kiek laiko reikia užsirašyti į lopšelį?...
Atsakyti
QUOTE(Vika- @ 2006 03 18, 20:22)
Kad normaliai tokius priziureti darzo grupeje turetu buti ne daugiau  15,lopsyje-10,aisku buna daugiau,bet apie uzsiemimus galima pamirsti,nes reikia tada ziureti,kad sveikos galvos butu,juk pacios pagalvokit viena namuose sunku nuziureti,o mazi juk dar visai kvailiukai bigsmile.gif ,jie ir su kaladelemis daznai vienas kitam bando uzvozti,ypac patinka kandziuotis....,o kur dar pamaitinti ir t.t.

Na pagal mūsų mąstymą, tai rodos, kai vaikų kuo mažiau grupėse būtų, kad visus juos sužiūrėt galėtų. O pagal standartus, tai jų daugiau į grupes priklauso, tik dabar gerai nežinau kiek tiksliai, bet jei tikrai ką domins, tai sužinosiu kiek tiksliai pagal įstatymus priklauso.
prieš kelis metus pati daržely dirbau, tai savaitinėj grupėj vien tik naktinukų,t.y. tų kurie naktimis daržely miega būdavo virš 18 vaikučių.Na o dieną suprantama dar daugiau.
Atsakyti
Į kokią grupę trimetukai meškučiai rugsėjį iškeliaus?

O kokios yra grupės apskritai? Meškučiai, Nykštukai, Saulutė, Viščiukai, priešmokyklinė grupė...kokios dar g.gif ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 18 balandžio 2006 - 22:44

Pagal paskutines naujienas,tai turetų eiti į "Pelėdžiukų " grupę,tai dabartinė priešmokyklinė,ši grupė dirba iki 17,30 h.,kam reikia ilgesnės darbo dienelės,tie eina į
"Kiškučių" grupę-savaitinę.
Atsakyti

"Kiškučių " grupė yra 1-ame aukšte,ten atskiras miegamasis,žaidimų kambarys.
"Peledžiukų "gr.-antrame aukšte,lovytes isverčiamos iš spintos tame pačiame žaidimo kambaryje.
Atsakyti
Turbut mazai darzeliu aplankete jei tokios geros nuomones esate apie Kregzdute. Nematau del ko taig girti, galeciau ssakyti kad ..... schmoll.gif
Atsakyti

Visur yra privalumų ir trukumų ,galite ir pabaigti sakinį,truputis sveikos kritikos,tai tik į naudą 4u.gif
Atsakyti
Ale tikrai, Edita*, elgiesi negarbingai schmoll.gif . Jei jau turi ką pasakyti, tai sakyk, kad visos mamos žinotų, ir kad darželis pasitemptų. Juk tas, kurį nuolat giria taip ir užmiega ant laurų ir nemato reikalo stengtis ir tobulėti mad.gif. Labai prašau - netylėk drinks_cheers.gif 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, mamytės, žinot ką sugalvojau thumbup.gif ?
Jeigu turite kažką papasakoti (gera ar bloga) apie šį darželį,
bet nenorite viešai (dėl darželio personalo, kuris čia vis paskaitinėja, parašinėja), parašykite man asmeninę žinutę bigsmile.gif . Labai labai lauksiu. Daug visokių minčių mano galvelėje sukasi, ir jūs man labai padėtumėte sudėlioti visus taškus ant "i".
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 07 gegužės 2006 - 16:36
Nu jooo ax.gif , aš čia taip irgi nelabai garbingai sugalvojau blush2.gif .

Nu bet mane labai iš pusiausvyros išmuša va tokie pasisakymai, kaip Editos*. Suprantu, kad tos nuomonės gali būti labai šališkos ir skubotos, ir liesti tik kažkokį konkretų asmenį, ar įvykį, o ne visą darželį, ne visą personalą ar sistemą, bet jos labai sujaukia, įneša galbūt visai nereikalingo ir nepagrįsto nerimo.

verysad.gif
Atsakyti