Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

sunus buvo nuskustas, kai jam buvo kiek virs metu. Iki to laiko buvo gan ploni ir i gala besigarbanojantys plaukai - daznai su mergaite sumaisydavo.
Dabar turi veslius ir storus plaukus, kas kelis menesiu tenka i kirpykla zygiuoti.
Pas dukra plaukai gan silpni ir ploni. Skusti neskutome, kirpti pakerpame, bet plaukai kaip neauga taip neauga.
Viena paguoda, kad panele kasu ir nenori - praso nukirpti taip, kad plaukai ant kaklo nekristu.
Atsakyti
Mes 2 kartus esame galiukus pakirpe, tai po pakirpimo akivaizdziai matosi pauge plaukuciai 4u.gif , tokie storesni, veslesni thumbup.gif
Skust niekada neleisciau schmoll.gif
Atsakyti
As turiu ilgus storus plaukus, net truputuka per storus, vis ploninu kartas nuo karto, vyro plaukai irgi neblogi, na o dukrytes tai jau be poros sav. du metukai, o plaukuciu vis dar nera verysad.gif Taip laukiu kada gi galesiu kasytes pint verysad.gif Virsugalvyj plaukuciau ne centimetro nesiekia, gale geri 5cm! O jau plonyciai.... Beje, manes irgi niekas neskuto, nekirpo.
Atsakyti
Mūsų su vyru irgi plaukai stori. Aš norėjau savo mergikėm nuskusti plaukus plikai, bet taip ir neprisiruošėm. Didžiajai iki kokių 9 metų plaukai buvo labai ploni, bet vėliau paliko normalūs ir dabar nešioja ilgus plaukus. Mažajai vis neprisiruošiu patrumpinti plaukučių, tik surišu viršuje su gumele. Visos mano mergikės gimė su plaukučiais, vienai plaukai lindo į akis, kitai ant kaklo dėjosi.
Atsakyti
Sunus turejo labai mazai plaukuciu, tai ta diena, kai suejo 1 metai, nuskutome. Dabar plaukai labai labai veslus. Dukrytei plaukuciu neskutome, nes nesinorejo kazkaip mergaitei. Dabar esam 2 metuku ir vistiek turim grazias kasytes. Tai sunku ir pasakyti ar padeda tas skutimas ar ne?...... Esu girdejusi posaki, kad jei nori kad mergaite turetu visada grazias kasa, reikia pakirpti plaukucius zydint obelim. As taip padariau.
Atsakyti
na mes tai kazkaip neskutom ax.gif
Atsakyti
As tai savo mergaitei neskutau plaukų. Ir man kažkaip baisiai skamba, skusti vaikui plaukus schmoll.gif
Atsakyti
kirpom beveik plikai 8 men, nes negalejau ziureti i plaukus, kuriu ilgis 3 cm ilgiausiu ir paskui visiska bezabrazija ant galvos
ataugo visi vienodi, grazus,veslus plaukai
pavasari pasitikom jau plaukuotos, o dabar iki vidurio nugaros tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 09 liepos 2008 - 22:15
Nenoreciau skusti, nors tankesniu tai l. noretusi, bet kaip atrodytu ta mano grazuolyte be plaukuciu. doh.gif O priekinius kirpciukus tai net 3 kartus pakirpom bo labai jau greit auga. bigsmile.gif
Atsakyti
Pažystama nuskuto su britva vaikui plaukus,tai plaukai ilgai neaugo. doh.gif Žiauru...
Atsakyti
Man tai labai atgyvęnęs dalykas, tikrai neskusčiau ir netikiu tokiais dalykais unsure.gif
Atsakyti
As saviski apkirpau kazkur metuku ir 2 men. Manau galima ir mergaite. smile.gif
Atsakyti