Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(braškė-braškė @ 2008 10 09, 18:32)
siaubas  doh.gif  kazkokia atgyvena, prietaras, mitas, pasityciojimas ar kazkas panasaus...
siaip, tikiuosi, kad jau niekas savo vaikuciams plaukuciu nebeskuta  smile.gif

skuta ir dar kaip skuta, ragais, nagais turejau gintis, kol visiems isaiskinau, kad mano vaikui plauku niekas neskus. Kaip ikyru kai isikanda kazkokia nesamone ir neatsoja doh.gif mazdaug as skutau nuskusk ir tu, o man tos garbaneles tokios nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 10 14, 18:33)
skuta ir dar kaip skuta, ragais, nagais turejau gintis, kol visiems isaiskinau, kad mano vaikui plauku niekas neskus. Kaip ikyru kai isikanda kazkokia nesamone ir neatsoja  doh.gif mazdaug as skutau nuskusk ir tu, o man tos garbaneles tokios nuostabios  wub.gif

blink.gif ogo, kas cia taip pristojes buvo.
Skusk neskutes, pries genetika daug nepriskusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesamone kazkokia tie plaukuciu skutimai,mes neskuteme savo mergytei plaukuciu ir net minciu neturejome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2008 10 14, 20:28)
blink.gif ogo, kas cia taip pristojes buvo.

tai, kad beveik visi, as galvojau, kad vienintele pasaulyje neskusiu, kol sitos temukes neradau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 10 14, 18:33)
skuta ir dar kaip skuta, ragais, nagais turejau gintis, kol visiems isaiskinau, kad mano vaikui plauku niekas neskus. Kaip ikyru kai isikanda kazkokia nesamone ir neatsoja  doh.gif mazdaug as skutau nuskusk ir tu, o man tos garbaneles tokios nuostabios  wub.gif

drinks_cheers.gif ir as dar vis ginuosi nuo tokiu patareju bash.gif

Manau pilnai pakankta plaukucius pakirpt flirt.gif
Atsakyti
tikrai manau neverta skusti,o as ir negaleciau kazkaip gaila butu vaikiuko kaip koks nabagiukas ax.gif nukirpau trumpai ir viskas.Nors man kudikysteje tevai buvo nuskute,tai visa gimine dabar dziaugiasi mano plaukais,kad labai grazūs,nors as manau kad istikruju tai tik prietarai doh.gif Abieju tevu plaukai pakankamai stori ir grazus biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tai pati didžiausia nesamonė, jei vaikiukui lemta tai kasos bus ohoho, o jei ne tik oho biggrin.gif
Atsakyti
Niekada neleisciau skusti mergytei plauku. Tai visiskas mitas, kad poto geresni plaukai atauga. Neseniai ziurejau laida kai naujagimei mergytei nuskuto plaukus ir dabar ji su tokiais plaukais, kaip is po 'elektrosoko' ir daktarai sako, kad tai turejo itakos, kad nuskuto jai pirmus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2008 10 17, 17:18)
drinks_cheers.gif ir as dar vis ginuosi nuo tokiu patareju  bash.gif

labiausiai gaila kad ta minti net MB turiu ismusinet, na tik jis labai atsargiai uzsimena, nes jam plaukus as visada kerpu, prisibijo, kad nelaime neatsitiktu nail.gif
Atsakyti
Neskutau ir nei vienam neskusiu ateityje, nors uosviene buvo uzsiminusi nuskusti ir vis kartodavo blink.gif
devil.gif
Ir db turim nuostabias garbanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 10 23, 19:34)
Niekada neleisciau skusti mergytei plauku. Tai visiskas mitas, kad poto geresni plaukai atauga. Neseniai ziurejau laida kai naujagimei mergytei nuskuto plaukus ir dabar ji su tokiais plaukais, kaip is po 'elektrosoko' ir daktarai sako, kad tai turejo itakos, kad nuskuto jai pirmus plaukus.

na plikai nuskusti tai didziausia nesamone, o dar naujagimiui unsure.gif mano mergytei dabar 1.1 metu ir labai mazi plaukiukai, ploni.. as galvoju gal galeciau nukirpt 1 numeriu su masinele, na tai cia panasiai kaip nuskust g.gif nes mano drauges kurios turi berniukus ir va apie 1aji gimtadieni nukirpo trumpai, tai paskui ataugo daug tankesni ir grazesni. as nezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs.ieva: 25 spalio 2008 - 22:47
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 10 26, 00:46)
na plikai nuskusti tai didziausia nesamone, o dar naujagimiui  unsure.gif  mano mergytei dabar 1.1 metu ir labai mazi plaukiukai, ploni.. as galvoju gal galeciau nukirpt 1 numeriu su masinele, na tai cia panasiai kaip nuskust  g.gif  nes mano drauges kurios turi berniukus ir va apie 1aji gimtadieni nukirpo trumpai, tai paskui ataugo daug tankesni ir grazesni. as nezinau ka daryt  g.gif

4u.gif as irgi nezinojau ka daryti,nes pas mano mazaja dar virsui verpetas,tai nei siaip nei taip tuos plaukucius sukuot.nuejom i paciu maziausiu kyrpikla,ir sutvarke mums plaukus, thumbup.gif
Atsakyti